Jump to content

Moto Zajednica

Opet Charlie ljosno

Recommended Posts

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

eto, da vratim malu kuchi, pola 7, pukla cev u jajincima i poplavila ulicu, to sledilo i eto ti ga na. da sam proshao 15 minuta kasnije ne bih pao jer se *ovno otpilo!

pali smo pri 10kmh na sat, mala ima ogrebotinu na kolenu i slomljen nokat, a ja sam bogami popushio oba koljena, kazhiprst na desnoj ruci na zglobu odran, kost palca na desnom stopalu boli ali nije nateklo niti poplavilo (nije slomljeno), i blagi pritisak na levom ramenu. jbg lone nisu imale protektore, tu lekciju sam sad nauchio (kasno ali bar je nauchena).

jbg nije bilo druge, nema ni levo ni desno ni kochenja, samo smo kliznuli i ode mast u propast.

zvali Aninog tatu, Rade doshao nakon 5-10min pomogao da odguramo sa strane i odveo nas kuchi. Hvala Rade!

shteta? e jebiga, taman sam zavrshio sa karburatorima, sve sredio juche i evo ti ga na. desno deklo je naprslo i mali komadich je odlomljen, iscurilo ulje. pogledao sam na brzinu i izgleda da je to to od shtete... ima li ko desnu deklu za gsxf600 98 na prodaju? koliko bi to moglo da koshta? da znam shta me cheka

eto toliko i pazite se ljudi!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 131 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju.

Zao mi je sto to sve citam :( Sta si samo jako udario kolena ili? Ovu deklu ako imas delove mozes da probas da zavaris, posle ispoliras i super. Ako ne, ako nije ono bas bas nesto komplikovana moze i da se izdrukuje na strgu.

Ajd brzo ozdravi.

• Podržavam 1

Zao mi je sto to sve citam :( Sta si samo jako udario kolena ili? Ovu deklu ako imas delove mozes da probas da zavaris, posle ispoliras i super. Ako ne, ako nije ono bas bas nesto komplikovana moze i da se izdrukuje na strgu.

Ajd brzo ozdravi.

idem po kombi sad, Rade mi ponudio sluzhbeni pa chu ga oteram kod revolutiona, chuo se sa njim kazhe 20ak E je poklopac tako da nema svrhe zajebavati se varenjem.

a shto se tiche kolena, na desno sam pao direkt a levo je pri udaru desnog otreslo od zemlju, imam ogrebotine po kolenima ali zapravo sam ih natukao pa boli ko djavo, hodam ok ali stepenice su izazov, "srechom" po mene zhivim na 3em spratu <_<

ma samo da Ani nije nishta, lako mi za mene.

• Drug član, 2869 postova
  • Motocikl: strom 650

Da ste vi nama živi i zdravi motor će da se okrpi i biće dobar ,a tu deklu kad god vidiš setićeš se sranja pa te to po nekad i trgne.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: CBF1000FA

:staa2: Cuti dobro je proslo . Zelim vam brz oporavak :takoje:

Mali off:

Kao sto i sam kazes, sad vidis koliko je bitno nositi adekvatnu opremu, cak i u gradskoj voznji. Jbg. vecina nas previse rizikuje, misleci da su povrede pri manjim brzinama zanemarljive ili bezazlene. Dovoljno je da ti i u mestu motor nesrecno padne na nogu ili stopalo, pa da ti nanese tesku povredu ukoliko ne nosis adekvatnu obucu. Meni se desilo da sam hteo da zadrzim motor da ne padne, sto ipak nisam uspeo, pa mi je mali prst leve ruke ostao prikljesten, ali ipak nepovredjen. Da nisam imao dobre rukavice sa protektorima, verovatno bi mi vrh prsta otisao dodjavola.

Ljudi pazite, ovde je pukla cev, ali ima dosta mesta gde debilima voda tj. kanalizacija iz dvorista stalno cure na put 1hmm.gif npr. na Smederevskom putu, izmedju Kaludjerice i Vince.

:zdravo:

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Na toj nizbrdici izmedju Kaludjerice i Vince curi vec godinama, ne daj boze da je neki auto ili kamion ispred mene inace kupanje u fekalijama i kad sjasem sa sve odecom na sebi direktno u kadu, pa se kanalizacija razvuce jos nekih 300metara dalje pa pokusavas da vozis izmedju suvog i mokrog asfalta da ne zgazis koju kaku, pa jos ako pada kisa milina a miris kao u hiljadu i jedna noc, ma milina !

nije dekla nego poklopac pored dekle, nisam siguran shta zapravo pokriva, slike...

elem ishli smo mozhda 10kmh ali tachno tu gde smo pali je mala uzbrdica i zadnji tochak je kliznuo.

zhelim da zahvalim Hacky-ju na ponudjenom smeshtaju motora dok se ne snadjem za kombi. hvala chovek :takoje:

post-13098-0-47678900-1323428395_thumb.jpg post-13098-0-96809700-1323428397_thumb.jpg post-13098-0-77115000-1323428402_thumb.jpg post-13098-0-94220700-1323428404_thumb.jpg post-13098-0-83769800-1323428408_thumb.jpg

sad chekamo revoluciju da mi javi shta dalje.

• Podržavam 1

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Mali off:

Kao sto i sam kazes, sad vidis koliko je bitno nositi adekvatnu opremu, cak i u gradskoj voznji. Jbg. vecina nas previse rizikuje, misleci da su povrede pri manjim brzinama zanemarljive ili bezazlene. Dovoljno je da ti i u mestu motor nesrecno padne na nogu ili stopalo, pa da ti nanese tesku povredu ukoliko ne nosis adekvatnu obucu. Meni se desilo da sam hteo da zadrzim motor da ne padne, sto ipak nisam uspeo, pa mi je mali prst leve ruke ostao prikljesten, ali ipak nepovredjen. Da nisam imao dobre rukavice sa protektorima, verovatno bi mi vrh prsta otisao dodjavola.

Ljudi pazite, ovde je pukla cev, ali ima dosta mesta gde debilima voda tj. kanalizacija iz dvorista stalno cure na put 1hmm.gif npr. na Smederevskom putu, izmedju Kaludjerice i Vince.

Izmedju Kaludjerice i Vince sanirano, nema vode, ali je toliko prljav i mastan asvalt da je to strasno. Cim je malo vlazno, kao na ledu. Vodite racuna.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: CBF1000FA

Mali off:

Izmedju Kaludjerice i Vince sanirano, nema vode, ali je toliko prljav i mastan asvalt da je to strasno. Cim je malo vlazno, kao na ledu. Vodite racuna.

:takoje: Hehe, mora da si im ti... sve po spisku ;) . Ja nekako izvukoh glavu onda kada sam isao po tebe, pa na BJB-voznju do Ostrovice.

• Malo Zlo, 753 postova

Auh, breeee..... Bitno da vam nije nista - tj, nista ozbiljnije!!!

S..o, ne daj se! Ae, ljubi mi Anchi pa se vidimo ovih dana, da te malo zezam za ta kolena! :*

p.s. Pogledaj pp! :jee:

• Podržavam 1

Pa što ti još nisi stavio slajdere.

To bi te pri ovom padu spaslo štete na motoru.

jevto jel bushen ram da bi se stavili? videh variantu i oko rama...

Kolega bokilich poslao polopac, sutra gledamo dal pashe, daj bozhe. sipamo ulje i palimo mashinu! :jee3:

za slajdere gledam shta i kako, Jevto molim te za malo detaljnije objashnjenje kachenja. bushili ste ram, jeste stavljali neshto u rupu? dal je to neshto vareno?

nashao sam ovo recimo...

post-13098-0-08322000-1323703167_thumb.jpg post-13098-0-74591600-1323703168_thumb.jpg

• Hronični Motociklopata, 7358 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder
:staa2: u jbmu misha ja tek sad vidio, dobro da ste ostali citavi, a ta deklica je standardna stvar kod GSXF-ova i Bandita, skoro svaki ima bar malu oderotinu na njoj jer najcesce strada pri padu
  • Podržavam 1

dekla je namontirana, sve cool :)

bez brige biker boy dobro smo :) odrana kolena.

a listam net ali slabo u zadnjih par dana, puno posla..

chim saznam, javljam sve shto saznam.. da bog namontiram skorije... :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja