Demian 1 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan. o sebi ne bih puno ,nemam bajk osim skutera,vozio sam dok sam bio mladji,no godine (50) i zdravlje me ograničavaju. Želeo sam da udjem u ovu zajednicu jer dok sam pratio dugo vremena sta se dešava u ovom forumu shvatio da mnogo ljudi deli ista interesovanja sa mnom i da iako ne vozim dvotočkaša većeg od skutera no terenca, volim prirodu ,putovanja,nesputanost ,tehniku i mehaniku na isti način kao i veliki deo vas ovde. Živim u Zemunu,bavim se autolakiranjem,mehanikom a platu zaradjujem na aerodromu, Toliko!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Novembar 29, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao. Mislio sam da ulazis u kucu Velikog Brata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sramota mlad covek {50 god} pa nedozvoljavaju godine da se vozi. Kazi Brate neda mi zena mozda i shvatimo. Ipak dobrodosao promenices se ti ubrzo. Ja kad napunim 100 prestajem. Ugledaj se na nas mladje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 29, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan So what Skuter isto ide na dva točka i nema kabinu. Nego ajd kad si već u kući, ajd obiđi i ovu sobu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19719-samo-za-starije-od-40-godina/page__view__findpost__p__344757 možda te i vratimo na neku krstaricu il' enduraču Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Demian 1 Napisano Novembar 30, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bijo sam oma cim sam uso!! Nisam imao vremena da kuckam zbog posla,evo i sad se spremam u kuluk. Nema zena veze s tim sto ne vozim motor, pojebala mi se neka instalacija u vratnom delu kicme pa nemam vise tu motoriku i oce ponekad noga da mi otkaze na sekund,mislim se bolje je da vozim terenca no da padam na bok na semaforu. Kad se bas uzelim,uzmem od najboljeg druga XT 600 pa napravim krug!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Samo krug.:care:Pocni samnom da se druzis bices kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Decembar 1, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao,dobro to kaže Danepar puta sa njim i bićeš to sasvim ok. momak . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 2, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...