Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 13, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan juce sam nasao na netu verziju ovoga motora, kod nas je oko 2700e okvirno, zna li ko kakav je ovo motor generalno, mada je novi, cije motore koriste itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Septembar 13, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan kupio mi prijatelj isto 250 ali enduro varijantu da se baci do posla da ne pali kola i ne ide velikim motorom, kaze da je zadovoljan, malo trosi, nije puno para i novo je. on misli da je to neka prekopirana hondina masina posto ima na dnu kartera onaj veliki saraf u kome bi trebao da se nalazi filter za ulje kog su kako on kaze honde imale svojevremeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ok realno se moze uzeti neka poznata marka za te pare, ali me bas interesuje sta je sa ovim motorom. kakav je kvlitet, kolika je velicina, uporedi mi sa nekim motorom tipa xtx samo da nije mali tipa xt125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...