Giorkaeff 1 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju TRANSALP 1989 godina , registrovan do IV meseca 2012, mehanicki i estetski u odlicnom stanju sa predjenih 70k km, pre dve godine rastavljen do najsitnijih detalja, ofarban i sklopljen + stavljen protocni auspuh.Uz motor ide i njegov nov original auspuh. Gume lanac i lančanici dobri, u febuaru prošle godine sipano BELLRAY ulje od tad je prešao oko 3000 km. Motor se nalazi u Šapcu, tel : 064 645 28 00. Cena 1500e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 11, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite,interesuje me zadnja cena....Zainteresovan sam ali nikako da skupim trazenu cifru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Molim vas nemojte prepucavanje u oglasu. Otvorite temu o ulju pa tamo ko zna vise 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1635 Napisano Decembar 12, 2011 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je oglas u podforumu PRODAJEM. Covek pokusava da proda motor. Savete i uputstva o odrzavanju motora delite u podforumu GARAŽA ili SERVISI. Sav off ce biti obrisan i molimo vas da i ubuduce ne offujete ljudima po oglasima ili drugim temama. Ako znate nesto skriveno o motoru, recite da se neko ne prevari pri kupovini. Ili ako imate izjaviti bilo sta vezano za predmet prodaje, slobodno napisite. Ali, diskusija o tome da li je skup ili nije, da li je to bas vas omiljeni ili omraženi model, da li vam se svidja boja....itd zadrzite za sebe. Ako vam se ne svidja ili vam je skupo, ignorisite taj oglas. Zasto ucestvujete o necemu sto vam nije interesantno. Ako je jaka cena svatice covek i sam kad vidi da mu niko oglas niti ne gleda niti komentarise, nije potrebno da mu vi skrecete pažnju na to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giorkaeff 1 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je oglas u podforumu PRODAJEM. Covek pokusava da proda motor. Savete i uputstva o odrzavanju motora delite u podrorumu GARAŽA ili SERVISI. Sav off ce biti obrisan i molimo vas da i ubuduce ne offujete ljudima po oglasima ili drugim temama. Ako znate nesto skriveno o motoru, recite da se neko ne prevari pri kupovini. Ili ako imate izjaviti bilo sta vezano za predmet prodaje, slobodno napisite. Ali, diskusija o tome da li je skup ili nije, da li je to bas vas omiljeni ili omraženi model, da li vam se svidja boja....itd zadrzite za sebe. Ako vam se ne svidja ili vam je skupo, ignorisite taj oglas. Zasto ucestvujete o necemu sto vam nije interesantno. Ako je jaka cena svatice covek i sam kad vidi da mu niko oglas niti ne gleda niti komentarise, nije potrebno da mu vi skrecete pažnju na to. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 13, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,da li moze zamena za kawasaki el 250?,drugar ima pa mi je rekao da te pitam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giorkaeff 1 Napisano Decembar 23, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan 1300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...