mitos 63 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam bratu da restauriram Hondicu CM125 iz 1984g i popucale su neke od zica na zadnjem tocku koji je 16 cola. Potrebne su mi zice il zbice ,,,,,,kako vec ko izgovara nebitno.........ima li neko? u kompletu ide 36 komada i duzina je oko 14 do 14,5cm debljina je 3,2mm ali mogu da idu i do 3.6 ladno da se narezuje navoj na drugima od nekog drugoga motora koji ima duze zice pa da se krate i potom narezuje navoj tehnicki i bravarski nije izvodljivo osim ako te druge zice nemaju celom duzinom deblje stablo'' pa samim time i dozvoljavaju narezivanje navoja ......originalne zice su isti fi'' celom duzinom jer je navoj ''utisnut fabricki ne narezivan ......otuda i muka da nadjem potrebnu duzinu NAPOMENA ! zice su pod uglom od skoro nepunih 90 stepeni znaci sesiric ili glava nisu prave kao kod MZ-a prave ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6193 Napisano Decembar 6, 2011 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/21087-honda-xl600-v-transalp/page__st__3540 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/21087-honda-xl600-v-transalp/page__st__3540 verovatno si mi Arakis pokusao nesto pomoci kroz ovaj link sto si postavio,, ali 178 strana covece ako jesi molim te daj mi direkto link ka toj strani ane ka celom topicu jer budi iskren jel bi ti citao svih 180 strana ipak hvala....na pokusaju da mi pomognes lep pozdrav,,,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6193 Napisano Decembar 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Link je prema postu Peter Pana, čovek radi centriranje žičanih felni i uvek ima razne dimenzije žbica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Link je prema postu Peter Pana, čovek radi centriranje žičanih felni i uvek ima razne dimenzije žbica. Hvala Arakis ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na pomoci ......kupio sam na kraju za oba dva tocka nove zice tako da je resen problem :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...