Jump to content

Moto Zajednica

kineski kros 125 ccm

Recommended Posts

• U prolazu, 27 postova

da li neko zna koj je ovaj kinez?znam da je 125ccm i nista vise i gde ima delovi za njega i gume,kupio sam ga klincu pre par dan 2008 godiste je ali nigde mu ne pise nista samo na cilindru pise 125ccm,isto tako me zanima i marka ovog motora i neko iskustvo ako je imo neko sa ovakvim motorom i cene delova servisi...unapred hvala svima

post-9953-0-95144600-1323450823_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1359 postova

uglavnom delovi idu potipu motora . imas broj , negde neki broj pa slova to je tip posle su brojevi motora . kad ti nesto crkne trazis kod uvoznika koji rade kineze ili budjis . marka ti nije bitna jer to neznaci nista kod kineza imaju proizvodjaca ko plasticara u pazovi . svaka ulica tri komada , samo sto ovde uglavnom sklapaju sami a kupuju delove gde stignu .

ovaj tvoj je cinimise yamaha tako bar pise :) :) :)) a video sam skoro i jednog ktm-a ;):)

• U prolazu, 27 postova

jeste,pise yamaha,navodno kopija yamahe,delove samo po tipu ali moracu detaljno da pregledam motor da bih nasao broj jer uopste nema broj ili ga ja nisam vido

pozdrav i hvala

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja