seba011 1622 Napisano Februar 26, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Majstorski odrađeno. .Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Mart 6, 2016 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li kakvu šemu za poslati centralni nogar za v-stroma 650 u BiH? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 6, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li kakvu šemu za poslati centralni nogar za v-stroma 650 u BiH? Nasli bi neku kombinaciju. Preko busa posaljes pare ,sacekam bus i soferu dam stender. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 160 Napisano Mart 6, 2016 Svrati ponekad, 135 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa sve sa foruma. Da ne listam sad celu temu,,centralni stender za KLE500 me zanima, Pričali smo pre dosta vremena,tad je bio u planu za konstrukciju pa me zanima da li ima nešto od njega? Ako ima ,,cena ,vreme ugradnje i ostale generalije ... Poz još jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 7, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa sve sa foruma. Da ne listam sad celu temu,,centralni stender za KLE500 me zanima, Pričali smo pre dosta vremena,tad je bio u planu za konstrukciju pa me zanima da li ima nešto od njega? Ako ima ,,cena ,vreme ugradnje i ostale generalije ... Poz još jednom Danas cu da pogledam, idem do drugara koji imam stender na kle-u, pa se javljam .Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 160 Napisano Mart 7, 2016 Svrati ponekad, 135 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa sve sa foruma. Da ne listam sad celu temu,,centralni stender za KLE500 me zanima, Pričali smo pre dosta vremena,tad je bio u planu za konstrukciju pa me zanima da li ima nešto od njega? Ako ima ,,cena ,vreme ugradnje i ostale generalije ... Poz još jednom Danas cu da pogledam, idem do drugara koji imam stender na kle-u, pa se javljam .Pozdrav. Ok,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem da mi neko ponovi koje cevi se koriste za izradu i koja je njina debljina ??? Negde sam to davno procitao ali vremenom zaboravio, da sada ne listam preko 60 stranica. Pricao sam drugaru da planiram da radim Crash bar, zainteresovao se i on pa pita ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, ima li kakve naznake da ces raditi centralni nosac za TDM 900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem da mi neko ponovi koje cevi se koriste za izradu i koja je njina debljina ??? Negde sam to davno procitao ali vremenom zaboravio, da sada ne listam preko 60 stranica. Pricao sam drugaru da planiram da radim Crash bar, zainteresovao se i on pa pita ??? Udji na prvu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simicbike 0 Napisano Mart 9, 2016 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve moze .Pozdrav, jel imas model nosaca bisaga za bmw 650cs scaver i da li treba da se dodje sa motociklom za meru? Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 9, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, ima li kakve naznake da ces raditi centralni nosac za TDM 900? Nazalost ,nemam mustru a malo ih je bilo zainteresovanih.Ako imas nekog drugara da ima orginal stender,mogli bi nesto da odradimo. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 9, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sve moze .Pozdrav, jel imas model nosaca bisaga za bmw 650cs scaver i da li treba da se dodje sa motociklom za meru? Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka Treba da se dodje i motor mi treba na 1 dan za izradu a 2. dan za plastifikaciju.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 9, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem da mi neko ponovi koje cevi se koriste za izradu i koja je njina debljina ??? Negde sam to davno procitao ali vremenom zaboravio, da sada ne listam preko 60 stranica. Pricao sam drugaru da planiram da radim Crash bar, zainteresovao se i on pa pita ??? Udji na prvu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem da mi neko ponovi koje cevi se koriste za izradu i koja je njina debljina ??? Negde sam to davno procitao ali vremenom zaboravio, da sada ne listam preko 60 stranica. Pricao sam drugaru da planiram da radim Crash bar, zainteresovao se i on pa pita ??? Udji na prvu stranu. Hvala lepo Ali ja na "prvoj strani" ne nadje koje su cevi u pitanju ??? Njihova debljina mesa i tezina ????? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Vozdra Maestro! Posedujem trenutno Yamaha Versity XC300. Nema nazad nosač kofera mada mi nije ni trebao do sad, al ajd možda će. Evo slika: Šta kažeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem da mi neko ponovi koje cevi se koriste za izradu i koja je njina debljina ??? Negde sam to davno procitao ali vremenom zaboravio, da sada ne listam preko 60 stranica. Pricao sam drugaru da planiram da radim Crash bar, zainteresovao se i on pa pita ??? Udji na prvu stranu. Hvala lepo Ali ja na "prvoj strani" ne nadje koje su cevi u pitanju ??? Njihova debljina mesa i tezina ????? pozz Generacijo,nemoj da se opterecujes sa tim sve je vec provereno i dokazano ok i ako smo mi svi zadovoljni sto nam je radjeno bices i ti.Samo reci Sebi kakve su ti zelje i sta hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 10, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @miljan_tracer Hoce covjek sam da pravi crsh bar pa ga interesuje materijal. Treba da pregleda Temu "sam svoj majstor", pa ce tamo vjerovatno naci sta ga interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan @ miljan-tracer Niko se ne opterecuje, pitanje je bilo cisto informativno. Ostalo je samo da nadjem sliku na netu sta zelim i da se dogovorimo za termin. Nasao sam odgovor na postavljeno pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 10, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Vozdra Maestro! Posedujem trenutno Yamaha Versity XC300. Nema nazad nosač kofera mada mi nije ni trebao do sad, al ajd možda će. Evo slika: SR352 yamaha.jpg $_12.JPG media431717267.jpg Šta kažeš? Moze ,Javi kada zatreba ,radimo. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 10, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan @ miljan-tracer Niko se ne opterecuje, pitanje je bilo cisto informativno. Ostalo je samo da nadjem sliku na netu sta zelim i da se dogovorimo za termin. Nasao sam odgovor na postavljeno pitanje. Izvini nisam odmah razumeo ali sada je sve ok. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 160 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 135 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa sve sa foruma. Da ne listam sad celu temu,,centralni stender za KLE500 me zanima, Pričali smo pre dosta vremena,tad je bio u planu za konstrukciju pa me zanima da li ima nešto od njega? Ako ima ,,cena ,vreme ugradnje i ostale generalije ... Poz još jednom Danas cu da pogledam, idem do drugara koji imam stender na kle-u, pa se javljam .Pozdrav. Mora da drugar živi u Australiji Any news? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 11, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa sve sa foruma. Da ne listam sad celu temu,,centralni stender za KLE500 me zanima, Pričali smo pre dosta vremena,tad je bio u planu za konstrukciju pa me zanima da li ima nešto od njega? Ako ima ,,cena ,vreme ugradnje i ostale generalije ... Poz još jednom Danas cu da pogledam, idem do drugara koji imam stender na kle-u, pa se javljam .Pozdrav. Mora da drugar živi u Australiji Any news? pozz Izvimi ,pogledao sam motor ali zaboravio da vam javim.Na zalost nisam u mogucnosti da napravim takav stender zbog tehnickih ne mogucnosti.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Mart 11, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta mozes da napravis ako ne mozes centralni stender za KLE-a Savijanje cevi i varenje zna svaki segrt,a cim je malo ozbiljnije onda tutanj..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 11, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Malo spusti ton,ljutis se sto iskreno kazem da nisam u mogucnosti da napravim stender . Delovi za taj model stendera rade se na cnc- masini, gde ja ne mogu da odradim samo 1 deo ,vec me uslovljavaju sa vecom kolicinom. odnosno serijom za 10 kom.Veruj mi da bi voleo da zaradim novac ali neke stvari su ne isplative i za tebe a i za mene. Ubuduce molim malo vise postovanja. Pozdrav. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...