Jump to content

Moto Zajednica

UZAS U USTANICKOJ!!!!!

Recommended Posts

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

ako je to blizu supa u ljermontovoj,ja sam prosao oko 19 h i video sam 2 pandurska auta i pandure koji vrse uvidjaj i crveno crnu hondu na boku,ali hitne pomoci nije bilo,verovatno su otisle,a motor nije izgledao bas lose,ali mozda nije to to....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1392 postova

eto jos jednog razloga da cresh barove stave i oni koji nikad "ne padaju" mozda ti i nece spasiti nogu ali ce sigurno pomoci, samo kad bi ljudi malo vise mislili o tome umesto o bezbednosti.

Ja sam 1998me za vreme sluzenja vojnog roka razvodio strazu po kasarni pored ulice i video kako klinac na tomosu izlece ispred taksiste koji ga udara bocno,ljudi se okupili gledaju mali krvari i niko nista ne radi,taksista nece da ga vozi jer nije bio kriv a malog svi poznaju pa se plasi da mu ne smeste ako se pomeri sa lica mesta,prolazi drugi taksista i usporava pita sta se desilo.kad su mu rekli da vozi malog u bolnicu i on video lokvu krvi pa udri po gasu i pobeze da mu se ne isprljaju sedista!! ja ne verujem ljudi i dalje nista ne rade malom lije corba na nos jer nije imao nista od opreme i lezi ispod motora i dalje.nisam mogao vise da izdrzim i nerazmisljajuci sto sam mogao zbog toga da najebem skinem rap i pusku bacim na zemlju preskocim ogradu i dotrcim do malog,podignem motor sa njega i za to vreme neki madji lik u gacama istrci iz kuce i kaze taksisti da vozi malog u bolnicu ili ce da ga bije a ovaj se zali da nemoze jer mu se branik otkacio i zaglavio ispod auta pa mu onaj lik u gacama jednim potezom iscupa ceo branik i baci ga u travu uz reci sad mozes ajde vozi! uhvatimo malog on za ruke ja za noge i samo u jednom trenutku krv prsaka po meni u mlazovima jer jednu nogu normalno drzim a druga se odvojila na kolenu i vidi se casica visi samo na unutrasnjem delu koze.dok ga nismo podigli nismo ni znali sta je upitanju ubacili ga nekako u taxi i odvezose ga.najgore je sto je klinac bio svestan svo vreme i gledao u svoje koleno iznutra-to mora da ostavi neke traume.tad sam se normalno ponasao ali mi je kasnije bilo muka.. pokusavam takve scene da sebi ponovim u glavi kad god se uhvatim da vozim previse olako i bez paznje..

izvinite za off ali mislim da bi svako pre svake voznje sebi u glavi trebao da ponovi sta sve moze da mu se desi ako ne bude pazio cisto da se podseti na rizik i vozi pazljivije a slika pogotovo uzivo je bolja i efikasnija od bilo koje teorije i statistike bila ona istinita ili ne

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

moguce da je ovaj ,bila je crveno crna honda sa oklopom oko masine i donji deo je bio crn i na njemu je pisalo honda mislim belim slovima

tek sada vidim da to pise i na ovoj...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja