draza 548 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kompletnu masinu od 125 do npr.250 ccm . Ako je vodeno hladjena trebla bi da ima i hladnjake kao i struju da bi radila . Naravno trenutno nije bitno da li je 2 ili 4t samo da je pogonsi lanac sa leve strane . Moze sa i bez alnasera ( bolje je bez ). Ponude ovde ili na pp . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 13, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/polini-aprilia-rs125-agregat-oglas-35699/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja napisa da treba da bude lanac za leve strane . Mozda je i ovde sa leve ali ne vidim dobro . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Na Apriliji je sa desne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam od nsr 125 2001 god 14000km 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 13, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja napisa da treba da bude lanac za leve strane . Mozda je i ovde sa leve ali ne vidim dobro . Ups, jeste... mozes i da okrenes tocak ili prosto uzmi ovaj od havarije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Koji namotaji ti fale druze ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan samo jedni namotaji postoje u masini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da postoje jedni namotaji ali sam mislio da postoje u motoru ali da ne valjaju . Za svetla i instalaciju se lako namotaju ali za njegovo paljenje nikako tj. resio mi i to covek ali smo cekali mesec dana . Iskreno to paljenje podosta kosta koliko sam ja upucen u to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nema kompletnu masinu da ne treba nista da se cacka nego samo da se kresne i da se tera . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan paljenje kosta 50e, ja sam ga prodao za toliko drugaru. mogu uzeti od njega pokvaren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 16, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imam ja sa sve papirima,i to odlicnu ispravnu,,to jest ceo motor cagivu freciju 125,,,istekla reg,, moze i samo agregat...cinimi se 91god,,plastike malo losije,al agregat odlican.. znaci sednes i vozis ceo motor ako hoces,moze da se proba,a mozes i samo agregat posle probe sa instalacijom karbom hladnjacima da skines... 063697094... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Decembar 16, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja hondu cbr125r , 2005god. , papiri , dosta ulozeno u nju.. ako si zainteresovan javi se na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi . Jos sam u fazi razmisljanja i moram sto pre to da resim . Nije valjda da svega ima 2 ili 3 masine u celoj zemlji . Tj ovde na forumu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Decembar 20, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan dok ne zagrejes stolicu i ne prelistas sve oglase i ove na forumu i na jos nekim sajtovima neces naci motor.. moj prijateljski savet ti je da ti ides po motor a ne da cekas da on dodje po tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan agregat honda nsr 125 97 god,poseduje saobracajnu,i kompletna instalacija ,cdi,regler sa hladnjakom i jos nekim pratecim delovima 400 e,nisi rekao gde to hoces da spakujes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan na noge ti sigurno nece niko doneti,ovde ti je ponudjeno i vise nego dovoljno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan dok ne zagrejes stolicu i ne prelistas sve oglase i ove na forumu i na jos nekim sajtovima neces naci motor.. moj prijateljski savet ti je da ti ides po motor a ne da cekas da on dodje po tebe Prvo meni ne treba ceo motor nego zamo masina . Vidim da si ponudio verovatno ceo motor . Da si reko samo masinu ili slicno sigurno bi te kontaktirao . S druge strane ovde nije ponudjeno nista konkretno a taman posla povoljno . Jedno mi je zanimljiva ponuda od bokilica . I naravno da cu da idem po motor . Nisam od onih koji ne idu dalje od 30 km i koji hoce da im se dotera kuci i ubijaju cenu . Pre neki dan sam cak u Suboticu sa prijateljem iso po motor . A kada bi znao koliko je to puta tamo ovamo mislim da ni ti toliko nebi iso . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Decembar 20, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan dok ne zagrejes stolicu i ne prelistas sve oglase i ove na forumu i na jos nekim sajtovima neces naci motor.. moj prijateljski savet ti je da ti ides po motor a ne da cekas da on dodje po tebe Prvo meni ne treba ceo motor nego zamo masina . Vidim da si ponudio verovatno ceo motor . Da si reko samo masinu ili slicno sigurno bi te kontaktirao . S druge strane ovde nije ponudjeno nista konkretno a taman posla povoljno . Jedno mi je zanimljiva ponuda od bokilica . I naravno da cu da idem po motor . Nisam od onih koji ne idu dalje od 30 km i koji hoce da im se dotera kuci i ubijaju cenu . Pre neki dan sam cak u Suboticu sa prijateljem iso po motor . A kada bi znao koliko je to puta tamo ovamo mislim da ni ti toliko nebi iso . da, pogresio sam.. nisam citao pazljivo pa nisam video da trazis samo masinu.. srecno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...