Bandolero 1266 Napisano Decembar 29, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan evo kako je nasa kamerica sve to zabelezila i videla iz svog ugla... http://www.youtube.c...eature=youtu.be Pozdrav Dejan Odličan prilog.... Jel snimano BlueBerry camerom, ona mala crna kao baterijska lampa? Ajde bre ostali dajte još materijala... sevali aparati i kamere na sve strane, mora da ima još toga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 29, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan ma ovom kamericom je snimljeno md 80 je njena oznaka, cena iste kod nas je od 1.500 din- 3.500 din kako kod koga... , odnosno od kolicine i da li se izcenkas itd... mi iz Drustva Ljubitelja Vespe Beograd-vespasian, smo porucili i dobili 5 ovakjvih, a ovo je bio snimak sa jedne od njih za te pare, 1.500 din odlican snimak... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Tako mlad, a Deda. Ko bi reko?! Nadam se da nisi mislio da sam ovo ja...ovo je naš Deda Vlada#4, ali ne bi bio prvi koji nas je zamenUo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespasian Beograd 74 Napisano Decembar 29, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa Prijavi odgovor kao problematičan evo kako je nasa kamerica sve to zabelezila i videla iz svog ugla... http://www.youtube.com/watch?v=POPeJjxS8Pw&feature=youtu.be Pozdrav Dejan lap snimak deki... drago nam je da smo ucetvovali u voznji i podrzali akciju PS: snimi 6:50 sec filma, motor na celu kolone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos vozim motor sa ukrasima - i mnogo mi je lepo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Decembar 29, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan i ja vozim sa kapicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Decembar 29, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pored toga što nas je bilo jako puno u subotu u koloni i na Trgu, drago mi je da mogu da podelim sa vama informaciju da smo prikupili značajna sredstva za Huanitarnu akciju. Mi forumaši smo doneli ogroman deo ukupnih donacija, ali mi je lično jako drago da su i neke firme dale poverenje našoj akciji i donrali u robi i uslugama značajne iznose. U prilogu možete videti spisak uplata preko terminala kao i novac prikupljen preko računa, direktno ili preko firmi - donatora koje su se priključili akciji. Donacije update.pdf Takođe, ovu akciju su propratili gotovi svi štampani i elektronki mediji uz pomoć PR agencije New moment; GSP je ustupio 3 autobsa za prevoz naših drugara iz Sremčice; Skupština grada Beograda i Skeretarijat za saobraćaj su potpomogli akciju ustupajućina korišćenje infrastukturu na Trgu; Viva Vox je izdvojio vreme da otpeva koju pesmu deci; DHL, Rohe i FS System su ustupili vozila za prevoz paketića logistiku uoči same akcije; Positron i ePlus System su ustupili svoj sistem za evidentiranje donacija kako bi olakšali forumašima uplate donacija; Opfor je poklonio poveći set dečjih knjiga, Usamljeni igračke od stiropora.... Konačna lista će se još produžiti do kraja akcije, odnosno do odlaska u Kulinu krajem januara. Trentno za Kulinu je ostalo 220.000 dinara donacija u novcu koji će biti iskorišćen za kupovinu pelena jer je Domu u Kulini to najpotrebnije i donacija kompanije Logo iz Udruženja poslovnih žena u pelenama u iznosu od 110.000 dinara. Konačni i detaljni izveštaj Humanitarne akcije Moto Deda mraz će biti objavljen nakon završetka drugog dela, odnosno nakon isporuke donacija Domu u Kulini. S obzirom da se nisam javljao u ovoj temi do sada (ne mogu tako lako da "složim" emocije, a stegle i poslovne obaveze) želim da se zahvalim svima koji su učestvovali (i koji će učestvovati) u ovoj akciji ili koji su je na bilo koji način podržali, jer, uz sav trud organizacije, ne bi smo mogli toliko da obradujemo naše drugare i da im pomognemo, bez svih vas. Ponosan sam što sam deo ovoga! Vidimo se i ne zaboravite: HO HO HO... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 451 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan evo kako je nasa kamerica sve to zabelezila i videla iz svog ugla... http://www.youtube.c...eature=youtu.be Pozdrav Dejan lap snimak deki... drago nam je da smo ucetvovali u voznji i podrzali akciju PS: snimi 6:50 sec filma, motor na celu kolone ha ha a pogledajte 3:08 sec filma,kroz crveno svetlo preko pesackog nadam se da ovo saobracajci nisu videli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 30, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan evo kako je nasa kamerica sve to zabelezila i videla iz svog ugla... http://www.youtube.c...eature=youtu.be Pozdrav Dejan lap snimak deki... drago nam je da smo ucetvovali u voznji i podrzali akciju PS: snimi 6:50 sec filma, motor na celu kolone ha ha a pogledajte 3:08 sec filma,kroz crveno svetlo preko pesackog nadam se da ovo saobracajci nisu videli ma iz ovog ugla se ne vidi na 3:08 sec. policajac saobracajac, pokazuje da moze da se pridje vozilima...onaj sa 3:20 Sve u svemu Hvala saobracajnoj policiji grada Beograda sto nas je onako lepo i brzo provela do Srmcice i nazad do Trga Nikole Pasica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 31, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E kolege, evo i od mene par fotki, sa malim zakasnjenjem 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 31, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Što su doooobre fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan fotke su sjajne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 2, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 2, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,pogotovu za fotke drugara koji su nas slikali, greota da i oni nemaju neku sliku sa akcije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Januar 4, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hej drugari Deda Mrazovi ostadoh vam dužna za par fotki naših drugara koji su bili u Delti još pre praznika ali eto slavilo se pa malo kasnim sa postavljanjem, oprostite....imala sam "opravdan" razlog! E pa u Delti bili @ Durmitor2000 sa devojkom. I naš uvaženi viši YouTube savetnik @ unas sa suprugom Olgom i ćerkom Unom! Sad vam je jasno odakle početak njegovog nik-a .... Unas nadam se da si definitivno ubedio Olgu i da će ti/nam se pridružiti na nekoj od prvih prolećnih vožnji! Veliki pozdrav za sve vas ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Januar 5, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Hej drugari Deda Mrazovi ostadoh vam dužna za par fotki naših drugara koji su bili u Delti još pre praznika ali eto slavilo se pa malo kasnim sa postavljanjem, oprostite....imala sam "opravdan" razlog! E pa u Delti bili @ Durmitor2000 sa devojkom. I naš uvaženi viši YouTube savetnik @ unas sa suprugom Olgom i ćerkom Unom! Sad vam je jasno odakle početak njegovog nik-a .... Unas nadam se da si definitivno ubedio Olgu i da će ti/nam se pridružiti na nekoj od prvih prolećnih vožnji! Veliki pozdrav za sve vas ! Vise nego opravdano . Hvala Bandolera sto ste ovu humanitarnu prodaju uopste omogucili . Pa i nama koji smo malo odocnili. Mala ispravka, ne na moj zahtev : Na slici je ipak Sonja, Una je bila opravdano odsutna, ali to nista ne menja - una+s(onja) Jedno pitanjce, mozda i drugima interesantno: Hoce li prodaje biti jos neko vreme? Hteli bismo da uzmemo jos poneki stolnjak za prijatelje kojima se svideo. Hvala i pozdrav . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Januar 5, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ručne radove dece iz doma "Moja Sremčica" možete kupiti do 15. 01. u Delta City-ju I sprat iznad glavnog ulaza i u Roda marketu kod pumpe Zmaj. Evo još slika sa akcije Moto Deda Mraz... iz drugog ugla.... pozdrav svima Čekaju nas... Stižemo u dom... Pripreme za pokret... Krećemo... U autobusima veselo.... Na Trgu Nikole Pašića... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Hej drugari Deda Mrazovi ostadoh vam dužna za par fotki naših drugara koji su bili u Delti još pre praznika ali eto slavilo se pa malo kasnim sa postavljanjem, oprostite....imala sam "opravdan" razlog! E pa u Delti bili @ Durmitor2000 sa devojkom. I naš uvaženi viši YouTube savetnik @ unas sa suprugom Olgom i ćerkom Unom! Sad vam je jasno odakle početak njegovog nik-a .... Unas nadam se da si definitivno ubedio Olgu i da će ti/nam se pridružiti na nekoj od prvih prolećnih vožnji! Veliki pozdrav za sve vas ! Hvala za sliku od Durmitora 2000 i uvek smo tu za humana dela moja devojka i ja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hej drugari Deda Mrazovi ostadoh vam dužna za par fotki naših drugara koji su bili u Delti još pre praznika ali eto slavilo se pa malo kasnim sa postavljanjem, oprostite....imala sam "opravdan" razlog! Jedino si mene i ćeru sakrila od očiju javnosti... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Januar 5, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ni slučajno druže ne bih i nisam! U temi Deda Mraz Akcija - 2011 postavljena slike tebe i tvoje ćerkice još 14.decembra! Evo ga i link koji te direktno vodi na tu stranu! http://forum.bjbiker...1/page__st__320 Puno pozdrava za ćeru i tebe!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Januar 5, 2012 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sa malo većim zakašnjenjem, evo par fotografija za naše prijatelje iz Kanade 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 6, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Skittles da pojasnim. Darmar64, on 23 December 2011 - 01:18 AM, said: Imam jednu malu molbu ako je ikako moguce. Znam da ste u frci i ne bih da vam ja jos dodajem na sve ali mislim da ce mi pomoci sledece godine u skupljanju para. Juce se moja majka vratila iz Kanade i dao sam joj da ponese sa sobom malu kanadsku zastavicu (15cmx30cm). Mislio sam da je neko od vas okaci na motor i da se slikate pa da mi posaljete fotku. Onda bih je ja okacio na Facebook uz malu pricu da se pohvalim kako i mi "kanadjani" konja za trku imamo itd. itd. Mislim da bi se to svima dopalo a meni bi olaksalo posao sledece godine kad budem krenuo da jurim za donacije. Znam da je u zadni momenat ali mislim da nije losa ideja. Majci sam rekao da ce se neko od vas mozda javiti da dodje da pokupi zastavicu pa ako moze, bilo bi super. I tako je mala kanadska zastavica, naravno, uz srpsku, završila na mom motoru na čelu najimpresivnije Moto Deda Mraz kolone 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 6, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Kočo! E, tako se to radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Januar 6, 2012 Integrisan, 8366 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego skittles, Prošli ispiti, vreme je za film.. Ako i nisu prošli ispiti, opet je vreme za film 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 6, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom sve pohvale,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...