zemunboy 55 Napisano Decembar 30, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan ...dakle sve je pocelo od kada sam ga kupio, nekako tvrdo kvacilo i losa poslusnost, moralo je bas bas da se pritisne, napokon mi je pukao film... Predstavljamo vam pacijenta OL' DIRTY BASTARD: Strucni konsultanti: Deklica kvacila skinuta: Hm, kao da nesto fali, 1, 2, 3, 4, 5, WTF: Ala ga je sredio svaka mu cast: Znaci ide cela korpa napolje: Sreca pa sam bas imao jedno kompletno kvacilo zalutalo u garazi: Ups, malko se razlikuju: Ali prezivece, vracamo spoljnu korpu u menjac: Pa unutrasnju: Lamele, potisnu plocu i federe: Ostaje samo deklica da se vrati, ulje nalije i kompletan je Zakljucak: Generalno kvacilo je radilo, kao sto rekoh bilo je nekako pretvrdo i zamaralo ruku poprilicno posle duze voznje... Istina je da sam ja ovaj lom video i ranije kad sam menjao dihtung dekle menjaca... Kada su se sve kockice slozile, poceo sam traziti zamenu za unutrasnju korpu na e-bayu... Nasao najpovoljnije za 19.05$, ali prodavac nije bio voljam da je slika sa zadnje strane, da vidim da li je lomljena pa srafljena... A falili bi mi i federi i jedan sraf, jer je ovih mojih 5 amigosa bilo daleko ispod tolerancije za zamenu... Nakon 2 dana pojavi se ovo komplet kvacilo od modela iz '94, po kawasaki.com sve je isto...COOOOOL... porucim ga preko Saleta sto uvozi Harley-e iz USA, sa dogovorom koliko god treba nije zurba... Celo kvacilo me izaslo 33eur, inace im je prosecna prodajna cena na e-bayu 100$... kada sam premerio tolerancije lamela, i moje i ove su kao nove, frikcione ploce su sa 1.74 spale na 1.6, ali su daleko od service limita, federi novi su bukvalno kao novi, korpa je manje pojedena od moje.. A SAD SAMO JOS DA PADNE SNEEEEGGGGG!!!!!!!!!! [zvizdi] [zvizdi] [zvizdi] 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 31, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E kad si vec sve skidao, trebao si pre montiranja da uzmes turpiju u ruke, pa da poravnas ove zlebove sto su lamele napravile u korpi, pa da radi jos bolje ( ko novo ) ! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 31, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan E kad si vec sve skidao, trebao si pre montiranja da uzmes turpiju u ruke, pa da poravnas ove zlebove sto su lamele napravile u korpi, pa da radi jos bolje ( ko novo ) ! ) Bas sam pricao sa Rbobanom na tu temu, i on rece isto kad je video... Digitalni aparat je preuvelicao detalje, veruj mi pod rukom se jedva osecaju te neravnine... Moja stara korpa je dobro radila sa svojim neravninama, a ova nova ima jos manje, tako da ce biti cool Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Danas je KDX bio na probnoj vožnji po lepom vremenu. Zmaj ! Sneg je oprao gume Nema problem kao Bora Čorba : "u glavi se kvačilo izgleda otkačilo i sve mi se smračilo" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...