Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha TW125 - 2001

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 358 postova

Prodajem motor iz naslova u besprekornom stanju. Odrzavan, mazen i pazen, motor je u fabrickom stanju, inace je upitanju 4T masina, snage 12HP. Registrovan do septembra 2012, a trosi 3L van grada, a 3.5L gradske voznje. Izvanredan za pocetnike, veoma lako upravljiv, a inace je to moj prvi motor, nema visoko sediste, tako da ga mogu voziti i osobe manjeg rasta (ja sam 167 i mogu spustiti obe nogu na tlo dok cekam na semaforu). Takodje je idealan za devojke koje zele da nauce da voze motor. Redovno menjano ulje, sipano iskljucivo MOTUL (7100 10W40 4T), sipano novo ulje za disk kocnice isto MOTUL (DOT 4). Ima nove filtere K&N, nove disk pakne, nov lanac i lancanike (DID), nov akumulator kupljen ove godine, ima BRIGESTONE gume koje ne treba menjati, jer su potrosene svega 10%, a i manje. Takodje uz njega dajem nove pakne za dobos, koje nisam imao potrebe da menjam jer su nove, dajem i stari lanac i lancanike sa kojima moze da se jos predje 6000 km. Lanca je redovno odrzavan, na svakih 500 km podmazivan i ciscenj za MOTUL-ovim sprejom. Karburator nastelovani po fabrickim specifikacijama, znaci sve je sredjeno i radi perfektno. Na motoru se nalazi kofer NONOFANGO sa stop svetlom od led dioda, koji mogu prodati uz motor ili bez. U njega staju 2 kacige i prva pomoc bez problema. Eto trudio sam se da ga maksimalno ocuvam koliko mogu, a takodje posedujem i owner manual. Presao je 19500km i motor se nalazi u Zrenjaninu, a cena za njega je 1500 evra, nije fiksna, pozeljna korekciji za ozbiljne kupce!!! Razlog prodaje je prelazak na veci motor. Iskljucivo zamena za HONDU TRANSALP! Kontakt br. 065/625-85-53 Ivan. HITNOO

Ako imate neka pitanja, posaljite mi privatnom porukom.

if366d.jpg

2eclugn.jpg

Ova slika je poredjenje sa HONDOM CM 125

2r55axk.jpg

Ova slika je motor bez kofera, sa starim lancom i lancanikom.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM

Super motorcic, a kolika mu je zapremina rezervoara? Cena je niska da niza ne moze biti. Srecno sa prodajom

• Drug član, 755 postova

Niko nista, neki komentar, je li je puno para, malo, bilo sta?? :stabre::neznam:

Polako sine.....lep ti je motor,naći će se već neko...e,sad to kako ide,već je subjektivna stvar

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

zanimljivo motorce, a sto se tice cene...nju diktira odnos ponude i potraznje 1neznam.gif. Mislim da nije skupo, al videces i sam. Polako, tek si dao oglas 0takoje.gif

Mislim i ja takodje da nije skupo, jer preko kosta ovaj motor oko 1300 - 1500 eura + da se uveze, znaci jos nekih 500 - 600 evra. Znaci izadje ga oko 2000 evra, zavisi na sta se naleti, i kakvu vezu ko ima na carini. ::)

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

Niko nista, neki komentar, je li je puno para, malo, bilo sta?? :stabre::neznam:

Polako sine.....lep ti je motor,naći će se već neko...e,sad to kako ide,već je subjektivna stvar

Puno para za 2001god. 125ccm Iskreno, ne zelim da ti kvarim oglas ali sam si pitao.

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM

Puno para? Puno je dati vese od 1000 e za bilo koji motor stariji od 20 godina jer realno moras krknuti u njega bar jos 500 e da bi mogao da ga provozas po ulici a ne negde dalje a po takvoj ceni skoro da ih i nema. Ovo je sigurica motor i vredi svakog dinara

• Podržavam 3

Ljudi, na motoru nista ne treba da se radi, tj ulaze, eno mi ga u sobi cuci ceka novog vlasnika, posto je opet hladno vreme doslo. Oglas je i dalje aktuelan! :zdravo:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja