fuego 6 Napisano Januar 2, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Menjao bi moj Kawasaki ZZR 600 u extra stanju za neki auto, ZZr je reg. do Aprila i ja sam vlasnik, trenutno u zimovniku kod komsije u lokalu, moze se pogledati svaki dan, od auta prednost francuzi, mada ko sta ima neka ponudi ovde, na P.P. ili mob. 063/80-629-60 Sale... Moze auto u ceni motora, sa vasom doplatom ili sa mojom doplatom, sve je stvar dogovora, naravno samo realno i posteno, pozdrav svima... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65651-kawasaki-zzr-600/page__hl__zzr+600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista....???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 13, 2012 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Koja je sada cena motora? Sobzirom da je oglas od 18.Maja prosle godine, da li se sta promenilo na gore/dole? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Januar 16, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Koja je sada cena motora? Sobzirom da je oglas od 18.Maja prosle godine, da li se sta promenilo na gore/dole? Sve je stvar dogovora, ko zeli da menja taj ce kontaktirati, a sto se tice cene, moze neka korekcija naspram trzizne vrednosti (u padu naravno)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...