aca-pn 6410 Napisano Januar 2, 2012 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se bas nece Madhead, evo pogledaj OVE za slicne parice. Ovo su visetruko bolje cizme od madhead-a, samo ih treba naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 2, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan na popustu u TC-u su 200e ja mislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Januar 2, 2012 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat ih svojevremeno nasao za 160e, obuo ih dva puta i prodao Jageru za 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 4, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan na popustu u TC-u su 200e ja mislim... U TC-u ...gde je to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 4, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan TC motoshop - Ljubljana http://www.tc-motoshop.si/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60438-tc-motoshop/page__p__1017389#entry1017389 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/56950-tc-ljubljana/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Januar 4, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Bolje umesto tih vojnih nadji makar neke polovne moto cizme za off,jer ipak ne pružaju dovoljnu zaštitu. Čizme su,za mene,pored kacige jaaaako bitan faktor opreme,obratite samo pažnju gde vam stoje noge kada vozite i kakve bi posledice pretrpele pri običnom izvrtanju motora,pogotovo na off-u gde je taj rizik dosta veći. Evo moje čizme,obratite samo pažnju kako su svi slajderi odradili svoj posao to koliko znam na vojnim nema. Inače ovako izgleda čizma kada vas neko bočno udari u istu a vi idete nekih 80 km/h,bukvalno plastike od branika sam imao na čizmi.Da ih nisam imao pokušajte da zamislite na šta bi to ličilo. A koštale su slično ake ne i jeftinije od magnumki. Pozdrav! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 4, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ljudi dosad vozio sve u patikama i cipelama htz. Imao padova, jedan na asfaltu(u patikama) i ostalo na off-u i u mestu(jbg kad sam mali..). U cizmama do sad nisam vozio nikad al sam ih narucio, pa cu videti razliku, ali sa strane gledano, cini mi se da pri padu konkretno na offu necu moci tek tako lako da "izvucem" nogu(namerno ili refleksno sto sam do sad uspesno radio) ispod motora! Drugo, noga u cizmi je deblja nego bez nje i veca je verovatnoca da se u njoj noga zaglavi ispod motora, a ukoliko imate slabe kosti ili lose tetive moze da strada cevanica ili koleno... verovatno gresim, ali more sitnica ima uticaja u tome kako cete se povrediti, i sve ima svoje prednosti i mane... No ja sam ipak porucio cizme! evo snimak zbog cega sve ovo rekoh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 5, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se bas nece Madhead, evo pogledaj OVE za slicne parice. Ovo su visetruko bolje cizme od madhead-a, samo ih treba naci. Da,da, ovo je neki popust, a inace kostaju oko 200 - 250, kako kad i kako gde. Probao sam ih pre nego sam kupio Medhead i jednostavno mi nisu legle, inace odlicna cizma. E sad, uopste ih nije tesko kupiti preko posrednika koji trguju na Ebay-u, a koji su inace prisutni na BJB-u. Tako da... I naravno, milion puta vec napisano, al` nije na odmet da se ponovi: Ako nema prilike da se proba, ovakve cizme se narucuju dva broja vece u odnosu na vasu standardnu velicinu. Moj Medhead je cak tri broja veci i sasvim mi je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 5, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan rade ja patike nosim 43-44 i narucio sam cizme 44! Rekose da nisu manji kalupi, al javljam kad stignu dal treba broj veci(dva ili tri) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 5, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan rade ja patike nosim 43-44 i narucio sam cizme 44! Rekose da nisu manji kalupi, al javljam kad stignu dal treba broj veci(dva ili tri) E jbg. Koje si cizme narucio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 5, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam dosta snimaka ovog lika. Redovan padač.....Ok je snimak, al nije za primer, ovaj bi pao i preko lenjira... Ja cu da vidim ipak onu plicu varijantu ili da probam neku ozbiljniju cizmu ako navatam velicinu. 46-47 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 5, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tc-motoshop.si/si/skornji-tcx-dune-i6406.shtml ove, mada mislim da ce sve biti ok, pa cak i sa vunenom carapom al ajd, videcemo... gvozdene nije problem sto je padavicar, nego mnogo glupo padne i polomi nogu, nije ga ni cizma spasila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 5, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan TC motoshop - Ljubljana http://www.tc-motoshop.si/ http://forum.bjbiker...89#entry1017389 http://forum.bjbiker...0-tc-ljubljana/ To je pretpostavljam u BTC-u u Ljubljani...... jel moze da se naruci telefonom ili mora licno? Kako si ti zavrsio posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 5, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam da kupim Sidi, pa presao na AS Tech, l na kraju uzeo TCX. Imali su brojevi, ali kalup nije isti. Ako imate siroko stopalo, morate obavezno isprobati cizme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 5, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, ja sam ih narucio preko drugarice sa foruma koja je tamo otisla poslovno valjda! Video sam da TC motoshop ima profil na ovom forumu pa bi verovatno mogao da probas da rezervises cizme a da ti donese neko od prijatelja ko bude isao tamo... ili im napisi mail, pa vidi kakve su opcije! Kepo, nemam problem sa sirokom nogom, ako mi ne budu pasovale posrecice se nekome sa manjom nogom Jes ti kupio Infiniti?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 5, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Infiniti imam od pre, a za teren uzeo pro 2.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 11, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan stigle cizme. sad bi mogao neki savet od ovih iskusnijih. Sa obicnim carapama su mi taman a sa vunenim carapama udjem lako u njih ali unutra nema mrdanja prstica ali i ne ubija prste. Ipak ne znam kako ce biti nogama posle par sati prevedenih u njima, pa me zanima dal se ove cizme razgaze kolko tolko??? Da imam preko nekog da porucim odmah 45 ove bih stavio u oglase ali posto nemam i sama nabavka je komplikovana i dugo traje, ostaje da se razmisli dobro dal da ih zadrzim il ne... Takodje me zanima u kojim vremenskim prilikama obuvate vunene carape u ove cizme, radi procene koliko cesto cu imati potrebu da "stiskam" nogu u njima ukoliko se ne razgaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo iz lova: vunene carape nositi iskljucivo na bosu nogu (eto ti koji milimetar prostora posto ces da skines obicne carape) ili nemaju svrhe, a mozes vunu da nosis i leti i zimi, jer je dobar izolator, sa napomenom da sve sto je rucno pleteno ne mora da znaci da je od vune, jer ukoliko ima sintetike cela stvar pada u vodu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 12, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan na bosu nogu i obuvam vunene carape! nego su mi cizme taman na obicnu carapu, tako da bi valjale broj vece... tako da ce verovatno ici u oglase savo da proverim dal mogu da nabavim druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pero, ko ti je rekao da nosis vunenu carapu. kupi dobru moto carapu za 20 eur, i kraj price. bices prezadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 12, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa ti si je kepo pominjao, inace vunenu nosim u cokulama kad je ovo ladno vreme i u njima mi se noga najbrze ugreje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jesam, sorry, i ako je nikada nisam nosio na enduro cizme. nosim je na pecanje i po kuci umseto papuca, pa mi promaklo moto carapa pored dobrih materijala koji greju, disu, itd ... ima ulogu da ti i dobro stegne nogu sve do kolena, i jako prija. predpostavljam da neda venama da se sire i naprezu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 14, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Dobra zamena je i skijaška čarapa...ista stvar...zadebljanja su na istim mestima, a ima ih i za 1000-1500 dindži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko probao da vozi motor u martinkama ili nekoj njihovoj varijaciji? Ne pitam zbog bezbednosti, nego zbog menjanja brzina. Recimo, ja u njima u opste ne mogu da vozim automobil, jer je djon debeo, pa nemam osecaj na papucicama, a i duboke su i uz nogu, pa mi smeta ta ogranicena (ne)pokretljivost zgloba. E sad, sasvim su mi ok dok vozim dvotockasa,ali moj dvotockas je skuter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17666 Napisano Januar 14, 2012 Integrisan, 8364 postova Prijavi odgovor kao problematičan Menjanje brzina u martinkama - praktično neizvodljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...