Disko Nindža 10606 Napisano Septembar 3, 2013 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro planiram da pazarim nosac Top case kofera za moj CB500 i video sam na jednoj od prethodnih stranica da si vec radio nekom,i svidja mi se, pa me zanima da li treba da se dolazi da bi se napravio nosac, posto bi mi to dosta uticalo na isplativost jer sam iz Subotice. Takodje i cena me interesuje pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Septembar 3, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas kod Sebe da mi montira wingrack 2,na pre toga vec montiran(takodje Seba) Givi nosac centralnog kofera a pre toga smo montirali i prednji Crash bar .Tako da je Tenerica sad u fulu.Seba covek ima oko sokolovo cas posla vidi gde je krivo gde pravo,podmetne ,zavari,ispravi i napravi ga da valja.Sto se tice bravarije Sebu ne menjam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13126 Napisano Septembar 3, 2013 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre Tenere na montiranju Wingracka je bio moj ER5 Ostala je jos plastifikacija da se odradi. Prezadovoljan sam radom, pedantnoscu i uopste pristupu poslu. Retko normalan covek pun razumevanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 3, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pre Tenere na montiranju Wingracka je bio moj ER5 Ostala je jos plastifikacija da se odradi. Prezadovoljan sam radom, pedantnoscu i uopste pristupu poslu. Retko normalan covek pun razumevanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 3, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Crni. Bio danas kod Sebe da mi montira wingrack 2,na pre toga vec montiran(takodje Seba) Givi nosac centralnog kofera a pre toga smo montirali i prednji Crash bar .Tako da je Tenerica sad u fulu.Seba covek ima oko sokolovo cas posla vidi gde je krivo gde pravo,podmetne ,zavari,ispravi i napravi ga da valja.Sto se tice bravarije Sebu ne menjam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 5, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Cf 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Pegaso 650 Cube Hvala Sebo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 8, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Ti si moj drugar. Tara ta tira. Pegaso 650 Cube Hvala Sebo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 15, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki bandit pit bull Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 17, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bmw r 1200 gs gornji crash 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Septembar 18, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Bmw r 1200 gs gornji crash Super izgleda! To me podsetilo da bi i ja trebao da doteram moj motor da se odradi isto. Samo da se organizujem sa vremenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 18, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Cekam te. Pozdrav. Bmw r 1200 gs gornji crash Super izgleda! To me podsetilo da bi i ja trebao da doteram moj motor da se odradi isto. Samo da se organizujem sa vremenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano Septembar 18, 2013 Ne silazi, 6566 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Bmw r 1200 gs gornji crash Bmw r 1200 gs gornji crash Super izgleda! To me podsetilo da bi i ja trebao da doteram moj motor da se odradi isto. Samo da se organizujem sa vremenom. Nema potrebe da hvalim Sebićija, to sam već uradio, al ova majstorija je zaista prevazišla i moje visoko očekivanje, dodatak je bolji ne samo estetetski od originala već funkcionalniji i bezbedonosniji za kljun motorcikla. Vidim i ja da ću da ga organizujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 19, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Polako ,to kada budes poceo da vozis ,posto si vec zaboravio . Bmw r 1200 gs gornji crash Bmw r 1200 gs gornji crash Super izgleda! To me podsetilo da bi i ja trebao da doteram moj motor da se odradi isto. Samo da se organizujem sa vremenom. Nema potrebe da hvalim Sebićija, to sam već uradio, al ova majstorija je zaista prevazišla i moje visoko očekivanje, dodatak je bolji ne samo estetetski od originala već funkcionalniji i bezbedonosniji za kljun motorcikla. Vidim i ja da ću da ga organizujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Septembar 21, 2013 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ala ga je opravio svaka mu cast ! Dovezao sam GSa u ponedeljak i kaze doktor bice u utorak popodne gotov - tako je i bilo. Napravio ga je za ocenu 10 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 21, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , drago mi je da si i ti zadovoljan kao i ja. Pozdrav za Sabac. Ala ga je opravio svaka mu cast ! Dovezao sam GSa u ponedeljak i kaze doktor bice u utorak popodne gotov - tako je i bilo. Napravio ga je za ocenu 10 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Seba majstore kada ces raditi centralne stendere ? Meni je moj u raspadu pa bi mi legao novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 22, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Krajem jeseni cu krenuti u akciju ,pa se oglasavam. Pozdrav. Seba majstore kada ces raditi centralne stendere ? Meni je moj u raspadu pa bi mi legao novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Krajem jeseni cu krenuti u akciju ,pa se oglasavam. Pozdrav. Seba majstore kada ces raditi centralne stendere ? Meni je moj u raspadu pa bi mi legao novi. Evo da se i ja upisem za centrali za Varadera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 22, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Memorisano. Krajem jeseni cu krenuti u akciju ,pa se oglasavam. Pozdrav. Seba majstore kada ces raditi centralne stendere ? Meni je moj u raspadu pa bi mi legao novi. Evo da se i ja upisem za centrali za Varadera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Septembar 25, 2013 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sebo. Zanimam se za nosač zadnjeg kofera za TDR 125, '90.god. Koja bi cena bila i jel bi mogao da ga uradiš bez mog dovoženja motora? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 25, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ,po motoru radim a cena je 40 evra. Pozdrav. Pozdrav Sebo. Zanimam se za nosač zadnjeg kofera za TDR 125, '90.god. Koja bi cena bila i jel bi mogao da ga uradiš bez mog dovoženja motora? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 26, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 26, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenera custom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...