burdjan 307 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam odakle da pocnem.Motor je kupljen prosle godine u maju vozen je dve sezone, 2005 godiste, presao 36000 km. registrovan do maja 2012. na novim tablama. u toku ove sezone motor je poceo da se gasi na leru kada sam ga oterao kod majstora imao sam sta i da cujem, predhodni vlasnik mu je stavio instalaciju od starijeg modela pa je zbog toga morao da stavi karburator,s obzirom da je motor na direktno ubrizgavanje i drugi CDI, Ja sam ga kupio na kredit i debelo ga platio 2700 e sada zbog potrebnog ulaganja kojeg ne mogu da priustim primoran sam da ga prodam pa zbog toga je cena ovako niska inace moram da napomenem da je u voznom stanju, i da sam ga ja takvog vozio, ima ga mozda i na nekim oglasima ali tamo je cena mnogo veca i ta cena je bila dok nisam saznao sta mu je. slike su jos dok je bio na starim tablicama ali motor izgleda isto kao i tada. Ja sam iz Novog Sada telefon na koji me mozete kontaktirati je 060 082 02 02 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Decembar 12, 2011 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to ulaganje para? Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to ulaganje para? Poz 500-600e tako je meni receno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Decembar 12, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam dobro razumeo. Skuter se gasi na leru - a inače pali-radi-ide? Jer ako se gasi na leru, a ide, onda se ušteluje karburator i to je to... Pretpostavljam da je 500-600 eur cifra da se to vrati na EFI... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam dobro razumeo. Skuter se gasi na leru - a inače pali-radi-ide? Jer ako se gasi na leru, a ide, onda se ušteluje karburator i to je to... Pretpostavljam da je 500-600 eur cifra da se to vrati na EFI... Da bas tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto bi sada to vracao kada moze normalno da radi i na karburator samo treba da se usteluje i ocisti karburator. Msm to je moja pretpostavka. A skuter je odlican a i cena je za pohvalu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Decembar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan onda je dosta jeftinije postelovati karb nego raditi celu masinu ponovo na efi...inace, meni je runner bio direktno pa je prebacen na karb i kad sam otisao u ovlasceni servis covek mi je rekao da ga vrati na direktno 300e, ja mu kulturno rekao da za te pare imam ceo motor sa svim plastikama u italiji a on ce na to, pa ja tako i radim...tako da je to verovatno slucaj i sa tvojim majstorom, ti mu das 600e, on kupi ceo motor, tebi ugradi ubrizgavanje a njemu ostaje ceo motor free, cista zarada na sve sto proda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto bi sada to vracao kada moze normalno da radi i na karburator samo treba da se usteluje i ocisti karburator. Msm to je moja pretpostavka. A skuter je odlican a i cena je za pohvalu imam dva odgovora za tvoje pitanje.Prvo je da sam i pre ovoga sto sam saznao da nije u redu sa motorom, hteo da predjem na neki enduro ili kruzer. A drugi odgovor je da mi je jedan drugar radio stelovanje odnosno ciscenje i da je motor tako radio par dana pa je posle toga poceo ponovo da se gasi. U principu ne bih ti vise znao i reci jel se ja ni ne razumem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto bi sada to vracao kada moze normalno da radi i na karburator samo treba da se usteluje i ocisti karburator. Msm to je moja pretpostavka. A skuter je odlican a i cena je za pohvalu imam dva odgovora za tvoje pitanje.Prvo je da sam i pre ovoga sto sam saznao da nije u redu sa motorom, hteo da predjem na neki enduro ili kruzer. A drugi odgovor je da mi je jedan drugar radio stelovanje odnosno ciscenje i da je motor tako radio par dana pa je posle toga poceo ponovo da se gasi. U principu ne bih ti vise znao i reci jel se ja ni ne razumem Ok druze, nisam mislio nista lose. To je bila samo moja pretpostavka da u motor ne mora da se ulaze 600e nego 20tak e i da onda kupca motor izadje 1520e umesto 2100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto bi sada to vracao kada moze normalno da radi i na karburator samo treba da se usteluje i ocisti karburator. Msm to je moja pretpostavka. A skuter je odlican a i cena je za pohvalu imam dva odgovora za tvoje pitanje.Prvo je da sam i pre ovoga sto sam saznao da nije u redu sa motorom, hteo da predjem na neki enduro ili kruzer. A drugi odgovor je da mi je jedan drugar radio stelovanje odnosno ciscenje i da je motor tako radio par dana pa je posle toga poceo ponovo da se gasi. U principu ne bih ti vise znao i reci jel se ja ni ne razumem Ok druze, nisam mislio nista lose. To je bila samo moja pretpostavka da u motor ne mora da se ulaze 600e nego 20tak e i da onda kupca motor izadje 1520e umesto 2100e Ma sve je ok nemoj da me shvatis pogresno nisam ni mislio da si mislio nesto lose, nego sam ti samo odgovorio. Da sam mislio nekom nesto lose ne bi ga postavljao na forumu vec samo u oglasima pa bi cutao da izvines ko k..... i gledao da sto bolje prodjem. Ali nije mi cilj da nekom nesto uvalim a sutra treba na nekom skupu u da se sretnemo. I svi komentari i misljenja su dobrodosli 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Decembar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan oces da menjas za hondu jazz 250cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na iskrenosti . To je danas izumrlo, pojavi se nekada u fragmentima kao u tvom slučaju . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan oces da menjas za hondu jazz 250cc Hvala na ponudi druze ja bi radje neki enduro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 14, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jedno pitanje,kakva je masina,jel trosi ulje i ako trosi koliko je to na 1000km? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jedno pitanje,kakva je masina,jel trosi ulje i ako trosi koliko je to na 1000km? Koliko ja znam za njih je normalno da malo trose. Nisam nikada merio na 1000km koliko tacno trose ali mislim da sam na dva rezervora sipao manje od pola dl. ali nemoj me drzati za rec moguce da je i manje kazem ti nisam merio vec tu i tamo proverim kakvo je stanje pa dospem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nema nigde. Jedinu osobu koju poznajem da bi ovako nešta uradio je moj rođeni brat. Ceo život iskren čak i na svoju štetu... Svaka čast na iskrenosti, prodavac za pohvalu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Januar 6, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan cena ide na 1400, jel imam drugo u planu pa ako taj ode cena se vraca. I da se nadovezem jel je gore spomenuto gasenje na leru, Da sam drugog januara isao u voznju i da nisam imao problema sa gasenjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat, moze LOCK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...