Marko Denser 11 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan debljina stapova je 39mm,kupio bih viljusku koja nije krivljena pa ispravljana,vec neostecenu ispravnu viljusku.hvala na razumevanju,ako neko ima ili zna nekoga ko ima bio bih zahvalan da mi ostavite broj,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 28, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Negro viljušku od Cb750f. Mislim da su iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan malopre sam gledao njegov oglas rece da je prodao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 28, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg moša Mislim da ima i neki lik na forumu "Jovo Cbx". Probaj da ga kontaktiraš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan hocu,hvala ti drug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 28, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pedja vatra iz kragujevca 034398148,, sad pogledah ja ,imam svasta nesto od boldora al viljusku nemam,jeb,letos je bacio sa sve prednjim tockom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima neku informaciju neka mi posalje poruku,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 28, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan pedja vatra iz kragujevca 034398148,, sad pogledah ja ,imam svasta nesto od boldora al viljusku nemam,jeb,letos je bacio sa sve prednjim tockom.... E...nemoj molim te da me podsećaš na to :lud: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 28, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pedja vatra iz kragujevca 034398148,, sad pogledah ja ,imam svasta nesto od boldora al viljusku nemam,jeb,letos je bacio sa sve prednjim tockom.... E...nemoj molim te da me podsećaš na to :lud: i pola agregata sa dobrom radilicom,klipovima,hilznama,menjac ko grom,,jeb niko nista da trazi 3 godine,,ostala mi saobracajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4314 Napisano Decembar 28, 2011 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pedja vatra iz kragujevca 034398148,, sad pogledah ja ,imam svasta nesto od boldora al viljusku nemam,jeb,letos je bacio sa sve prednjim tockom.... E...nemoj molim te da me podsećaš na to :lud: i pola agregata sa dobrom radilicom,klipovima,hilznama,menjac ko grom,,jeb niko nista da trazi 3 godine,,ostala mi saobracajna Bacio si pola motora???? Leleeee :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Januar 2, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam viljusku za 100 evrica,hvala vam u svakom slucaju,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...