seba011 1622 Napisano Mart 28, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, moze li se produziti copak na mom GS-u? Da se presece na pola, ubaci parce od 5-6cm i zavari? Moze. Ja bi ovo isto da uradim na mom RTu.Nekako mi mnogo nagnut i teško ga dižem na vagu ako sam negde na kosini.Moželi isti zahvat i kod mene.Ako može zovem te za vreme vidjenja.Pozzzz Kowalski Moze sve moze. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 28, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pravi Crash bar! Čemu služe, ako uopšte i rade, oni niski Crash bar-ovi koji su do nivoa bočnih plastika (npr. Givi)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 28, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Služe svojoj primarnoj svrsi, da zaštite agregat. Plastika je, u tom smislu, manje bitna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pravi Crash bar! Čemu služe, ako uopšte i rade, oni niski Crash bar-ovi koji su do nivoa bočnih plastika (npr. Givi)? Sve zavisi od motora , mislim na tacke kacenja. Imam neku teoriju da na nekim modelima namerno prave lose tacke kacenja , da bi se delovi kupovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 29, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, svaka cast za ovaj crash bar na Yamasi zaista odlicno i profi izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, svaka cast za ovaj crash bar na Yamasi zaista odlicno i profi izgleda. Kao i vecina stvari koja izadje iz njegove radionice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Opet kazem , kada volis to sto radis sve ide bolje i bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, svaka cast za ovaj crash bar na Yamasi zaista odlicno i profi izgleda. Kao i vecina stvari koja izadje iz njegove radionice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 375 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Posle 10 dana, stigao je i crash bar za moje motorče. Pravljen po mojoj želji i meri... Kažu da o nečijem radu najviše govore mušterije koje se vrate ponovo. Ja zadovoljan kao i prethodni put! image sharing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si zadovoljan. Pozdrav. Posle 10 dana, stigao je i crash bar za moje motorče. Pravljen po mojoj želji i meri... Kažu da o nečijem radu najviše govore mušterije koje se vrate ponovo. Ja zadovoljan kao i prethodni put! image sharing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda Varadero crash bars. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav gosn Sebo, pošto sam od danas ponosni vlasnik jedne Afrike a hteo bih nosače bočnih kofera bi li mogao saznati koliko bi me to koštalo? Hvala. Послато са LG-D838 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 1, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav gosn Sebo, pošto sam od danas ponosni vlasnik jedne Afrike a hteo bih nosače bočnih kofera bi li mogao saznati koliko bi me to koštalo? Hvala. Послато са LG-D838 уз помоћ Тапатока Cestitam na izboru ,da te dobro sluzi.Koja je Afrika u pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano April 1, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Rd04 1992 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 1, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, kakva su iskustva sa vibracijama koje crash bar pojačava? Kako ih smanjiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako pojacava vibracije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 2, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Rezonuje sa vibracijama motora i počne on da vibrira jer se čvrsto spaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja to nisam primetio a svi motori su mi imali cresh bar.I ako ima vibracije ne moze da ih pojaca jedino da on vibrira i to na nekim odredjenim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 2, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Vibracije se naj cesce javljaju kod modela crasha, gde se leva i desna strana spajaju na sredini sa spojkom . To se resava sa ubacivanjem dva gumena o -ringa na spojku.Sve ostale vibracije se ublazavaju sa postavljanjem gumica za cesmu ispod podloski, odnosno sajbni na spojevima gde se srafi crash na ram.Kod suzuki stroma se to desavalo.Koji motor je u pitanju?Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 2, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki V-Strom DL650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 3, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ktm 640 adv crash i nosac navigacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 5, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Afrika rd 07 ,bocni nosaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зо Ран 48 Napisano April 8, 2016 U prolazu, 33 postova Lokacija: Кладово Motocikl: Мотобус Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani, Koja je cena da se uradi cresh bar za Suzuki GSR 600? Pošto ne znam kako da ubacim fotografiju ubaciću link motocvikla koji ima urađen crash bar: http://www.polovniautomobili.com/motori/6685739/suzuki-gsr Da li ste radili ovakav štender i koja bi bila cena? Mislim da bi bilo dosta zainteresovanih da kupe ovaj štender. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 8, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 8, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...