dzonson 0 Napisano Septembar 13, 2007 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ćao Community, Sorry ako je tema ne gde otvorena, ali nisam mogao da je pronađem.... Ide hladnije vreme, pa se spremam... Situacija je sledeća: Treba mi pončo, ako je moguće baš za Beverly, ako ne - može i univerzalni za maxi skutere, da liči na nešto i da nije dranje kao u Pontederi... Louis.de mi nije mnogo pomogao jer ga tamo nema, tj. nisam ga pronašao... Isto bi mi trebao i zimski vetrobran (sa proširenjem za šake). Isti komentar za Pontederu važi i ovde... Poenta je da hoću da rešim zimu, ne kišu... Hvala puno! Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 14, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan I ja sum zainteresovan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko123 0 Napisano Septembar 21, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice vetrobrana ne pomisljaj na nista osim originala, iz iskustva ti pricam. Givijev je mnogo losije resen i skoro sam e namucio namestauci ga sto je rezultovalo u vracanju novca, srecom. Druga solucija ti je da kod Ivana napravis vizir ali moras da imas nosace koje ne mozes da kupis odvojeno a o giviju opet ne razmisljaj. Konacna situacija je da odes kod Moto Davora i kupis vizir za 10900 sto je za 800 din jeftinije od pontedere a u hrvatskoj www.moto01.hr ces proci jos bolje. Sto se poncha tice ili ti Hot cover-a kako se inace zove,imao sam ga na Libertyju i uvek sam zalio sto nisam kupio pantalone sto cu upravo da uradim ovih dana. Imas u Guevari univerzalni OJ atmosphere, moj za Liberty je TUCANOURBANO sto je No.1 za te stvari, mozes ga kupiti u italiji za 60é Znaci Original vizir, jakna i pantalone Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...