Marphi 1138 Napisano Novembar 28, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan moj motor u autu je pred generalnu,imam motor iz stranca,identican kao moj ,ali nemam nikakve papire osim fotokopirane stare nemacke saobracajne ,planiram da ga ubacim,ali sta bi mi trebalo da sve to bude regularno? EDIT: da li mozda moze da se ocarini samo blok motora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Moze,potreban ti je racun,da je motor kupljen preko,najbolje da se obratis spediterskoj firmi,imaju sve pripremljeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ili.. predjes granicu uznes tamo racun sa otpada da si kupio motor drugi,jer je tvoj na putu crko,prijavis ga na granici,kod prvog speditera svratis i resis problem,oko 200e ce te izaci,mozda neki dinar preko.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 28, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan a da li moze da se carini samo blok motora? kao rezervni deo? da li bi to bila jeftinija varijanta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Da,ali da bi zaista bila jeftinija varijanta morao bi da rasturis motor,koliko bi to bilo jeftinije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 29, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nee...nego tamo negde preko...ti izdaju racun da su ti prodali blok motora.a ne ceo motor i ugradili,u bugarskoj 15e kosta napise ti sta hoces na racunu... ja uzeo negde izmedju dragomana i sofije u nekom servisu sad dal bese levo el desno... racun...jes malo nezgodno da se vratis za 3sata sa zavrsenom generalnom al ko te pita Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 29, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda ce biti...okreni ,obrni...izacice isto sto se tice para... a,da li znate mozda nekog ko to usluzno radi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Avgust 31, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Uf i mene ceka ova igranka ( krepo mi Peugeot) da li je neko radio carinjenje motora, bloka, preko agencije ili speditera? Kako ide ta procedura i da li ima tko nekoga za preporuku ili jos bolje da li se neko bavi ovijem biznisom? POMAGAJTE! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 31, 2015 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ja radio u luci do skoro kao obezbedjenje, evo broj jednog speditera koji to zavrsava za 250e. 063 8074778 Ivosevic Milos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Avgust 31, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolezi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...