Jump to content

Moto Zajednica

Nostalgija iz proslog veka.

Recommended Posts

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

DSCF2055.JPG

Ono je bilo nekad , a ovo je od letos.:zdravo:

Dane,tvojoj lijepoj zivotnoj i moto saputnici,kao i tebi zelim jos mnogo hiljada kilometara u zdravlju i veselju da provezete,pa da se vidimo uskoro ponovo kod mene u Bijeljini.1zdravo.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

mungos user_popup.png

Postavljeno Danas, 09:13 AM

Ajde bre matorci šta ste se raspekmezili :moto3: :nanana:

Kakvi bre matorci? Ljudi u najboljim godinama. Omladinci takoreći!

Dane svaka čast na temi, ali nje ne bi bilo da nisi takav kakav si. A o vernoj "pratilji" neću ni da komentarišem. Možda je ona još zaslužnija od tebe.

Imam gotovo identičnu priču, ali sam sredinom osamdesetih imao poplavu u suterenu gde sam stanovao, pa sam ostao bez većine dokumenata i fotografija iz prethodnog perioda.

Želim vam (supruzi i tebi) još mnoooogo pređenih kilometar. I da se srećemo na putovanjima.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

Imao si srece Dane da zivis u neko srecno vreme, za vreme stare Juge.....kada je bilo mnogo vise druzenja,putovanja, sto ti kazes "tri dana do mora", a ne ko sada za nekoliko sati....

Dosli su neki gadni dani, svakodnevno jurcanje za prokletim parama.....pogubili smo se nekako, drug druga, prijatelj prijatelja, brat brata.... :neznam:

Ja sam nesto malo zakacio od tog vremena, kada je crvani pasos bio na ceni, i kostao je "preko" i nekoliko hiljada maraka....

Zelim da te zdravlje dobro sluzi, i da nas opet podsetis "kako je nekada bilo lepo" :'( .....za razliku od nas, ti imas sta da pamtis......Veliki pozdrav :takoje:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 430 postova

Bilo sretno vreme ma nesto mi se bas i necini.Uvek je vreme bilo isto,ista besparica isti problemi.I sad se putuje druzi samo sto mi nesto nemamo vremena.A niko nam nije kriv za to nase nemanje vremena.Nekada se samo imao jedan cilj da se sto vise vozi,druzi a sve drugo je bilo nevazno.Kad god sam trebao da potrosim kintu na bilo sta ja sam racunao koliko je to litara benzina i koliko predjenih km.A sad nam treba i mob. od 300e i patike od 200.Na grobnik se islo od srede na svaku trku od petka.Teofan sa zenom krene u utorak uvece iz arandjelovca na grobnik sa fourkom 350 i celu noc voze.Neki nas prijatelj,nije nikad vozio motor, inace privatni prevoznik u ono vreme,sleperi,ludilo,kad god je grobnik ostavi sav posao,nadje mesto kod nekoga u kolima i do ponedeljka je sa nama.Sad mi bajker sa ozbiljnim motorom kaze-e brate pa ti si cak u Mladenovcu-a on na 50km.

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 354 postova

Deda tata si. Zelim ti jos mnogo godina jahanja,,,

Hvala ali sa svima vama zajedno.:zdravo:

E Boga mi,mene neces da jases :D :D :D

Deda,svaka cast na ovome.Moram da priznam da si mi zavodenile oci.Ne zbog toga sto godine prolaze i odnose mlados,neka ode i kosa.briga me!vec sto sam srecan sto oko mene imam drugare koji vole,cene i gledaju na voznju motora isto kao sto i ti gledas.Sto znaju prave vrednosti.Ne treba nam mobilni od 300e,skupa vreca i nov motor.Goriva da ima,malo hleba i naraavno zica i kljesta i vozi Misko :moto3:

Podsetio si me da to moram da negujem i cuvam,jer malo je takvih u zadnje vreme a ono sto vredi,brzo se gubi a tesko nalazi.

I u pravu si da putovanje treba da traje sto duze,a ne sto brze.

Ovim slikama,napisano je milion reci.

Veliki pozdrav za tebe i suprugu. :zdravo: :zdravo: :zdravo:

Evo jos jedna od letos :moto3:

post-9118-0-04511700-1326831496_thumb.jpg

• Šljivotres, 72 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Eeeee gledam ove slike i ko da gledam i slusam caleta i njegove price o Tomosima, NSU-ima, Jawa-ma, BMW-u i njegovim voznjama i zgodama i nezgodama na putu. On ne vozi odavno, ( od kad je mene dobio, majka mu stara... sta uradih coveku? :stabre: ) al sam zato ja odlucio da nastavim gde je on stao. Hvala na svim dosadasnjim savetima oko mog "novog" BMW-a, dace Bog da se negde sretnemo pa da se upoznamo kako treba. Zivio Deda i vozio jos 100 leta! :zdravo:

• Podržavam 2

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: cagiva w12 350

pogledao1zvizduk.gif svaka cast ,za ovoliko pozitive na tvoj post!! 1care.gif valjda svako od nas ima neku proslost. i prica je kad je dovoljno skupi...toja je kompletna,bajkerska.! pozz Danu dedi1zdravo.gif

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Yamaha Super Tenere 750

Ljeto 1981 - na putu za Mali Losinj. CZ 250 enduro.

Zivotne preokupacije ....... samo jedna, ima li ili nema benze u rezervaru 1moto3.gif

post-23873-0-53780300-1334995476_thumb.jpg

• Drug član, 1230 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Ljeto 1981 - na putu za Mali Losinj. CZ 250 enduro.

Zivotne preokupacije ....... samo jedna, ima li ili nema benze u rezervaru 1moto3.gif

Tako je bilo, ali bilo lepo.:zdravo:

• Bayerische Motoren Werke, 624 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT

Dane hvala na ovim fotografijama,da i mi mlađi vidimo to što nažalost nismo proživeli. :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja