Shoma 83 Napisano Septembar 12, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Help! Blizi se kupovina ali se dvoumim! Koja od ove dve masinice? Suzuki mi je lepsi i malko jaci a mislim da je kawa pouzdanija i ekonomicnija, ili mozda gresim? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Septembar 12, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Help! Blizi se kupovina ali se dvoumim! Koja od ove dve masinice? Suzuki mi je lepsi i malko jaci a mislim da je kawa pouzdanija i ekonomicnija, ili mozda gresim? ??? Grešiš, Suzuki svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki...pouzdaniji, bolje ide (ne mnogo), veci motor, robustniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Neuporedivi motori - ram, agregat, viljuške, obrtni momenat, kočnice... Imao sam DR350 i žao mi je što sam ga prodao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na savetima!!! Znaci Suza definitivno! E sad, interesuje me da li se moze naci neki do 1500evrica a da valja? Naravno pazario bih tek za nekih par meseci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Septembar 20, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Neuporedivi motori - ram, agregat, viljuške, obrtni momenat, kočnice... Imao sam DR350 i žao mi je što sam ga prodao... Ti si ga prodao prosle godine...bio zut, cini mi se, ili tako nesto...sa plavim ramom...i isao si na posao negde u centar sa njim sa Banovog Brda...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Septembar 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan zaboravi KLR !!! A gde naci dobar dr 350 i to je veliki problem jer ti motori su i napolju skupi pa dok jos dodje carina itd itd ! ali nije im za dzabe cena jaka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 20, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan zaboravi KLR !!! A gde naci dobar dr 350 i to je veliki problem jer ti motori su i napolju skupi pa dok jos dodje carina itd itd ! ali nije im za dzabe cena jaka ! To sam skontao! Pa nista, sakupicu jos nesto kesa do zime onda ce im valjda i cena malo pasti. Gledao sam na Mobile.de, moze se naci za 1300-1400 evra ali pitanje je da li to valja, a kod nas nema trenutno nijedan na prodaju, bar ne po oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 21, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Neuporedivi motori - ram, agregat, viljuške, obrtni momenat, kočnice... Imao sam DR350 i žao mi je što sam ga prodao... Ti si ga prodao prosle godine...bio zut, cini mi se, ili tako nesto...sa plavim ramom...i isao si na posao negde u centar sa njim sa Banovog Brda...? Jest... i na poso i po šumama i gorama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mi se ipak vise isplati da uzmem DR600. Ista cena a jos jaci motor! Nasao sam ih vec nekoliko u oglasima. Sta vi mislite o tome? Ili mozda KLR600? Izvinjavam se ako sam malo dosadan! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Septembar 26, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mi se ipak vise isplati da uzmem DR600. Ista cena a jos jaci motor! Nasao sam ih vec nekoliko u oglasima. Sta vi mislite o tome? Ili mozda KLR600? Izvinjavam se ako sam malo dosadan! ;D Da dosadan si !!! ;D Salim se, uzi DR-a ! ako hoces 600ccm imam jednu lepu igracku za tebe ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mi se ipak vise isplati da uzmem DR600. Ista cena a jos jaci motor! Nasao sam ih vec nekoliko u oglasima. Sta vi mislite o tome? Ili mozda KLR600? Izvinjavam se ako sam malo dosadan! ;D Da dosadan si !!! ;D Salim se, uzi DR-a ! ako hoces 600ccm imam jednu lepu igracku za tebe ! Hvala. Nisam bas nesto zagrejan za supermoto, ako mislis na ttr, ali vredi pogledati! Moze slicica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Septembar 27, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mi se ipak vise isplati da uzmem DR600. Ista cena a jos jaci motor! Nasao sam ih vec nekoliko u oglasima. Sta vi mislite o tome? Nemoj uzimati DR 600 !!! Uzmi svakako DR 350. DR 600 je motor pun mana i nedostataka, ima dosta problema sa razvodom u glavi ( bregaste etc ), osjetljiv je na hladan start, mjenjač je poluproizvod - sve skupa ako ima više od 50.000 km ( a većina ima ) zaboravi. Ako ćeš KLR svakako uzmi 650 a ne 600 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 27, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom i jasnom odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Septembar 28, 2007 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bolje Hondu Dominator 650,Transalpa 600,Tenere 600.iste pare,imaju anlaser Suzuki nema,takodje ima ih 20tak u ponudi pa biraj.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Transalpa i Teneru cu tesko naci za te pare. Dominator mi se takodje svidja ali pre bih se olucio za neki hard enduro tipa XT600 ili TT600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaTDB 0 Napisano Septembar 30, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma dominatora ti ja prodam za 2000e pa da imas spravu ;D ;D sutra pada pazar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 30, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan ma dominatora ti ja prodam za 2000e pa da imas spravu ;D ;D sutra pada pazar Fino. Kad ces ovamo? Mora se to zaliti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaTDB 0 Napisano Octobar 1, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nem pojma, mozda sutra ako nebudem radio tj ako izgrbavim slobodan dan... evo ti tri linka pa gledaj! http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=4737&trazi=1&ur=1&model=63&tip=dr&m=Suzuki-DR http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=3528&trazi=1&ur=1&model=63&tip=dr&m=Suzuki-DR-600 http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=4377&trazi=1&ur=1&model=63&tip=dr&m=Suzuki-DR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...