Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima...

Recommended Posts

• Zainteresovan, 795 postova

Doktore, legendo, sta ti uradi dusmanin. Bas sam se smorio kada sam procitao. J..bemu misha. Ne znam sta da ti kazem pametno sem da mi te je stvarno zao, ali stara si ti kuka, ima da se oporaivis brze nego sto si mislio.

A to sto Djura dolazi da te kao obidje to nema veze sa zivotom. On dolazi da vidi Franca kako je a ti si tu usput.

Drzi se debeljko!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2245 postova

Doktore, legendo, sta ti uradi dusmanin. Bas sam se smorio kada sam procitao. J..bemu misha. Ne znam sta da ti kazem pametno sem da mi te je stvarno zao, ali stara si ti kuka, ima da se oporaivis brze nego sto si mislio.

A to sto Djura dolazi da te kao obidje to nema veze sa zivotom. On dolazi da vidi Franca kako je a ti si tu usput.

Drzi se debeljko!!!

sajsi debeli i ne smaraj nas tim cudnim fontom. Chala zna da je ljubav Hrvata i Srbina uvek iskrena! Da te cekam pa da idemo zajedno?  ;D

• Zainteresovan, 541 postova

Svjestan sam ja tog djurinog prijateljstva,ali brate Koma kad prohodam vratiti ću im,ne brini.  :o BTW Veselim se tvom povrtku i nadam se da će mi do našeg vidjenja zacijeliti rebra,pa da se nasmijemo ko ljudi.  ;D Za alkohol,drogu i ribe ne brinite,toplice su pune toga.  :o

• Zainteresovan, 795 postova

Doktore moj, ja mislim da su Franc i ovaj prokleti Djura zajedno smislili da te sjebu, kao slucajno se desilo u sumi, ma nije nego. Mrzi te Djura , a onda navukao i Franca na ladan led  ;D Kada se vratim docicu da te obidjem, ali ne smem sa Djurom, mozda smisli nekako da me sjebe usput hahahah.

Drzi se debeli, vidimo se uskoro.

Jedno su prijatelji,a drugo djura i franc.  :o

Koma brate sretan ti povratak.  ;) Al i dalje ne mogu da verujem da te Dane pička ostavio samog tako daleko????  :o

dane=djura=franc=pussy

Mali update mog trenutnog stanja.U četvrtak me napalo još i slijepo crijevo.Požalio se dr-u na bolove,a on mrtav hladan me odmah stavio na infuziju i ukinuo mi klopu.Vadili mi krv svako toliko,mjerili temperaturu i u bulji.Ko da mi nije dosta što serem na kahlicu u krevetu?Di ćeš gorje???I tako me mučio do sinoć!Ali nije samo mene,očito je i slepcu jebo kevu i upala se povukla.Jučer pojeo malo voća i neku čoksu i eto ti danas belaja.Tražim srat ujutro i ...čorak.Pa oko podne i ...ponovo čorak.Pa mi žena donijela ručak - špinat(spanač),pire krumpir i pohane šnicle.Ubio se od klope i eto ti belaja.Tvrda stolica.Ko da serem čavle(exere)?Jebo sam si kevu od takvog sranja.Noga mi dvaput odrvenila dok nisam skončao.Ali eto preživeh i ovu epizodu.

Nadam se samo da sutra konačno napuštam bolnicu nakon vađenja konaca,jer sam već psihički pri kraju.Čak ni sa sestram više ne razgovaram.Sutra se javljam iz BANJE!

:P

Guest Beli

Mali update mog trenutnog stanja.U četvrtak me napalo još i slijepo crijevo.Požalio se dr-u na bolove,a on mrtav hladan me odmah stavio na infuziju i ukinuo mi klopu.Vadili mi krv svako toliko,mjerili temperaturu i u bulji.Ko da mi nije dosta što serem na kahlicu u krevetu?Di ćeš gorje???I tako me mučio do sinoć!Ali nije samo mene,očito je i slepcu jebo kevu i upala se povukla.Jučer pojeo malo voća i neku čoksu i eto ti danas belaja.Tražim srat ujutro i ...čorak.Pa oko podne i ...ponovo čorak.Pa mi žena donijela ručak - špinat(spanač),pire krumpir i pohane šnicle.Ubio se od klope i eto ti belaja.Tvrda stolica.Ko da serem čavle(exere)?Jebo sam si kevu od takvog sranja.Noga mi dvaput odrvenila dok nisam skončao.Ali eto preživeh i ovu epizodu.

Nadam se samo da sutra konačno napuštam bolnicu nakon vađenja konaca,jer sam već psihički pri kraju.Čak ni sa sestram više ne razgovaram.Sutra se javljam iz BANJE!

:P

Niko ni ne misli da razgovaras sa sestrama! ;D

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

E moj Doktore, bice da Djura nije samo u dosluhu sa Francom nego i s tvojim doktorom!  Em te Franc sjebo, em ti lekar skinuo 'guznu' djanu, em te Djura podjebava, jos ce ti i slepo crevi puci od muke,  ma samo se moli Bogu da te krajnici nepocnu zajebavat jer si tek onda najebo tj napusio, izgub ces i poslednju macho bitku.  Bit ces kao Cicolina! Eh sto su ti frendovi?!

Puno pozdrava i cuvaj se matori, najebat ces od ovih Metroseksualaca!

Nije progledalo,inače bi me rezali.Ovako prošao lišo!Evo i najnovijih vijesti:

Update:Napustio bolnicu nakon 14 dana i vađenja konaca.Vozili me hitnom iz Zg do Vž toplica.Sada sam u sobi 104.Konačno vidim nekaj i kroz prozor sobe,a da nije sivi zid.UMTS zeza tu i tamo,ali GPRS dela.Evo malo fotki .Prvo loma prije i poslije operacije.Pa polaska...dolaska...Upravo montiramo antenu za TV...

C4toK_falafranc5su4.jpg

LRgVN_falafranc1sx6.jpg

3tNvs_falafranc3ux0.jpg

oA2uj_falafranc2un7.jpg

R0kJO_falafranc4ek8.jpg

BfqWv_falafranc6vo4.jpg

464QE_falafranc7fd7.jpg

Zdravo  :jesus:

• Teoreticar ..., 12116 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Auuu, doktore, pa ti si ko Terminator! Nece te pustati kroz aerodromsku kontrolu...

crevi puci od muke,  ma samo se moli Bogu da te krajnici nepocnu zajebavat

Nadam se da ce za merenje temperature krajnika promeniti termometar...

Kad te ovako prijatelji sjebu, sta li ti tek neprijatelji rade. 

Pogibaju,ali ovog nisam na vrijeme prepoznao!  ???

Novi update:

Evo nakon par sati boravka ovdje i prvih utisaka.Hebo sam si mater ovdje.Soba je super , ali je namjenjena onima koji su u rehabilitaciji ispred mene barem tri tjedna.Sve moram sam.Nema zvona za zvat sestru.Moram sam iz i u krevet.A trenutno bez njega nakon 5 min izgledam kao sam pretrčao maraton.Sjedit ne mogu.Žena je malo prije otišla doma i sad sam prepušten samom sebi do jutra.Ak mi se pripiša nahebo sam.Proces mi je neizvediv ispod 20 min.A kupaona i WC su mi sklopu sobe.Ako ovo prebrodim onda sam definitivno postao najpravijim muškarcem.Samo da napomenem da lijevu nogu ne mogu povinuti u koljenu,tako da mi je sjedenje SF!Sutra me skupljaju u sobi oko 7:00 i tortura počinje.Kad me vrnu oko 15:00 mislim da nebum za drugo osim za spavanje.Ali tako je bilo i partizanima...  :lol: Neću više kukat,al da mi je gadno,stvarno je...Fala Franc

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM
Citat

Ak mi se pripiša nahebo sam

Kateter doktore...ko dingospo, lezis, jedna ruka ispod glave, u drugoj daljinski..

To su mi isčupali još 5 dan po operaciji. 

Jao! Nije bilo mnogo neprijatno ;D? Ako razmisljas o samoubistvu ne brini, radice on opet, samo ces strc ispucavati mnogo blize ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja