exman 241 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je za vlasnike ADVENTURE-a i trebalo bi da je lako: Zbog prepravki koje sam radio na poluramu, razvezao sam zice koje dolaze na akomulator. Molio bih da pogledate pod sediste: koliko zica ide na "+" pol. Nedoumicu imam sa crnom zicom koja dolazi sa CDI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ovde Repair Manual, skini pa pogledaj. Kod mene ide jedna debela crna žica na + pol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ovde Repair Manual, skini pa pogledaj. Kod mene ide jedna debela crna žica na + pol. Hvala Bane, ali ja imam jos dve zice "viska". Znaci, moracu malo ozbiljnije da se raspitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja , odoh da slikam pa kačim sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ovo pomogne: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja , odoh da slikam pa kačim sliku. Tvoje fotke mi nisu resile enigmu pa sam napravio svoje. Sve u svemu, imam tri kabla od kojih je jedan debeli napojni(sa gumenom kapicom) i on ocito ide na +. Drugi kabl se sastoji iz dve braon zice i on odlazi negde prema napred. Treci kabl koji je samo jedna (crna) zica drzim u ruci i on dolazi od CDI koji je neposredno ispod. Na tvojim fotkama vidim da je na srafu ispod gornjeg rama pricvrscen neki kabl, ali ne vidim odakle dolazi. Eto tebi zabave za nedelju uvece.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi kazi od cega je ova zica zasrafljena za ram, da li ona ide od CDI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ta crna što je zašrafljena na ram ide na CDI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Da, ta crna što je zašrafljena na ram ide na CDI. Svecano objavljujem da je problem resen uz Banetove fotke i telefonske konsultacije. Cak sam uspeo i da okrenem krug pre mraka. Hvala Banetu i Drazi koji je sedeo na klupi za rezerve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...