Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Мајсторе, скидам капу... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan pratio sam temu od samog pocetka i samo zelim da se zahvalim velikom majstoru sto nam je docarao svaki korak u izradi zle masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ako danas dopodne šta snimim, snimio sam .... vlasnik je na putu po njega... sveeeeeeeeeeee ovo za nekoga druuugoga!!!!!!!!!!!!!!!! takva je zamisao bila od samog pocetka..... ali ciji god to motor bio i gdje god se nalazio, uvijek ce biti "moj".... tj. mojih ruku djelo.... iako na trenutnog vlasnika nemam niti jednu zamjerku po bilo kojem pitanju.... covjek je zaista zaljubljenik u motore, zna sta zeli i to si moze priustiti... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pratio sam temu od samog pocetka i samo zelim da se zahvalim velikom majstoru sto nam je docarao svaki korak u izradi zle masine i meni je bilo ugodno imati ovakvu publiku... ponekad pohvale, aplauz i podrska znace vise od onog materijalnog.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecenzec 0 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Banjaluka Motocikl: KL650 Tengai, vfr 750f RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Juce mi je kolega rekao za temu... Vec 3 sata sjedim, citam, divim se... Burazeru sretno! Ne znam sta drugo da ti kazem kada su ti se kolege zahvalile nebrojeno puta. Ima da sanjam ovu temu narednih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad porastem, hocu da budem Strasilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaahahahahaaaa... ova ti doobra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Septembar 13, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Tuga posle svega videti ga u kombiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je čovjek iz priobalnog pojasa, poneo je sa sobom pun frižider svježe uhvaćene ribe najbolje kvalitete ... i dao si truda to pripremiti kod mene na roštilju (ili ti ga na gradelama po njegovom ) ... a kako mi kontinentalci baš i nemamo često priliku jesti svježu morsku ribu i to još birane kvalitete, ja sam se zaista s guštom najeo .... uz malo bijelog vina, fešta se protegla sve dok čovjek zaista nije morao krenuti... jer dug je put bio pred njim .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ima nekih pregovora... ali za sad još uvijek je sve na tome... sitnih poslova ima uvijek .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Novembar 7, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Zivo me interesuje kako je nastavljeno sredjivanje Kawe,ako je farbana i dotjerivana,pa ako mozes da nam jos sta preneses u vezi tog motocikla. Po meni Tema je zavrsena kad se dobije finalni proizvod,bez obzira sto si ti svoj dio posla odradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan za sad nije ništa mijenjano ... vozi se (ne baš puno) takav kakav je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 9, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstorcino! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 10, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...