strasilo 3893 Napisano Avgust 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i onda pun qurac naslikavanja dosadašnjeg posla ... :lol: evo vam pa slinite ... :lol: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i onda još puniji qurac naslikavanja detalja... :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nagradno pitanje ... pronađi razliku ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4261 Napisano Avgust 14, 2012 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan nagradno pitanje ... pronađi razliku ... Ler i pun gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan točno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan točno ... A gde je filterrrrrr???? Sta ako se roj pcela zavuce u karbove? Bolesno izgleda motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 15, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan točno ... A gde je filterrrrrr???? Sta ako se roj pcela zavuce u karbove? Bolesno izgleda motor Ja sam mislio da je to nagradno pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo beše kutijica od elektronike paljenja??Nećeš je valjda ostaviti ovde pričvršćenu za ram običnom šelnom koja će se pomerati i sastrugati plastifikaciju...uzgred i ružno izgleda,ta šelna...takođe ni mesto gde si stavio kutijicu mi se ne sviđa...ili je to privremeno? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75059-projekt-z2z/page__view__findpost__p__1351575 a ni vas dvojica za karburatore ne pratite temu ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 15, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sve izgleda jako lepo i vidi se da je uradjeno profi, ALI zar nije moglo da se nadje drugacije/diskretno resenje za creva uljnog hladnjaka? Mnogo ruzno izgleda ovako sa strane.... zar ne moze da se ususka negde iznad masine, ispod...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa koja prati "Z" scenu (ne sumnjam da ih ima i ovdje) ti može potvrditi da su ta crjieva uljnog hladnjaka postala svojevrstan znak prepoznavanja kod takvih prerada... To jednostavno "mora" biti tako ... prolistaj si malo po netu slike prerada ovog tipa i jednostavno su ta crijeva zaštitni znak ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 15, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro... kontam da je u ONO vreme to bilo za 'show of', kao neki tuning i to postujem. Ali kad ga pogledas sad, nekako bode oci, jebem li ga, to je samo moje misljenje. Nekako volim kad je sve lepo ususkano i upakovano. Mozda bi bilo bolje da jedno crevo ide sa jedne strane, a drugo sa druge Sve u svemu, jedva cekam da cujem prvo paljenje, nemoj da zaboravis da dokumentujes to video snimkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan taj motor uopće nema previđeno da ima uljni hladnjak.. znači da je to tuning... a svaki tuning treba biti na neki način predstavljen .. to jednostavno moraš tako prihvatiti... ili ne moraš .... na tebi je .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 15, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan taj motor uopće nema previđeno da ima uljni hladnjak.. znači da je to tuning... a svaki tuning treba biti na neki način predstavljen .. to jednostavno moraš tako prihvatiti... ili ne moraš .... na tebi je .. Znam da nema predvidjeno. Samim tim hladnjak koji je i vise nego upaljiv jasno ukazuje da je uradjen neki tuning, pa sam zato mislio da bi bilo lepse da se creva nekako ususkaju i sakriju. Razmisljao sam da stavim na moju CB750K '81 uljni hladnjak. Cak na karteru postoje 2 kruga koja su tu bas zbog toga ako se vlasnik odluci da stavi hladnjak, pa se probiju te rupe i montiraju se creva... ali nekako to onda ne bi bilo to. Sve u svemu, svaka cassssT na ovome sto si uradio do sad, ocekujemo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 15, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo beše kutijica od elektronike paljenja??Nećeš je valjda ostaviti ovde pričvršćenu za ram običnom šelnom koja će se pomerati i sastrugati plastifikaciju...uzgred i ružno izgleda,ta šelna...takođe ni mesto gde si stavio kutijicu mi se ne sviđa...ili je to privremeno? http://forum.bjbiker...ost__p__1351575 a ni vas dvojica za karburatore ne pratite temu ... Je`l mogu ti filteri zraka od Tomosa,tj. 2T motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi je jasno ali zasto na video klipu bespotrebno vrzis motor,aj krug dva.cisto onako radi uzubljivanja....ali brate 2 min,a koliko mi se cini i to bez ulja u agregatu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 15, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi je jasno ali zasto na video klipu bespotrebno vrzis motor,aj krug dva.cisto onako radi uzubljivanja....ali brate 2 min,a koliko mi se cini i to bez ulja u agregatu... Nije 2 minuta, nego nesto ispod 40sec. A Prilikom sastavljanja se svi pokretni delovi dooobro naulje, tako da ovo ne moze da mu skodi ama bas ni malo. Barem ja tako mislim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi je jasno ali zasto na video klipu bespotrebno vrzis motor,aj krug dva.cisto onako radi uzubljivanja....ali brate 2 min,a koliko mi se cini i to bez ulja u agregatu... reci mi šta se po tvom mišljenju može negativno desiti prilikom ovoga što si vidio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Bespotrebno izmotavanje....nece mu nista posebno biti ako je prilikom sklapanja sve lepo nauljeno,a posebno sto ima rolo lezajeve na radilici,a slozices se svakoko nije lepo bregaste da drljaju o solice ventila ako je suvo kao barut ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ništa nije na suho... i ništa "nažao" mu nisam učinio .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4261 Napisano Avgust 15, 2012 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve izgleda jako lepo i vidi se da je uradjeno profi, ALI zar nije moglo da se nadje drugacije/diskretno resenje za creva uljnog hladnjaka? Mnogo ruzno izgleda ovako sa strane.... zar ne moze da se ususka negde iznad masine, ispod...? U tome i jeste poenta,da se vidi sve sto je "nabudzeno"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 16, 2012 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo dvije riječi imam i mogu da kažem: SVAKA ČAST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast motor je brutalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan neki su pitali kad će.... pa reko da odgovorim ... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ionako je snimano aparatom u zatvorenom .... kad ga završim do kraja, možda sklepam neki kvalitetniji filmić s boljim zvukom ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 21, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan kaže mali da oće i na kurblu ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...