Charuga 769 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Molba, posto se u skutere ne razumem..... Trazi mi drugar da kupi zimske gume za skuter, gore navedenih dimenzija..... ima li toga kod nas i gde.... HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisi dobro napisao dimenzije, ovako ide: prednja - 100/80-10 zadnja - 120/70-10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nisi dobro napisao dimenzije, ovako ide: prednja - 100/80-10 zadnja - 120/70-10 Zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2081 Napisano Decembar 21, 2011 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema kod nas koliko ja znam. Moze da ima ovde , ako ima nekoga da mu donese. Trebalo bi da ih ima i negde po Evropi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewProd&productId=494 Dobih poruku da ima ovde....ako nekome zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Koji je scoot u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Koji je scoot u pitanju? Neznam ..... zna covek da sam na forumima pa me molio za pomoc.....nisam ni pitao koji je skuter..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da ga pitas za model skutera . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2081 Napisano Decembar 21, 2011 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je taj neko mislio bas na ove sa linka onda se malo zaftknuo. Ovo nidje veze sa zimskom. Pretrazih i ostale kategorije i nema. Postoji Metzeler FeelFree Wintec koja se vodi kao zimska, ali za sneg nije dobro resenje kao ova Schwalbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Decembar 22, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Schwalbe ICE MAN. Mogu da se nadju po celoj Nemackoj,sa spajkovima ili bez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Decembar 22, 2011 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Schwalbe ICE MAN. Mogu da se nadju po celoj Nemackoj,sa spajkovima ili bez. Imao na apriliji sr 50 i drze po snegu i mokrom kao blesave. A za leto su bile komedija....cuju me sa 2 kilometra kako tutnjim, kao lada niva na kramponjarama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...