FJCharlie 2324 Napisano Novembar 28, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi Nix javio da je kolega na streetfighter srad-u oboren kod plavog mosta, na svu srechu dobro je, slomljena ruchica kochnice, stop svetlo, itd... zna li neko vishe o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam stigao kuci. prvo i najbitnije, decko je dobro, pod stresom i adrenalinom ali je u redu ovako, nema vidljivih povreda... na sred plavog mosta lik sa autom mu je zakacio zadnji tocak (koliko sam ga razumeo vozac auta se prestrojavao) i kolega je izgubio kontrolu nad motorom, udario u drugi auto i pao... kao sto rece charlie, slomljeno stop svetlo, rucica kocnice, desni stitnik ruke mislim da mu je i ulje iscurelo, nisam siguran da li je od njega ta fleka ulja, mozda jos nesto na motoru ali nisam toliko obratio paznju na sam motor... kolega je mladji decko, ima crno/crvenu kacigu koliko se secam, mislim da je motor srad prepravljen u streetfighter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa skoro je bila neka tema o Sprad SF, neko je predstavljao. Dobro je da se dobro zavrsilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Majke mu ga spalim automobilske nesposobne mogao je da ubije čoveka slepac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan danas su svi vozači automobila bili u rally modu.. par puta sam morao da skrećem pažnju ljudima koji su mi se lepili na zadnji tocak ili preticali ka meni kao da me nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da znam tog decka,ako se ne varam to je kolega sa Visoke elektrotehnicke skole... Vozi Sprada prepravljenog u streetfighter-a...Elem,bez oklopa,stitnici rucki beli,cross maska od Yamahe WR i podignuta guvernala ! prodavao ga je,a cesto je stajao ispred faksa... nadam se da je ok ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aadlv 6 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zure pogotovu sada kada nema guzve preko gazele. A i zima je, bajkera ima malo, i vozaci ih ne ocekuju. Vozite oprezno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Novembar 28, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Muka mi je više od tog 'neočekivanja' Pa miša mu poljubim, jesam li uredno platio registraciju koja važi godinu dana? Šta koga briga kad/dal' ću ja da sednem i vozim? Ima da me očekuju 24/7 Kako ja stalno moram da očekujem traktor ili kamion koji se vuče k'o prebijena mačka, iza svake krivine... Jedva čekam da prodam CB i da uzmem hard-enduro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vozac je idiot kad se prestrojavao i zakacio tocak.Kolega iznad je upravu,ako je registracija placena tokom cele godine,ima da vozi tokom cele godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno kako mu je zakacio prednji tocak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 28, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam stigao kuci. prvo i najbitnije, decko je dobro, pod stresom i adrenalinom ali je u redu ovako, nema vidljivih povreda... na sred plavog mosta lik sa autom mu je zakacio zadnji tocak (koliko sam ga razumeo vozac auta se prestrojavao) i kolega je izgubio kontrolu nad motorom, udario u drugi auto i pao... Nije mi jasno kako mu je zakacio prednji tocak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam stigao kuci. prvo i najbitnije, decko je dobro, pod stresom i adrenalinom ali je u redu ovako, nema vidljivih povreda... na sred plavog mosta lik sa autom mu je zakacio zadnji tocak (koliko sam ga razumeo vozac auta se prestrojavao) i kolega je izgubio kontrolu nad motorom, udario u drugi auto i pao... Nije mi jasno kako mu je zakacio prednji tocak? Tenk Ju! Nista nevidim bez ovih naocala za citanje. LOL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...