đunta 4180 Napisano Decembar 24, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Decembar 24, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Decembar 24, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Decembar 24, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Divno! Vratih se, svaka cast na organizaciji, bez greske. Jedva cekam slike. Kakvi smo carevi, ovaj Deda Mrazevi! Djunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Djunta prelepe slike ocekujemo jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Decembar 24, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Djunta prelepe slike ocekujemo jos Ima još na ćerkinom al tek kad "otključam" telefon. LM, kome se dopadne fotka nek kaže koja pa da pošaljem u punoj rezoluciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4141 Napisano Decembar 24, 2011 Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlično! Deca u prvom autobusu su pevala pola puta do trga. ja sam sad tek jeo, i evo vadim opremu da prebacujem sve na komp. Imam samo jednu molbu za sve forumaše, pošto sam odlučio da napravim omanji film o ovome, da imamo za uspomenu, ako neko ima bilo kakav snimak (video), da mi pusti na PPu kako kome odgovara da mi prosledi to ili ja mogu da dođem sa eksternim ako je neka gomila gigabajta. Hvala drugari 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Decembar 24, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sam bio deo ovoga! Toliko za sada...kačite slike,filmove.....bilo šta... A VIŠEM YOUTUBE savetniku želim da snimi sve emisije/priloge u kojma nas ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Decembar 24, 2011 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hej drugari! Bilo je 188 motora - nikada više! Bilo je između 230 i 250 Deda Mrazeva u odelima (plus par desetina bez odela). Nikada više! Bilo nas je na ledu, bilo nas je na tribinama (videćete tek zajedničke fotke!), bilo nas je sa decom i oko dece... Klinci iz Sremčice su bili oduševljeni i raspevani. Sunce na nebu, ljubav u srcu, 300 paketića u Domu (za svako dete po jedan) i još 120 podeljeno na Trgu. Ponosan sam na sve vas crvene - kako ste se rastrčali, pravili atmosferu i zabavljali klince: neko je klizao, neko je nosio paketiće, neko je pričao sa decom, neko je pevao... Nekoliko stotina ljudi, uduženi u jedno veliko Srce! Kada bi svaki dan ljudi davali od sebe ovoliko ljubavi i pozitivne energije, živeli bi u sasvim drugačijem svetu. Hvala svakom Deda Mrazu do neba! Carevi ste. I na kraju i nešto lično: bila je velika čast voziti na čelu kolone ovakvih ljudi i učestvovanje u bekstejdž timu. Sva cimanja, nervoza i milion sitnica oko organizacije - mogu samo da kažem: vredelo je! PS: slika nemam, al' sam rad da gledam tuđe 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 24, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se vratili (moja lepša polovina i ja), i zaista smo puni lepih utisaka. Natenane odgledali naše fotke, nekad kasnije ću deo istih okačiti. Hvala puno svim dobrim ljudima koji su učestvovali danas. Ko što neko reče... Kada su organizatori birali termin, prvo se dogovarali sa svevišnjim, da nas dobro vreme prati... A za sve ostalo smo se sami pobrinuli. I da ne zaboravim. Veliko HVALA našim "redarima" koji su čitav put prošpartali tamo-amo, kako bi kolona dobro išla 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Malocas stigoh u Mladenovac, bilo je velicanstveno! Podelio sam 2 velika paketica i 4 mala, ne mogu da kazem ko je od njih bio najsrecniji, ali znam da sam je bio presrecan! Bio sam raspolozen, nasmejan, bio sam srecan! Hvala Vam svima, pasulj je bio odlican. Uvek je divno kad Vas vidim toliko na jednom mestu, da ne nabrajam, zaboravicu nekog sigurno, ali svima koji ste bili danas na Mrazijadi puno hvala. Ja sam svoju misiju nastavio i po dolasku kuci, pozvao sam nekoliko drugara koji imaju malu decu da ih izvedu ispred, kupio sam 8 cokolada i podelio deci svojih ortaka. Zamislite tek njih...deda mraz na motoru?! HO HO HOU 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 24, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 188 motora? Bravo majstori ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Decembar 24, 2011 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko što neko reče... Kada su organizatori birali termin, prvo se dogovarali sa svevišnjim, da nas dobro vreme prati... A za sve ostalo smo se sami pobrinuli. To za vreme - to je isključiva zasluga Bandolere. Kao što jednom napisah - takvi kao ona imaju direktnu liniju sa onim gore! A pošto ne samo da je zaustavila sneg, već je odlučila da preko veze obezbedi i Sunce, danas je svečano okićena titulom BJB vrača (Deni pod hitno da nacrta odgovarajući simbol za predmetnu titulu ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je superrr, i zadovoljstvo mi je. Samo malo da se ugrejemo, pa kacimo slicice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto sam bio deo grupe bar donekle, nisam bio motorom ali sam pratio ceo dogadjaj,svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Slike,slike,slike ,cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od nas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 24, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala organizatorima i svim učesnicima na predivnom danu. Duh praznika za mene od sada ima još jedno značenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,hoce li biti neke reportaze na TV-u,zna li se nesto o tome i ako ce biti u koje vreme i koja televizija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan woooooooooow,svaka cast! jager kaze da je bio sa cime se vozio?! deda mraz u yugu?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I jos od Srpsko Makedonskih Dedamraza i mrazice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Decembar 24, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio, ali sam svratio sa ćerom da vidi motore, i da napravimo par fotki... "Tata, ovde su pola motora Afrike!" Šta će dete, na tatu je... ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jos... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...