Alex88 0 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Rebel CC 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim.. Juče sam postao ponosni vlasnik Rebela ( najlepšeg na svetu ), e sad, treba mi Vaša mala pomoć. Gde mogu da se nadju nove gume za mog rebela, jer su ove dotrajale, a bezbednost je naravno, uvek u prvom planu! Puno pozdrava svim forumašima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim.. Juče sam postao ponosni vlasnik Rebela ( najlepšeg na svetu ), e sad, treba mi Vaša mala pomoć. Gde mogu da se nadju nove gume za mog rebela, jer su ove dotrajale, a bezbednost je naravno, uvek u prvom planu! Puno pozdrava svim forumašima! Za gume nemam pojma, al' cestitke za kupovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 8, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim.. ...Gde mogu da se nadju nove gume za mog rebela... A, koje su dimenzije guma ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex88 0 Napisano Decembar 8, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Rebel CC 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Honda/Honda-CA125-Rebel-1995-1999-/ Evo pri kraju tabele pišu dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex88 0 Napisano Decembar 8, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Rebel CC 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mr. Willie na lepim željama, onda da zalijemo na sledećoj svirci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Decembar 9, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mr. Willie na lepim željama, onda da zalijemo na sledećoj svirci! Vaistinu da zalijemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...