acim 765 Napisano Decembar 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha WR125X / WR125R 2009 i noviji Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor. Za običan editor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] . [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] . [b]3. Šta mi se dopada:[/b] . [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] . [b]5. Moj utisak:[/b] . Za vizuelni (RTE) editor: 1. Godište motocikla koji ste vozili: . 2. Vreme provedeno na motociklu: . 3. Šta mi se dopada: . 4. Šta je moglo biti bolje: . 5. Moj utisak: . Vaš tekst upišite umesto tačkica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky Milan 5 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1.2010: . 2. Prešao sam 1000 km: . 3. Tih rad, jako dobre kočnice...: . 4. Za sada neznam, javljam kada bude imao više pređenih km: . 5. Jako dobar: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bacala 0 Napisano Maj 1, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo 2t ili 4t masina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Maj 1, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4t 15ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky Milan 5 Napisano Avgust 30, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: .2010 2. Vreme provedeno na motociklu: .4500 3. Šta mi se dopada: .Ovako: Sve mi se dopada...Jako upravljiv i stabilan bajk sa Brembo kočnicama, prosto nemam nikakvu zamerku. Celu sezonu sam ga vozio relacija OBR-NBG-OBR a potrošnja je oko 2,5L što mi je uštedelo novaca u odnosu na automobil. Kada ga poteram do daske, to je 115kmh. Inače sa 6 brzina lako prilagođavaš datu situaciju. Jako mi se sviđa zvuk auspuha, iako je Yamaha baš inspiriše 4. Šta je moglo biti bolje: .Ćopa (nožica) mi je i dalje nejasna ali je to možda najbolje rešenje u ovom trenutku. Naime, kada staneš, moraš sići i onda potegnuti ćopu. Ok, možda je to tako kod ovakvih vrsta bajka ali mi se desilo da se nožica vrati malo nazad i ako to ne vidiš, motor pada. 5. Moj utisak: Utisak je odličan...Jeste skup i mnogo skuplji od XT-a ali je malo jači (15ks) i felne i kočnice su mnogo bolje od XT-a ...Sve u svemu, bajk je za mene totalno NOVO pozitivno iskustvo. O ukusima ne raspravljam ali je za mene jedan od motora za kojim ostali gledaju i dive se . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...