Mimi Vinča 2864 Napisano Januar 2, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vec ste usli u off, ali covek je potppuno u pravu. I moj cale je to vozio 70-tih. Evo svih modela : http://www.bikez.com/brand/index.php?brand=27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 2, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ono je bilo nekad , a ovo je od letos. Dane,tvojoj lijepoj zivotnoj i moto saputnici,kao i tebi zelim jos mnogo hiljada kilometara u zdravlju i veselju da provezete,pa da se vidimo uskoro ponovo kod mene u Bijeljini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 421 Napisano Januar 2, 2012 Svrati ponekad, 499 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Obožavam ove retro postove!!! Sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Januar 6, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 6, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre matorci šta ste se raspekmezili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre matorci šta ste se raspekmezili Platices ti pivo kad tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 6, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17378 Napisano Januar 6, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan mungos Postavljeno Danas, 09:13 AM Ajde bre matorci šta ste se raspekmezili Kakvi bre matorci? Ljudi u najboljim godinama. Omladinci takoreći! Dane svaka čast na temi, ali nje ne bi bilo da nisi takav kakav si. A o vernoj "pratilji" neću ni da komentarišem. Možda je ona još zaslužnija od tebe. Imam gotovo identičnu priču, ali sam sredinom osamdesetih imao poplavu u suterenu gde sam stanovao, pa sam ostao bez većine dokumenata i fotografija iz prethodnog perioda. Želim vam (supruzi i tebi) još mnoooogo pređenih kilometar. I da se srećemo na putovanjima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zile i srecan Bozic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odlican ,, vremeplov ,, .Bravo Dane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imao si srece Dane da zivis u neko srecno vreme, za vreme stare Juge.....kada je bilo mnogo vise druzenja,putovanja, sto ti kazes "tri dana do mora", a ne ko sada za nekoliko sati.... Dosli su neki gadni dani, svakodnevno jurcanje za prokletim parama.....pogubili smo se nekako, drug druga, prijatelj prijatelja, brat brata.... Ja sam nesto malo zakacio od tog vremena, kada je crvani pasos bio na ceni, i kostao je "preko" i nekoliko hiljada maraka.... Zelim da te zdravlje dobro sluzi, i da nas opet podsetis "kako je nekada bilo lepo" :'( .....za razliku od nas, ti imas sta da pamtis......Veliki pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Deda tata si. Zelim ti jos mnogo godina jahanja,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Deda tata si. Zelim ti jos mnogo godina jahanja,,, Hvala ali sa svima vama zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno, super, pusta vremena. Nostalgija me spucala. Svaka cast, sve najbolje i da sto prije ja platim pivo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Bilo sretno vreme ma nesto mi se bas i necini.Uvek je vreme bilo isto,ista besparica isti problemi.I sad se putuje druzi samo sto mi nesto nemamo vremena.A niko nam nije kriv za to nase nemanje vremena.Nekada se samo imao jedan cilj da se sto vise vozi,druzi a sve drugo je bilo nevazno.Kad god sam trebao da potrosim kintu na bilo sta ja sam racunao koliko je to litara benzina i koliko predjenih km.A sad nam treba i mob. od 300e i patike od 200.Na grobnik se islo od srede na svaku trku od petka.Teofan sa zenom krene u utorak uvece iz arandjelovca na grobnik sa fourkom 350 i celu noc voze.Neki nas prijatelj,nije nikad vozio motor, inace privatni prevoznik u ono vreme,sleperi,ludilo,kad god je grobnik ostavi sav posao,nadje mesto kod nekoga u kolima i do ponedeljka je sa nama.Sad mi bajker sa ozbiljnim motorom kaze-e brate pa ti si cak u Mladenovcu-a on na 50km. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Deda tata si. Zelim ti jos mnogo godina jahanja,,, Hvala ali sa svima vama zajedno. E Boga mi,mene neces da jases :D Deda,svaka cast na ovome.Moram da priznam da si mi zavodenile oci.Ne zbog toga sto godine prolaze i odnose mlados,neka ode i kosa.briga me!vec sto sam srecan sto oko mene imam drugare koji vole,cene i gledaju na voznju motora isto kao sto i ti gledas.Sto znaju prave vrednosti.Ne treba nam mobilni od 300e,skupa vreca i nov motor.Goriva da ima,malo hleba i naraavno zica i kljesta i vozi Misko Podsetio si me da to moram da negujem i cuvam,jer malo je takvih u zadnje vreme a ono sto vredi,brzo se gubi a tesko nalazi. I u pravu si da putovanje treba da traje sto duze,a ne sto brze. Ovim slikama,napisano je milion reci. Veliki pozdrav za tebe i suprugu. :zdravo: Evo jos jedna od letos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado81 23 Napisano Januar 31, 2012 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee gledam ove slike i ko da gledam i slusam caleta i njegove price o Tomosima, NSU-ima, Jawa-ma, BMW-u i njegovim voznjama i zgodama i nezgodama na putu. On ne vozi odavno, ( od kad je mene dobio, majka mu stara... sta uradih coveku? ) al sam zato ja odlucio da nastavim gde je on stao. Hvala na svim dosadasnjim savetima oko mog "novog" BMW-a, dace Bog da se negde sretnemo pa da se upoznamo kako treba. Zivio Deda i vozio jos 100 leta! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce prolece Vlado, eto nas zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink panter 2 Napisano Februar 7, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: loznica Motocikl: cagiva w12 350 Prijavi odgovor kao problematičan pogledao svaka cast ,za ovoliko pozitive na tvoj post!! valjda svako od nas ima neku proslost. i prica je kad je dovoljno skupi...toja je kompletna,bajkerska.! pozz Danu dedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink panter 2 Napisano Februar 7, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: loznica Motocikl: cagiva w12 350 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=_88jOzen9Bs&feature=colike ...i ja sam nekad vozio BMW.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 8, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi vremeplov..... Svaka cast za entuzijazam i volju. To je po meni najbitnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 6, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan wow..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hog1 0 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Rijeka Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljeto 1981 - na putu za Mali Losinj. CZ 250 enduro. Zivotne preokupacije ....... samo jedna, ima li ili nema benze u rezervaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano April 21, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ljeto 1981 - na putu za Mali Losinj. CZ 250 enduro. Zivotne preokupacije ....... samo jedna, ima li ili nema benze u rezervaru Tako je bilo, ali bilo lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 21, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Dane hvala na ovim fotografijama,da i mi mlađi vidimo to što nažalost nismo proživeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...