Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem kompletnu i ispravnu masinu

Recommended Posts

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Kupujem kompletnu masinu od 125 do npr.250 ccm .

Ako je vodeno hladjena trebla bi da ima i hladnjake kao i struju da bi radila .

Naravno trenutno nije bitno da li je 2 ili 4t samo da je pogonsi lanac sa leve strane . Moze sa i bez alnasera ( bolje je bez ).

Ponude ovde ili na pp .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Team Green, 272 postova
  • Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM

Pa ja napisa da treba da bude lanac za leve strane . Mozda je i ovde sa leve ali ne vidim dobro .

Ups, jeste... mozes i da okrenes tocak :D

ili prosto uzmi ovaj od havarije :takoje:

Znam da postoje jedni namotaji ali sam mislio da postoje u motoru ali da ne valjaju . Za svetla i instalaciju se lako namotaju ali za njegovo paljenje nikako tj. resio mi i to covek ali smo cekali mesec dana . Iskreno to paljenje podosta kosta koliko sam ja upucen u to .

Nije valjda da niko nema kompletnu masinu da ne treba nista da se cacka nego samo da se kresne i da se tera .

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

imam ja sa sve papirima,i to odlicnu ispravnu,,to jest ceo motor cagivu freciju 125,,,istekla reg,,

moze i samo agregat...cinimi se 91god,,plastike malo losije,al agregat odlican..

znaci sednes i vozis ceo motor ako hoces,moze da se proba,a mozes i samo agregat posle probe sa instalacijom karbom hladnjacima da skines...

063697094...

Ajde ljudi . Jos sam u fazi razmisljanja i moram sto pre to da resim .

Nije valjda da svega ima 2 ili 3 masine u celoj zemlji . Tj ovde na forumu .

• Free Rider, 124 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200

dok ne zagrejes stolicu i ne prelistas sve oglase i ove na forumu i na jos nekim sajtovima neces naci motor.. moj prijateljski savet ti je da ti ides po motor a ne da cekas da on dodje po tebe :takoje::zdravo:

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: cbr 900 rr

agregat honda nsr 125 97 god,poseduje saobracajnu,i kompletna instalacija ,cdi,regler sa hladnjakom i jos nekim pratecim delovima 400 e,nisi rekao gde to hoces da spakujes...

dok ne zagrejes stolicu i ne prelistas sve oglase i ove na forumu i na jos nekim sajtovima neces naci motor.. moj prijateljski savet ti je da ti ides po motor a ne da cekas da on dodje po tebe :takoje::zdravo:

Prvo meni ne treba ceo motor nego zamo masina . Vidim da si ponudio verovatno ceo motor . Da si reko samo masinu ili slicno sigurno bi te kontaktirao .

S druge strane ovde nije ponudjeno nista konkretno a taman posla povoljno . Jedno mi je zanimljiva ponuda od bokilica .

I naravno da cu da idem po motor . Nisam od onih koji ne idu dalje od 30 km i koji hoce da im se dotera kuci i ubijaju cenu . Pre neki dan sam cak u Suboticu sa prijateljem iso po motor . A kada bi znao koliko je to puta tamo ovamo mislim da ni ti toliko nebi iso .

• Podržavam 1

• Free Rider, 124 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200

Prvo meni ne treba ceo motor nego zamo masina . Vidim da si ponudio verovatno ceo motor . Da si reko samo masinu ili slicno sigurno bi te kontaktirao .

S druge strane ovde nije ponudjeno nista konkretno a taman posla povoljno . Jedno mi je zanimljiva ponuda od bokilica .

I naravno da cu da idem po motor . Nisam od onih koji ne idu dalje od 30 km i koji hoce da im se dotera kuci i ubijaju cenu . Pre neki dan sam cak u Suboticu sa prijateljem iso po motor . A kada bi znao koliko je to puta tamo ovamo mislim da ni ti toliko nebi iso .

da, pogresio sam.. nisam citao pazljivo pa nisam video da trazis samo masinu.. srecno sa kupovinom :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja