VladCan 249 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji se pitaju gde se nalazi saobracajni znak iz mog avatara (a i za one koji misle da sam ga sam nacrtao): Foto izvestaj sa kratkog puta na veliku daljinu je na James Bay Ride Album, a ostali detalji o potu su ovde. Jos jedan znak kakav se ne vidja cesto (razdaljine u kilometrima). Sledeca stalna ljudska naseobina na ovom putu je Radisson. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 29, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan http://maps.google.com/maps?q=Baden-Baden,+Njema%C4%8Dka&hl=sl&ie=UTF8&ll=48.835289,8.091602&spn=0.031242,0.077162&sll=37.0625,-95.677068&sspn=38.41771,79.013672&vpsrc=0&hnear=Baden-Baden,+Baden-W%C3%BCrttemberg,+Nem%C4%8Dija&t=h&layer=c&cbll=48.835275,8.091481&panoid=xZTxr8_OAGUTnaaB0S7YEg&cbp=12,210.51,,2,-11.11&z=14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Decembar 3, 2011 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Bogami razdaljine momačka, a dobri su vam i ovi dodatni rezervoari u vidu kanistera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Prelijepi predjeli, očuvana priroda, dobro društvo, doza egzotike... Super putovanje, nema šta! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Предивни предели, мало чудни али лепи. Путовање из снова... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Nema se sta reci osim HVALA TI I SVAKA CAST !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze na ovom putovanju, egzoticni predeli, pored toliko destinacija koje su ljudima u glavi kao mesta koja bi najradije posetili verujem da su ova mesta verovatno na zadnjem mestu, tako da je tvoj putopis mozda i jedina prilika u zivotu da vidimo ovako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na komentarima, drago mi je da vam se putopis dopada. Slobodno pitajte ako vas nesto posebno zanima, ima mnogo toga sto nije stalo u putopis. Jedna od crtica je da su nas "Kri" (Cri) Indijanci a i ostali (uglavnom Frankofonski) stanovnici ovih predela cesto pitali zasto smo dosli tamo. Nisu ljudi mogli da shvate da neko dolazi u tu njihovu zabit bez konkretnog (finansijskog) razloga, a kamo li na odmor. Ja sam im odgovarao da je putovanje donde samo sebi cilj, a lepota predela, cudo od hidroelektrane i interesantni ljudi koje smo sreli cist bonus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis, prilicno interesantan. Predeli su prelepi, egzoticni na neki svoj nacin, i prilicno me podsecaju na Sibir, tj. ostavlja taj utisak da si u tom delu sveta. Hvala sto si podeli ovu voznju sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam (jos) bio u Sibiru, ali mislim da je analogija sasvim na mestu. I Kanadjani severne sume zovu "taiga" i kazu da su vrlo slicne ruskim. Interesantno je da na ovakvom putu, posto ide pravo na Sever, moze da se vidi i oseti promena u rastinju od gustih i relativno visokih crnogoricnih suma preko retkih i krzljavih pa skoro do tundre gde drveca uopste vise nema. Na brani u Radisson-u postoji zdrava jelka koja je za cetrdeset godina stigla da poraste jedva meni do pojasa. Sezona rasta je gore vrlo kratka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...