Disko Nindža 10660 Napisano Mart 11, 2012 Hronični Motociklopata, 7394 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pre par godina kupio GS500 star 17 godina sa predjenih 50.000km, i presao sam jos 18.000km i od ulaganja sam imao: 2 semeringa - 16eur akumulator - 30 eur 2 sijalice - 1eur zadnje plocice - 18eur Redovan servis (ulje i filter) ne racunam jer se to svakako radi bio nov ili star. Ja mislim da je to saaasvim ok za starudiju od 17 godina, a onaj Kinez ce se raspasti mnooogo pre 50.000km Kineza vredi uzeti jedino ako mislis da ga vozas godinu dve pa da predjes na vece, ali ako mislis duze da zadrzis motor onda definitvno Japanca uzimaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Procito sam jednom duhovit komentar na jedan text o domacem puntu u jednom dnevnom listu, gde je dosta komentatora komentarisalo da za te pare za koje moze da se uzme novi punto, moze da se uzme nesto mnogo bolje, jace i ekskluzivnije polovno. Taj komentar je glasio : Da svi hoce polovan auto, oni ne bi proizvodili nove vec polovne automobile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 24, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi koliko para posle nameravas da ulozis. Ja sam u jednom trenutku imao NOVU Yamahu YBR125, kupljenu sa 0 kilometara. Bilo je super par hiljada kilometara, a onda sam zakljucio da je to previse slabo... U zelji da vozim jaci motor, a u nedostatku para, kupio sam Hondu staru 30 godina U pocetku je bilo sve super ali se cuo taj lanac bregaste. Nisam mnogo obracao paznju na to, jer su svi rekli MA TO JE HONDA, samo teraj! I jednog dana taj lanac puuukneeee... da skratim pricu, zavrsilo se investicijom od skoro 700e (karike, lanci, spaneri, dihtunzi, obrada glave itd... itd... itd...), nerviranjem, svakodnevnim cimanjem oko delova itd. Imaj u vidu da veci motor znaci i veci trosak. Vise trosi, skuplji su delovi, registracija, gume itd. Moja Yamaha je imala jedan cilindar, jednu svecicu, jedan karburator, trosila je 2-2.5 litra i registracija je bila oko 6.000 dinara! Presao sam na Hondu od 750cc. 4 cilindra, 4 svecice, potrosnja nikad ispod 7 litara, u nju stane 3 i po litra ulja! registracija 15.000 itd... Ali opet... osecaj kad sednem ne moze da se opise, jos kad znam da je jedina u Srbiji (o ovakvom stanju).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne uzimaj kineza, ako mozes prodaj taj skuter koji imas i sa kes parama kupi japanca, da je u dobrom i fabrickom stanju, nebitno je godiste. Ja sam pre 4 god uzeo GS-a, vozio ga oko 15.000 km, i sva ulaganja (servis ventila i karburatora 70e, plocice 20e, ulje i filteri 25e, semerinzi 15e) nisu mi presla 100-150e. Trosi od 3.5 do 5.5 litara, registracija je oko 10.000 (produzavanje), gume imaju nove, obe za 7500 din, u motoboxu continental conti twist SM, ja sam stavio na moj i za te pare su vise nego OK. Ovako izgleda moj bajk http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/78821-suzuki-gs-500e/page__p__1264368#entry1264368 Ja sam prezadovoljan, kineza ili koreanca ne bih nikad uzimao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja_ns 1 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan I šta bi do kraja? Imala sam sličnu dilemu, da li noviji Kinez ili stariji Japanac. Uzela GS malo stariji doduše, i za njega do sada samo reči hvale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7683 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 3179 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Struja_NS, ti voziš nekog ljubičastog/šarenog GSa? Mislim da sam prošao pre koji dan pored tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Maj 9, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Struja_ns je devojka koliko mislim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja_ns 1 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Yes, ljubičasti sa roza nalepnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7683 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 3179 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Dama na motoru respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja_ns 1 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 1, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam menjao kineza za suzuki od 15 godina i srecan sam! :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dam skuter i 200 e. Evo kako je izgledao u oglasima kad ga je oglasio stari vlasnik dok ga nije uzeo ovaj sadasnji sa kojim se jos natezem oko cene pa vi sad nesto recite .Ovo je slikano pre 2 god sadasnji vlasnik je vratio fabricki lonac i rep i veoma malo presao oko1000/2000 km a ukupno oko 36ooo km.Zaboravih da bi ja bio 5 vlasnik koliko sam saznao .Nemac oko 25000km a od 2007 kad je uvezen do danas jos 3 ica . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan pa ti od januara nisi resio dilemu?? za mene tu dileme nema...na svakom motoru ima da se menja po nesto od zamenskih delova,sta je tu cudno? skut od 50ccm ili gs500,bzvz pitanje......uzmi pravi motor i batali scutere ispod 150ccm... ako te zanima er-5n,99god,prodaje momak iz krnjace za 800-900eur... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam ga probao dobro ide malo lupka u prednjim vilama kad naglo zakocis prednjom, zadnji disk ili obraditi ima velike riseve od pojedenih plocica ili nov ,plocice nazad ,ulje ,filter ,svecice i obe gume su skoro pri kraju ,lanac ok , prevod i registracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...