PECA BMW 1121 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ako nekom nije tesko nek mi objasni kako se pazari kod Radulovica ? delovi .. Zanima me moram li da znam tacan broj dela koji mi treba (oznaka) ? Ima li delova za starije modele ... Mogu li da kazem sta mi treba i za koji model pa da mi oni nadju deo (sifru) Postoji li njihov katalog delova sa vazecim cenama? Koga zovem ? koj broj ? ima li taj zivce da ga ja propitujem sta mi treba i koje su cene ? Lako je kad pozovem ja Dzerija pa se ispricamo pola sata ko ljudi ali predpostavljam da je sa firmom drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2044 Napisano Novembar 28, 2011 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pre uzimao kod Delte - rok za isporuku je najvise 5 dana. Petkom im stize narucena roba. Pri tom, cene su kao u Nemackoj ili nesto nize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 237 Napisano Novembar 28, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras da znas tacan kataloski br. Dovoljno je da znas sta tii treba. Čovek koji će biti sa one strane slušalice se zove saša i apsolutno je korektan, tj ima živaca da sasluša. Pokušaj sam da pronađeš deo koji ti treba na adresi www.realoem.com ako te bilo sta zanima ili ti treba bilo kakva pomoć, slobodno me cimaj na pp, ili ovako javno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 237 Napisano Novembar 28, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cene su vrlo približne. Delta je bolji izbor za skuplje artikle. Npr kada sam naručivao jaknu i pantalone nisu mi tražili kaparu, a u raduloviću jesu. Kao što reče Lalajko, kod delte brže stižu narudžbine. Ipak, radulović ume da bude povoljniji za neke stvari (ulja, filteri...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ok .. znaci kod radulovica okrenem 011-2080180 i javlja mi se Sasa .. recimo znam sta mi treba : evo recimo deo br.9 sa slike : kazem sifru + objasnim sta mi treba deo ima - nema moze da se naruci .. kako god ... bar saznam cenu ... da li vaze ove sifre delova kao na realOEM ? da mi ne stigne nesto drugo ... salju li delove ovim kurirskim sluzbama pa da platim pouzecem ? Kako to funkcionise kod Delte ? el Deltin broj : 011 353 99 02 ? kog tamo trazim ? el vaze za njih sifre ? ove sa RealOEM Koliko oni hoce da se cimaju da mi gledaju za cene delova ? Salju li oni postom / pouzecem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2044 Napisano Novembar 28, 2011 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U Delti se covek zove Dragan Djordjevic (prodaja moto rezevrvnih delova). Vaze kodovi sa RealOEM - drugih i nema. Delta ima obicaj da trazi kaparu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 237 Napisano Novembar 28, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sifre sa realoem-a su univerzalne i važe za sve dilere. Ne verujem da šalju kurirskim sluzbama. U delti trazis peđu. Imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Novembar 28, 2011 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I Radulović treži kaparu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan pa nece valjda da mi traze kaparu za delove do 50e .. kako da im dam kaparu ? a ako ne salju postom treba da "skoknem" do BG-a za delove ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras sam ni traziti sifre. Samo broj sasije i sve covek sa druge strane zice nadje. Najbolje je, posto ne mozes licno da pogledas u njegov monitor, jer nisi odavde, da uporedis njegovi i tviju sifru sa real oem-a i nema greske. I dizne nisu skupe, bar kad sam ih ja kupovao. Uzmo i o-ringe obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras sam ni traziti sifre. Samo broj sasije i sve covek sa druge strane zice nadje. Najbolje je, posto ne mozes licno da pogledas u njegov monitor, jer nisi odavde, da uporedis njegovi i tviju sifru sa real oem-a i nema greske. I dizne nisu skupe, bar kad sam ih ja kupovao. Uzmo i o-ringe obavezno. pa to i hocu da izmenjam sve komplet habajuce delove u karbu .. . glupe svabe nisu to napravile da potraje bar 50god ili 500000km nego posle 32 god ja moram da menjam dizne u karb ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Novembar 28, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan . . glupe svabe nisu to napravile da potraje bar 50god ili 500000km nego posle 32 god ja moram da menjam dizne u karb ... Sram ih bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 16 Napisano Novembar 29, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan . . glupe svabe nisu to napravile da potraje bar 50god ili 500000km nego posle 32 god ja moram da menjam dizne u karb ... Ološi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 790 Napisano Novembar 29, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras sam ni traziti sifre. Samo broj sasije i sve covek sa druge strane zice nadje. Najbolje je, posto ne mozes licno da pogledas u njegov monitor, jer nisi odavde, da uporedis njegovi i tviju sifru sa real oem-a i nema greske. I dizne nisu skupe, bar kad sam ih ja kupovao. Uzmo i o-ringe obavezno. pa to i hocu da izmenjam sve komplet habajuce delove u karbu .. . glupe svabe nisu to napravile da potraje bar 50god ili 500000km nego posle 32 god ja moram da menjam dizne u karb ... Ma BMW-i su obicne kante... Pa, to je jos u garanciji !!! Salu na stranu... Ja sam imao mali problem sa narucivanjem kod Radulovica. Narucio deo, navodno stize za 7 dana. Bilo je u toku zime, nije mi se zurilo. Posle 3 nedelje okrenem da pitam... Molim!!! Nije ni stiglo, jer nije ni poruceno, bla, bla, porucite kod Delte, oni su sad glavni zastupnici. I mi porucujemo od njih, bla, bla... Iako su kod porudzbine odmah uzeli moj broj mobilnog, nije im palo napamet da me okrenu . Nisam shvatio sta je bio problem. Mozda su tada bili ljuti na Miskovica sto im je uzeo zastupnistvo, to je bilo negde u to vreme . A mozda su sad bolje volje. Odem kod Delte (kod Ade), deo je stigao za manje od 7 dana, kako su i obecali (pre toga me obavestili da dodjem). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2756 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1235 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan U NS-du u Radulovicu su dosta korektni ,kazes model BMW-a godinu proizvodnje i sta ti treba i obicno za nedelju dana isti stigne Covek se zove Stanisa i mi nismo nikad imali problema oko porudzbine. Kaparu nisu nikad trazili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao Radulovica ! Sasa je jako prijatan covek za razgovor i ima sve odgovore ... Robu salju postom ! ne salju postom na producije BG-a Moze se platiti pouzecem ! Kapara treba za narudzbine preko 6000din ali to varira u zavisnosti sta se narucuje ! ako narucujete vise delova 10-20 a znate sifre tih delova , mozete sifre poslati na mail i dobiti odgovor sa cenama ... (ovo jos nije probano ali probacu u toku dana) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 790 Napisano Novembar 29, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao Radulovica ! Sasa je jako prijatan covek za razgovor i ima sve odgovore ... Robu salju postom ! ne salju postom na producije BG-a Moze se platiti pouzecem ! Kapara treba za narudzbine preko 6000din ali to varira u zavisnosti sta se narucuje ! ako narucujete vise delova 10-20 a znate sifre tih delova , mozete sifre poslati na mail i dobiti odgovor sa cenama ... (ovo jos nije probano ali probacu u toku dana) Drago mi je da sad to dobro funkcionise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21221 Napisano Novembar 30, 2011 Integrisan, 8756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sašu i ja mogu da preporučim. Kod Delte je sterilnije naručivanje, ali i sigurniji rokovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...