Ledu77 46 Napisano Decembar 17, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi fabrički vizir kao i sunđerasta navlaka za poprečnu cev između ručica .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 17, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moze Ivan da ti napravi mali vizir, velicine fabrickog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Decembar 17, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Moze Ivan da ti napravi mali vizir, velicine fabrickog. Dobra ideja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Decembar 17, 2011 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja fabricki. Ako si zainteresovan i dalje - pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...