Jump to content

Moto Zajednica

Motocikli i veterani 1960-1968

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: Bmw r1200gs adv

svaka cast na napisanom! posebno bih pohvalio slike jer su, ja mislim prava retkost, toliko stare a opet se sa njih nekako vidi taj neki nacin zivota koji mi svi volimo... hoces li pisati dalje, mozda neke druge price, druga njihova putavanja i tako?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 48 postova

svaka cast na napisanom! posebno bih pohvalio slike jer su, ja mislim prava retkost, toliko stare a opet se sa njih nekako vidi taj neki nacin zivota koji mi svi volimo... hoces li pisati dalje, mozda neke druge price, druga njihova putavanja i tako?

Hvala...A sto se tice slika,uzete su iz porodicnih albuma,pa skenirane,na zalost su jedine na kojima se vidi ovaj nacin zivota ,inace sumljam da ce biti jos ovakvih prica...

Naravno, ako oni budu voljni da ih ispricaju,rado cu ih podeliti sa vama 0namigivanje.gif

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Bas ste me obradovali sa ovom lepom pricom. Divno je to kad procitas nesto iz svoje mladosti, udari te neka seta, naviru slike iz onih dana kada su protektore zamenjivale stare novine. I ja sam moju Malu stavio na motor i doveo kuci, i evo je i danas vec 40 godina sedi iza mene.:zdravo:

• U prolazu, 48 postova

Bas ste me obradovali sa ovom lepom pricom. Divno je to kad procitas nesto iz svoje mladosti, udari te neka seta, naviru slike iz onih dana kada su protektore zamenjivale stare novine. I ja sam moju Malu stavio na motor i doveo kuci, i evo je i danas vec 40 godina sedi iza mene.:zdravo:

Hvala... 40 godina.... 2jee1.gif svaka cast 0namigivanje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja