Stevan B. 635 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem cizme koje su nosene na jednoj voznji i od tada sakupljaju prasinu. Udobna cizma medjutim kako sve manje imam vremena za voznju a iskljucivo vozikam leti i po lepom vremenu nikada ih nisam istestirao do kraja. Dolazi u obzir zamena za polu-duboke patike za motocikl ili nekakav far za street fightera.Cena 100 jevreja,placene 180. Prednost gotovina P.S. Za Beograd mogu doneti na probu! Tel 063/8-123-324 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Decembar 15, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan kopacke moje marke diadora kupac se naci mora 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da! To sam zaboravio,dajem i 12 krampona pa moze i lopta da se pika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan a jel imas iste tak`e samo cetrespet?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan a jel imas iste tak`e samo cetrespet?! Ove i jesu 45 tj.pise 45 ali su cini mi se ista fora kao patike,manji kalupi! Ja nosim 43 a sve patike do sada 44,5 ili 45. Moras da probas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Otpada mogucnost zamene za far jer sam ga kupio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 18, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li spomenuo da nije fixno??? Ubile se za gaziti kupus... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 22, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 90 Jeevreja!!! Cizme nove!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 22, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pa izmeri duzinu gazista.pa nam daj tu informaciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 22, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Duzina gazista 30,5cm! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolam3 7 Napisano Januar 2, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo su najači oglasi (Prodajem cizme koje su nosene na jednoj voznji i od tada sakupljaju prasinu)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 2, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ovo su najači oglasi (Prodajem cizme koje su nosene na jednoj voznji i od tada sakupljaju prasinu)... Moze zamena za zlatan lanac do 70 grama!!! rad Van Klif iskljucivo!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolam3 7 Napisano Januar 2, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja bar nudim korektno i konkretno,pametni ljudi znaju šta je zlato i da ne gubi vrednost,a ne varam ljude i ne muljam,i ne uvaljujem nošene čizme pod nove,tj citiram: Prodajem cizme koje su nosene na jednoj voznji,pa neko pametan bi te pitao:pa što si ih kupovao ako nećeš da ih nosiš i posle da ih daješ u pola cena,neko je ovde lud il bezobrazan,smešan si Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Van KliFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Ja sam te lepo pitao da mi ostavis njegov broj jer bih zelenka s malo zlata da obradujem! S'o se bre ljutis burazeru??? Shega!?!?!? A nadlezne molim da obrisu oglas jer su cizme prodate a novom vlasniku zelim hiljade bezbednih kilometara jer: Cizma glavu cuva a Van Klif je krasi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75831-gsx-rcbrr1r6/ 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzudi 7 Napisano Januar 6, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ninja636 Prijavi odgovor kao problematičan xaxa...Stevo kralju!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...