DUKI 215 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je srednje velicine,ne znam litrazu ali bome stane podosta piva,staje integralna kaciga i slem pored nje.Plastika je savitljiva,nije kruta,tesko da moze puci,kofer je bio na mom motoru 2 godine i odlicno me sluzio.Vidljivi su neki znaci koriscenja,nista strasno,kada se opere bice ko nov.Ima plocu za montazu sa sinama i srafovima,zakljucava se,dva kljuca.Uz kofer dajem pojas koji je postavljen krznom sa unutrasnje strane,obim pojasa je 80 cm. 064/856-3456 ako me nema na forumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...