hornetshooting 206 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio od majstor Sebe. Šta reći za čoveka koji u ovim vremenima gleda kako da nešto zaradi i preživi, a ipak je ostao čovek. Uradio mi je crash bar za DL 650. Prekjuče smo se čuli i dogovorili ja dovezao motor i on ga uradio. Crash bar je kao originalni GIVI, sa "malom" razlikom u ceni . Čovek me dočekao, odradio posao vrhunski, pala i čašica razgovora ... Samo reči hvale za Sebu. Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Koliko ce me kostati zadovoljstvo crash barova na super štenari? I gde moram da dodjem za ugradnju? Informativno me zanima i cena nosaca bocnih kofera! Moze pp Dobar majstor, daleko se cuje! Pozz Filip Hvala Filipe ,zvrcni me sutra napravicu ti cenu i objasniti kako da dodjes do mene .Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio od majstor Sebe. Šta reći za čoveka koji u ovim vremenima gleda kako da nešto zaradi i preživi, a ipak je ostao čovek. Uradio mi je crash bar za DL 650. Prekjuče smo se čuli i dogovorili ja dovezao motor i on ga uradio. Crash bar je kao originalni GIVI, sa "malom" razlikom u ceni . Čovek me dočekao, odradio posao vrhunski, pala i čašica razgovora ... Samo reči hvale za Sebu. Veliki pozdrav Hvala na komplimentima. Sutra kacim slike.Sve najbolje. Pozdrav . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 29, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki V Strom crash bars 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 1, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Liberty korpica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan dobar dan interesuje me jel pravite i nekakav cresh bar il za gsxf600 i koliko bi to kostalo...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, interesuje me jel moze crash bar za vesrsysa 08, radiator guard i skid plate? moze i PM sa informacijam. Zahvaljujem unapred. Pozdrav, Boris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2591 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 1616 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje štitnik hladnjaka za stroma,ovako nešto! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 9, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan dobar dan interesuje me jel pravite i nekakav cresh bar il za gsxf600 i koliko bi to kostalo...hvala Za tvoj motor se koriste slajderi mesto crash barsa ,koje ja ne radim. Mozemo da napravimo preko mog strugara od tvrde plastike. Posalji mi br telefona da se dogovorimo. Pozdrav . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 9, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Borise. Crash mogu da ti napravim a ovo drugo sto si naveo, razmotrio bi tokom izrade ,kako moze kao i cenu. Pozdrav. Dobar dan, interesuje me jel moze crash bar za vesrsysa 08, radiator guard i skid plate? moze i PM sa informacijam. Zahvaljujem unapred. Pozdrav, Boris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 9, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje štitnik hladnjaka za stroma,ovako nešto! Tako kao na slici ne mogu da napravim jer se to radi na cnc masini. A mogao bi sa metalnim ramom i sa tankom resetkom u sredini. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,interesuje me oba stendera(prednji i zadnji) ili centralni za Suzuki Sv 650cc 2005godiste,naravno cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 9, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,interesuje me oba stendera(prednji i zadnji) ili centralni za Suzuki Sv 650cc 2005godiste,naravno cena? Za 10 dana pocinjem sa proizvodnjom garaznih stendera a za centralni bi morao da vidim kako se kaci ,pa ti se javljam. Ok ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan vazi cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 14, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Mini stenderi za podmazivanje lanaca. Cena 1500 din. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto imam u posedu jedan ovakav primerak mogu da kažem da je odličan. Jednostavno i funkcionalno. Svaka čast na proizvodu, sve pohvale. Inače može da posluži i da skinete zadnji točak na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 14, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pošto imam u posedu jedan ovakav primerak mogu da kažem da je odličan. Jednostavno i funkcionalno. Svaka čast na proizvodu, sve pohvale. Inače može da posluži i da skinete zadnji točak na putu. Skinuto sa Kanadskog sajta ali stvarno radi.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Octobar 15, 2012 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mini stenderi za podmazivanje lanaca. Cena 1500 din. Pošto imam u posedu jedan ovakav primerak mogu da kažem da je odličan. Jednostavno i funkcionalno. Svaka čast na proizvodu, sve pohvale. Inače može da posluži i da skinete zadnji točak na putu. Skinuto sa Kanadskog sajta ali stvarno radi.Pozdrav Dođe mi da nabudžimo jedan i za kad sam vido kako radi. Daj postavi klip sa Jutjuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 15, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi pokazi kako da to izvedem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Octobar 15, 2012 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi pokazi kako da to izvedem. Ako mi napraviš štender za dizanje, kardana-a mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Podvezi ga sa dva flaha i zicom ,ostace ti dignut ..... kardan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Octobar 16, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Octobar 16, 2012 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Podvezi ga sa dva flaha i zicom ,ostace ti dignut ..... kardan. Šta znači iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Treba mi jedna informacija! Koliko bi kostao crash bar i ako moze da se napravi (prekopira) copava za BMW r51/3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 19, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Treba mi jedna informacija! Koliko bi kostao crash bar i ako moze da se napravi (prekopira) copava za BMW r51/3? Za crash ,bice simbolicna cena posto je old timer a za copavu trebao bi da vidim uzivo. Naj bolje me pozovi 063 838 0981 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...