seba011 1622 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bmw r 1100 gs ,gornji crash i mrezica fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece kolega ovaj bas resio da pada Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 6, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda nc 750, top case. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Octobar 9, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za Sebu... Jel pravite možda i neke custom upravljače (kormane)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 9, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za Sebu... Jel pravite možda i neke custom upravljače (kormane)? Nepravim iz prostog razloga sto su cevi za kormane od celicnih cevi koje su dosta kvalitetnije od ovoih sto mogu da se nadju na nasem trzistu.Pravio sam za neke kustom ali bez savijanja , znaci ,kao poviseni heblovi koji se spajaju zavarivanjem. Probaj da mi posaljes neku sliku kormana koji bi pravio. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Octobar 9, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za Sebu... Jel pravite možda i neke custom upravljače (kormane)?Nepravim iz prostog razloga sto su cevi za kormane od celicnih cevi koje su dosta kvalitetnije od ovoih sto mogu da se nadju na nasem trzistu.Pravio sam za neke kustom ali bez savijanja , znaci ,kao poviseni heblovi koji se spajaju zavarivanjem. Probaj da mi posaljes neku sliku kormana koji bi pravio. Pozdrav.Evo ovako al bi ja u crnoj boji verovatno, pošto mi je motor crno-beli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 9, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za Sebu... Jel pravite možda i neke custom upravljače (kormane)?Nepravim iz prostog razloga sto su cevi za kormane od celicnih cevi koje su dosta kvalitetnije od ovoih sto mogu da se nadju na nasem trzistu.Pravio sam za neke kustom ali bez savijanja , znaci ,kao poviseni heblovi koji se spajaju zavarivanjem. Probaj da mi posaljes neku sliku kormana koji bi pravio. Pozdrav.Evo ovako BECjUdcQzpu.jpg al bi ja u crnoj boji verovatno, pošto mi je motor crno-beli Moze, ovo su mere u incima, jel hoces po tim merama ili po zelji, takodje mi treba precnik cevi, ja ga ne vidim na crtezu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Octobar 9, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, pa nisam izmerio, a za mere ne znam dal te ili približno. Al svakako trebam do tebe, da napravim sisy bar, kaže žena bez bez naslona i nekih rukohvata neće više da se vozi... Sve neke fine snajke... Pa ćemo onda sve utanačimo. Al nisam blizu, pa sve gledam kako ću, šta ću, nekako da ti dopremim motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Octobar 10, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto neću praviti nosače za torbe samo sissy bar, jel postoji šansa da ga napraviš na osnovu slike, a ja da ti kažem raspon između ta dva šrafa što drže sissy bar? Treća slika je drugi sissy, al postavio sam, jer bi hteo i tu rešetku nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 11, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da moze da se to prenese na crtez.Mnogo mera ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 13, 2016 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Seba, jesi li ikada pravio/razmisljao za crash na CBR 1000F iz 1993g? Znam da ces reci da moram da dodjem i to nije frka, ali samo me zanima tvoje razmisljanje i jel moguce? P.S. na standardu plastiku ima deo koji ima ulogu crash-a, stavicu i sliku, ali to je pravi pain in the ass ako/kada padne motor. to se polomi i posle nema nacina da kupis nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 14, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Seba, jesi li ikada pravio/razmisljao za crash na CBR 1000F iz 1993g? Znam da ces reci da moram da dodjem i to nije frka, ali samo me zanima tvoje razmisljanje i jel moguce? P.S. na standardu plastiku ima deo koji ima ulogu crash-a, stavicu i sliku, ali to je pravi pain in the ass ako/kada padne motor. to se polomi i posle nema nacina da kupis nove. Nisam pravio baz za taj model. Mislim da ima opcija za sliders ali ce verovatno morati da se busi plastika.Pogledacu na nekoj hondi, pa ti javljam.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 14, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Seba, jesi li ikada pravio/razmisljao za crash na CBR 1000F iz 1993g? Znam da ces reci da moram da dodjem i to nije frka, ali samo me zanima tvoje razmisljanje i jel moguce? P.S. na standardu plastiku ima deo koji ima ulogu crash-a, stavicu i sliku, ali to je pravi pain in the ass ako/kada padne motor. to se polomi i posle nema nacina da kupis nove. Da nisam imao CBR 1000 F mislio bi da je ovo sto si napisao tacno, ali posto sam mjenjao jedan "poklopac crash bara" znam da se ima kupiti, samo je malo poskup kad se kupuje nov. http://www.cmsnl.com/honda-cbr1000f-1993-p-brazil_model1971/protectornh193p_64328mz2000zb/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 14, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Seba, jesi li ikada pravio/razmisljao za crash na CBR 1000F iz 1993g? Znam da ces reci da moram da dodjem i to nije frka, ali samo me zanima tvoje razmisljanje i jel moguce? P.S. na standardu plastiku ima deo koji ima ulogu crash-a, stavicu i sliku, ali to je pravi pain in the ass ako/kada padne motor. to se polomi i posle nema nacina da kupis nove. Da nisam imao CBR 1000 F mislio bi da je ovo sto si napisao tacno, ali posto sam mjenjao jedan "poklopac crash bara" znam da se ima kupiti, samo je malo poskup kad se kupuje nov. http://www.cmsnl.com/honda-cbr1000f-1993-p-brazil_model1971/protectornh193p_64328mz2000zb/ Na ovako nesto sam mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Octobar 14, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Seba , pretpostavljam da si vec radio bocne nosace za torbe(kofere) za Kawasaki ZR 7s . Koliko bi kostalo to zadovoljstvo i treba li da se dovozi motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 14, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Seba , pretpostavljam da si vec radio bocne nosace za torbe(kofere) za Kawasaki ZR 7s . Koliko bi kostalo to zadovoljstvo i treba li da se dovozi motor ? Radio sam ali mi treba motor prilikom izrade, cena za nosace bocnih kofera 70e,nosai bisaga 60 i imas opciju distancijala od 40 -50 e. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 15, 2016 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Seba, jesi li ikada pravio/razmisljao za crash na CBR 1000F iz 1993g? Znam da ces reci da moram da dodjem i to nije frka, ali samo me zanima tvoje razmisljanje i jel moguce? P.S. na standardu plastiku ima deo koji ima ulogu crash-a, stavicu i sliku, ali to je pravi pain in the ass ako/kada padne motor. to se polomi i posle nema nacina da kupis nove. Da nisam imao CBR 1000 F mislio bi da je ovo sto si napisao tacno, ali posto sam mjenjao jedan "poklopac crash bara" znam da se ima kupiti, samo je malo poskup kad se kupuje nov. http://www.cmsnl.com/honda-cbr1000f-1993-p-brazil_model1971/protectornh193p_64328mz2000zb/ uh, ispisao sam lepi replay ... ali nesto sam sjebao ..... aj od pocetka ..... posto vec godinu dana nisam mogao da nadjem to, (hvala na linku i vidi kod mene u galeriju da to fali) ideja mi je bila da skinem taj poklopac (bumper) skinem i to zelezo ispod, da plastiku fino lepo sredim da ima jednu veliku "rupu", i da od tamo, taj mali straf gde se strafi zelezo pa sve do dole gde seba posoci, gde veliki straf drzi motor za ram .... da tamo napraimo neki bar od nekih 20cm pa da i vizuelno podeli tu veliku rupu na dva. nadam se na mi razumes ideju. Seba, jesi li ikada pravio/razmisljao za crash na CBR 1000F iz 1993g? Znam da ces reci da moram da dodjem i to nije frka, ali samo me zanima tvoje razmisljanje i jel moguce? P.S. na standardu plastiku ima deo koji ima ulogu crash-a, stavicu i sliku, ali to je pravi pain in the ass ako/kada padne motor. to se polomi i posle nema nacina da kupis nove. Da nisam imao CBR 1000 F mislio bi da je ovo sto si napisao tacno, ali posto sam mjenjao jedan "poklopac crash bara" znam da se ima kupiti, samo je malo poskup kad se kupuje nov. http://www.cmsnl.com/honda-cbr1000f-1993-p-brazil_model1971/protectornh193p_64328mz2000zb/ Na ovako nesto sam mislio. Seba, moj je malo drugaciji ali DA, ima i tu mogucnost samo treba da se napravi jedan mali flak od nekih 3-4cm (bar mi tako ovde kazemo) ...... da bi se izbeglo busenje i da ti to sto si reko moze postavit. ali, ..... pogledaj sta sam pisao Branku, pa daj mi misljenje je moguce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 15, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Seba, jesi li ikada pravio/razmisljao za crash na CBR 1000F iz 1993g? Znam da ces reci da moram da dodjem i to nije frka, ali samo me zanima tvoje razmisljanje i jel moguce? P.S. na standardu plastiku ima deo koji ima ulogu crash-a, stavicu i sliku, ali to je pravi pain in the ass ako/kada padne motor. to se polomi i posle nema nacina da kupis nove. Da nisam imao CBR 1000 F mislio bi da je ovo sto si napisao tacno, ali posto sam mjenjao jedan "poklopac crash bara" znam da se ima kupiti, samo je malo poskup kad se kupuje nov. http://www.cmsnl.com/honda-cbr1000f-1993-p-brazil_model1971/protectornh193p_64328mz2000zb/ uh, ispisao sam lepi replay ... ali nesto sam sjebao ..... aj od pocetka ..... posto vec godinu dana nisam mogao da nadjem to, (hvala na linku i vidi kod mene u galeriju da to fali) ideja mi je bila da skinem taj poklopac (bumper) skinem i to zelezo ispod, da plastiku fino lepo sredim da ima jednu veliku "rupu", i da od tamo, taj mali straf gde se strafi zelezo pa sve do dole gde seba posoci, gde veliki straf drzi motor za ram .... da tamo napraimo neki bar od nekih 20cm pa da i vizuelno podeli tu veliku rupu na dva. nadam se na mi razumes ideju. Seba, jesi li ikada pravio/razmisljao za crash na CBR 1000F iz 1993g? Znam da ces reci da moram da dodjem i to nije frka, ali samo me zanima tvoje razmisljanje i jel moguce? P.S. na standardu plastiku ima deo koji ima ulogu crash-a, stavicu i sliku, ali to je pravi pain in the ass ako/kada padne motor. to se polomi i posle nema nacina da kupis nove. Da nisam imao CBR 1000 F mislio bi da je ovo sto si napisao tacno, ali posto sam mjenjao jedan "poklopac crash bara" znam da se ima kupiti, samo je malo poskup kad se kupuje nov. http://www.cmsnl.com/honda-cbr1000f-1993-p-brazil_model1971/protectornh193p_64328mz2000zb/ Na ovako nesto sam mislio. Seba, moj je malo drugaciji ali DA, ima i tu mogucnost samo treba da se napravi jedan mali flak od nekih 3-4cm (bar mi tako ovde kazemo) ...... da bi se izbeglo busenje i da ti to sto si reko moze postavit. ali, ..... pogledaj sta sam pisao Branku, pa daj mi misljenje je moguce? Imam opcija bez busenja plastika, prvi se most i na njega se kaci slajder. Poslace mi link drugar koji ima isti motor a na sao je na netu kako se pravi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 22, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda cb 600f, crash bars. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 22, 2016 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Seba, nesto mnogo slicno sam i ja mislio ali samo "vertikalni" deo ..... tako da ...... to je to u principu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 26, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ktm duke, top case Seba. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 28, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bmw f 650 gs , crash bars. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.radonjic 1 Napisano Novembar 8, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Transalp 600V i Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Koja bi bila cena crash bar-a za Hondu transalp iz 92-ge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 16, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki er 6n, crash bars. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 22, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bmw r 1200 gs , crash bars by Seba. Imam na lageru 1 kom.. Mogucnost slanja brzom postom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...