Jump to content

Moto Zajednica

Mirijevo, raskrsnica Vitezova Karadjordjeve zvezde i Mirijevskog venca

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 216 postova

Udes se dogodio malo pre ponoci. Motoru koji je isao ulicom Vitezova Kraradjordjeve zvezde (uz brdo) je oduzeta prednost prvenstva prolaza od strane vozila koje je dolazilo istom ulicom ali iz suprotnog smera (niz brdo). Vozac motocikla Kawasaki Versis, Predrag Djordjevic, je kolima hitne pomoci odvezen u UC, gde je konstatovano da je zadobio povrede ramena, sake, skocnog zgloba i verovatno nagnecenje karlice kao i prelom 2-og rebra.. Zadrzan u Urgentnom centru radi posmatranja i bojazni od unutrasnjih krvarenja. Svestan je i imao je blagu amneziju. KACIGA MU JE SPASILA ZIVOT, jer je udario glavom u krov automobila kao i prilikom pada na asfalt, par metara dalje od mesta udesa.

Vozac automobila u mortus pijanom stanju, na licu mesta "naduvao" 1.8 u alkotestu.

Steta na motoru totalna, inace motor star 2 meseca. Na automobilu takodje, prednji kraj unisten.

Elem krenuo sam da se provozam i posto zivim blizu prosao tuda i video kako decka odvoze kola HP. Malo se zadrzao na licu mesta i otisao u UC da vidim u kakvom je stanju i da li mu nesto treba. Sa njim sam u UC bio do pre dva sata. U medjuvremenu su dosli njegovi otac i brat pa su oni nastavili da se budu uz njega. Nadam se brzom oporavku. Iako sam decka prvi put video sada, potresao sam se kao da je nako meni jako blizak imao udes.

Slike nemam jer nisam mogao da slikam od soka, ali je prizor bio stravican. Narocito leva patika vozaca motocikla koja je ostala na mes tudesa i verovatno spala od siline udara.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Strašno. Da li je on naš član,taj motor je još uvek redak a imamo čini mi se članova sa takvim motorom. Želim mu što brže ozdravljenje.

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

e moj brate , sprdnja bez mene, 1.8 fucking osam, i da takav vozi, i sta da je ne daj boze ubio momka ,  pa batine su preblaga kazna za neke , ajd glavu gore bice to ok , ko god da je

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Boze mi pomozi,pa sta je ovo ovih dana koliko otvorenih tema u ovom podforumu.

I zamisli toga debila ili kako vec da ga nazovem 1.8 i vozi tako u predinfraktnom stanju,ma kakve batine "Odveo bi ga u planinu vezao za drvo i ...rez po rez komad po komad,seko bi ga meces dana".

Predraze drz` se,brz oporavak.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Bio sam juče sa Yomanom da podignemo Ivicinu FJ Yamahu sa parking servisa i video Versys-a novog, crnog i već otpisanog! Rekoše mi da je čovek preživeo... Motor nije. Brz oporavak.    Pijan vozač, nema osiguranja, mora privatna tužba, sve lepše od lepšeg... >:(

• Svrati ponekad, 105 postova

Jezivo bre , treba pijanduru obesiti na sred raskrsnice te dve ulice da visi za primer ..........

ovo je katastrofa ne mogu ni da zamislim kroz sta je taj desko prosao i njegova porodica .........

Dobro je sto je ostao ziv , zelim mu brz oporavak .........

• U prolazu, 19 postova

Momka mi je strasno zao i zelim mu brz oporavak. Bludni sine pozdrav od Zeme i svaka  cast  za podrsku ,dajes lep primer za sve  u slucaju za ne daj Boze.Skoro sam imao primer na sopstvenoj kozi i podrsku od motorista koji su bili u prolazu,isto u Mirijevu.Pomoc na putu u bilo kom obliku treba da bude praksa za sve nas. 

Momka mi je strasno zao i zelim mu brz oporavak. Bludni sine pozdrav od Zeme i svaka  cast  za podrsku ,dajes lep primer za sve  u slucaju za ne daj Boze.Skoro sam imao primer na sopstvenoj kozi i podrsku od motorista koji su bili u prolazu,isto u Mirijevu.Pomoc na putu u bilo kom obliku treba da bude praksa za sve nas. 

Crveni GPZ oboren kod poste?

• U prolazu, 21 postova

da bate....to mesto je ubistvo inace i kad si trezan.Ne zna se ko ide kada i kada rade semafori a cesto ne rade.Prodjem bar 2 x dnevno tu.Sve je dobro kad je covek ziv i da je imao kacigu.

Duga svetla i danju i pamet u glavu i kacigu na istu.

• U prolazu, 19 postova

Momka mi je strasno zao i zelim mu brz oporavak. Bludni sine pozdrav od Zeme i svaka   cast  za podrsku ,dajes lep primer za sve  u slucaju za ne daj Boze.Skoro sam imao primer na sopstvenoj kozi i podrsku od motorista koji su bili u prolazu,isto u Mirijevu.Pomoc na putu u bilo kom obliku treba da bude praksa za sve nas.   

Jeste,pre 10 dana.Bas u ponedeljak idem na procenu stete. Pozdrav

Pa ja sam Nebojsa, onaj sto je stao s Fazerom.  ;D  ;D ;D  Razmisljali smo dal' da idem do Mass-a da ti kupim ulje...

• U prolazu, 19 postova

Momka mi je strasno zao i zelim mu brz oporavak. Bludni sine pozdrav od Zeme i svaka   cast  za podrsku ,dajes lep primer za sve  u slucaju za ne daj Boze.Skoro sam imao primer na sopstvenoj kozi i podrsku od motorista koji su bili u prolazu,isto u Mirijevu.Pomoc na putu u bilo kom obliku treba da bude praksa za sve nas.   

Pa ja sam Nebojsa, onaj sto je stao s Fazerom.  ;D  ;D ;D  Razmisljali smo dal' da idem do Mass-a da ti kupim ulje...

;DSamo da ti kazem da nisam zaboravio na pice, al kad sredim motor pa da imam jos jedan razlog da te castim.Svaka cast i vidimo se uskoro.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja