mikserkg 14 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor kupljen od prve VLASNICE koja ga je kupila NOVOG u salonu u italiji 2006 godine i ona ga vozila.stanje je EXTRA.znaci kljuc i vozi…….od opreme DPM auspuh,slajderi,hrom stikeri(nalepnice) podrep znaci sve u DPM opremi +giwi vizir.uz motor prilazem racune i KOMPLETNU dokumentaciju iz salona gde je motor kuljen nov(nekome to znaci da ne bude rekla kazala)+nase papire +2 kljuca…..itd.Motor kupljen iz ljubavi a ne radi preprodaje. CENA-3750 eura ZAMENE ME NE ZANIMAJU....TJ. SAMO ZA VALUTU. PS:prodaja je nerada ali takav je zivot. 065 5 350 350 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor kupljen od prve VLASNICE koja ga je kupila NOVOG u salonu u italiji 2006 godine i ona ga vozila.stanje je EXTRA.znaci kljuc i vozi…….od opreme DPM auspuh,slajderi,hrom stikeri(nalepnice) podrep znaci sve u DPM opremi +giwi vizir.uz motor prilazem racune i KOMPLETNU dokumentaciju iz salona gde je motor kuljen nov(nekome to znaci da ne bude rekla kazala)+nase papire +2 kljuca…..itd.Motor kupljen iz ljubavi a ne radi preprodaje. ZAMENE ME NE ZANIMAJU....TJ. SAMO ZA VALUTU. PS:prodaja je nerada ali takav je zivot. 065 5 350 350 evo i manjih slika za interesente Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borkos 1 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: S.Crnja Motocikl: K7 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bas,bas lep....Sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor a koja je cena ako mozes da kazes? Moj drugar trazi takav motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3750e Prelep motor a koja je cena ako mozes da kazes? Moj drugar trazi takav motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala..... Bas,bas lep....Sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Decembar 14, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ZA FORUMASE mala korekcija u ceni 3.650 EURA MISLIM DA JE KRAJNJE REALNA A VI PROSUDITE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Decembar 15, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ZA FORUMASE mala korekcija u ceni 3.650 EURA MISLIM DA JE KRAJNJE REALNA A VI PROSUDITE 3.649e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Decembar 18, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan PRODATOOOO.....MOLIM KLJUC Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...