_Jeca_ 2 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Auh, nije me odavno bilo, ni na internetu, kamoli po forumima, pa sad kad sam usla opet posle sto godina procitam ja lepo svoje prvo predstavljanje i naravno padnem sa stolice od smeha.. Prvo svima da pozelim srecnu novu godinu, i da u miru i ljubavi provedu predstojece praznike Inace, posto me nije odavno bilo da se predstavim sad malo bolje, Jelena, da, to vec znate, imam 21. godinu, student Fakulteta za Sport i Fizicko vaspitanje, DIF , trener plivanja u PK Kolubara u Lazarevcu, obozavam eksremne sportove,bavim se ronjenjem na dah, a od prosle godine i scuba, trenutno skupljam parice za kurs iz padobranstva, za motor jos nemam para dovoljno, a i mama dok sam "pod njenim krovom" to ne dozvoljava ni u ludilu i tako to.. inace moj pokojni otac je bio "kamiondzija" a ja sam poprilicno na njega, tako da obozavam kamione, motore, avione..ma sve zivo.. ali motore volim naravno iz vise razloga..no, to me pitajte licno zasto ) veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Januar 4, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo, dobrodosla opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 4, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cao Jeco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano Januar 4, 2012 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Udas se za bajkera i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Cao Jeco! cao caoooooo ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Udas se za bajkera i auuuuuuu... to toooooooo NIKAKO.. :DDD imam drugacije planove, ovaj, iliti viziju buduceg supruga, ali viziju braka nemam jos uopste tako...da ..nista od to dvoje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4336 Napisano Januar 4, 2012 motoras, 2493 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao,cao,cao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 4, 2012 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla opet na BJB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Januar 4, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj povratak je obradovao i neplivače i plivače! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj povratak je obradovao i neplivače i plivače! heheh..ma nije valjda..ako.. drago mi je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Bila bi dobra za podvodni hokej.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Januar 4, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj povratak je obradovao i neplivače i plivače! heheh..ma nije valjda..ako.. drago mi je i pismene i nepismene, i staro i mlado... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Januar 4, 2012 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Jeco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opelvektra 1 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: mmm Motocikl: rrr Prijavi odgovor kao problematičan cao jeco :zdravo::zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Januar 4, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosla i srecna ti nova godina uz zelju da da od deda mraza dobijes jedan lep roze motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosla i srecna ti nova godina uz zelju da da od deda mraza dobijes jedan lep roze motor . uuuuh... jaoj..zamisli rooze :DD p.s hvala puno svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acaz750 0 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Kawasaki Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan cao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Januar 4, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za novogodisnje cestitke, i tebi takodje! I naravno dobrodosla! Lepo je cuti da zensko voli aute, motore, kamione itd. Obicno ih to ne zanima, samo gledaju serije i filmove, traze nove komade garderobe ili obuce i naravno tracare. Jos jednom, dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 5, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Đe s´ Jeco generacijo...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 5, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibika 0 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki gsx 650f Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 5, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Jeco! Dragane poznajes li Jecu lično? Mislim iz tvog je atara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za novogodisnje cestitke, i tebi takodje! I naravno dobrodosla! Lepo je cuti da zensko voli aute, motore, kamione itd. Obicno ih to ne zanima, samo gledaju serije i filmove, traze nove komade garderobe ili obuce i naravno tracare. Jos jednom, dobrodosla! hihih.. eiii saaaaaaaaad.. nemoj o tome..IPAK sam i ja ZENSKO .. cipele..mmmmmm ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za novogodisnje cestitke, i tebi takodje! I naravno dobrodosla! Lepo je cuti da zensko voli aute, motore, kamione itd. Obicno ih to ne zanima, samo gledaju serije i filmove, traze nove komade garderobe ili obuce i naravno tracare. Jos jednom, dobrodosla! hihih.. eiii saaaaaaaaad.. nemoj o tome..IPAK sam i ja ZENSKO .. cipele..mmmmmm ))) Dooobrooo... Moramo ti ipak malo popustiti! Ipak ste Vi, devojke, manjina na ovom forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 5, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cao Jeco! Dragane poznajes li Jecu lično? Mislim iz tvog je atara. Naravno da je poznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...