nemanjastruja 19 Napisano Decembar 23, 2011 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na napisanom! posebno bih pohvalio slike jer su, ja mislim prava retkost, toliko stare a opet se sa njih nekako vidi taj neki nacin zivota koji mi svi volimo... hoces li pisati dalje, mozda neke druge price, druga njihova putavanja i tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanaKG 37 Napisano Decembar 23, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na napisanom! posebno bih pohvalio slike jer su, ja mislim prava retkost, toliko stare a opet se sa njih nekako vidi taj neki nacin zivota koji mi svi volimo... hoces li pisati dalje, mozda neke druge price, druga njihova putavanja i tako? Hvala...A sto se tice slika,uzete su iz porodicnih albuma,pa skenirane,na zalost su jedine na kojima se vidi ovaj nacin zivota ,inace sumljam da ce biti jos ovakvih prica... Naravno, ako oni budu voljni da ih ispricaju,rado cu ih podeliti sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jako slicne price slusam od dede cesto. Slusam i od tate, ali su malo savremenije i modernije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste me obradovali sa ovom lepom pricom. Divno je to kad procitas nesto iz svoje mladosti, udari te neka seta, naviru slike iz onih dana kada su protektore zamenjivale stare novine. I ja sam moju Malu stavio na motor i doveo kuci, i evo je i danas vec 40 godina sedi iza mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanaKG 37 Napisano Decembar 24, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste me obradovali sa ovom lepom pricom. Divno je to kad procitas nesto iz svoje mladosti, udari te neka seta, naviru slike iz onih dana kada su protektore zamenjivale stare novine. I ja sam moju Malu stavio na motor i doveo kuci, i evo je i danas vec 40 godina sedi iza mene. Hvala... 40 godina.... svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Decembar 24, 2011 motoras, 2463 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa prica... Hvala sto si je podelila sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte vise da je hvalite uobrazice se, posle ne znam sta cu s njom. p.s. Zabrinuti tata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kakav zabrinuti , ti si srecan otac kad imas tako dobro dete. Daj Boze da ti i zet bude takav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Prilog iz starih vremena...Super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Jovana , lijepa prica , za svaku pohvalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...