Kudi 70 Napisano Decembar 22, 2011 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Nova HJC FS15 Terror u L velicini. Odlican poklon za Novu Godinu Kupca castim dostavu. 170e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Ide Nova Godina ,treba li nekom poklon? 160e i castim dostavu Nova kaciga, ako postoji neka sumnja poslacu slike zainteresovanim. Bice zakacene i ovde... L velicina, odlican model Cene kod nas su ako se ne varam 200e za jednobojne i od 240 sa grafikom... Javiti se ovde ili na 0694749307 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Decembar 27, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan cisto da kazem da nosim ja ovaj model i da je brutalno dobra kaciga. ja sam moju za te novce uzeo preko grane tako da ne znam koliko kostaju ovde, ali da je povoljno itekako jeste! da imam para uzeo bih makar stajala. srecno s prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Mozda glupo zvuci ali slazem se sa tobom u svemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...