zextreme 1283 Napisano Novembar 27, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari, Kupih letos suprugi Beverly 200, odradjeni neki sitni servisi i parkiran je posto jos uvek nije polozila.... Bukvalno je stajao dva - tri meseca... Pre neki dan ga upalim da bih ga preterao kod drugara u garazu kad ne lezi vraze!!! Displej ne radi, ne radi kilometar sat, svetli lampa za temperaturu! Ima li neko ideju sta je geknulo? Inace upalio je bez problema nakon toliko stajanja, ide normalno, ne greje se, u sutini sve funkcionise sem mernih instrumenata i te lampe koja bije u mozak... Jel imao neko slican problem? Sta je u pitanju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Novembar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je pun elektronike možda je vlaga ušla u konektore pa zato zabrljavio? Mora rasturanje i podmazivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Novembar 27, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari, Kupih letos suprugi Beverly 200, odradjeni neki sitni servisi i parkiran je posto jos uvek nije polozila.... Bukvalno je stajao dva - tri meseca... Pre neki dan ga upalim da bih ga preterao kod drugara u garazu kad ne lezi vraze!!! Displej ne radi, ne radi kilometar sat, svetli lampa za temperaturu! Ima li neko ideju sta je geknulo? Inace upalio je bez problema nakon toliko stajanja, ide normalno, ne greje se, u sutini sve funkcionise sem mernih instrumenata i te lampe koja bije u mozak... Jel imao neko slican problem? Sta je u pitanju??? Probaj izključiti klemu + ili - na akumulatoru, pričekaj jedno pola minute ,upali jednog potrošača ( svetlo,kontakt,sirenu,...) da se struja sasvim potroši,onda taj potrošač izklopi i ponovo priključi akumulator. Trebalo bi bit uredu al ako nije, onda je nešto u elektronici ili u kontakt bravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12871 Napisano Novembar 27, 2011 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije retkost da im probije vlaga. Nemoj da se zacudis sta ces naci na kontaktima kada budes demontirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Novembar 27, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni cudo kad italijana drzis napolju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Novembar 28, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ni da se se zacudis ako budes trebao da das jedno 150ak evra za drugi sat. Brzinomer i onaj displej su nekako povezani i kad rikne displej nece da radi ni brzinomer. Ako ti rad ibrzinomer onda si imao srece. Probaj to sa skidanjem struje i sa ciscenjem tragova vlage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 29, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Leeele Rajko sta te ceka!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 8, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hej zexe, ako je rikavela ne brini druze, mislim da mu odgovara cajger od Dajca :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk slobodnjak 1 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima ,imam beverly 200.pred kraj sezone poceo da me zeza pri paljenju,par puta laznjak ono samo tak,tak skinuo sam mu anlaser odradio servis a inace bio je dobar.cuo sam da napajanje ide preko nekog relea.pa me zanima da li je to to i gde mu se nalazi taj rele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Rele-j se nalazi iznad desne bočne lajsne ispod bočne plastike iznad osigurača. Skini desnu bočnu lajsnu videćeš osigurače, rele-j se nalazi iznad njih pa vidi kako da mu priđeš skidanjem bočne plastike. Ja sam skinuo štop svetlo, nosač kofera i još par delova da bih oslobodio bočnu plastiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1984 0 Napisano Jul 24, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa km satom. Dodje do 80 i nece preko, skala zakuca na 80 i ugasim i posle 20 mina vrati se na normalno. Ima li nekonresenje za ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Jul 27, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.7.2021. at 15:34, Goran1984 je napisao: Imam problem sa km satom. Dodje do 80 i nece preko, skala zakuca na 80 i ugasim i posle 20 mina vrati se na normalno. Ima li nekonresenje za ovo? Koji beverli imas? Vidim da si pisao i u temi bev 500, a mislim da im se razlikuju satovi. Najbolje bi bilo da stavis sliku sata, da imamo predstavu o kom satu se reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...