iggi 1 Napisano Novembar 26, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih savet oko spuštanja zadnjeg dela moje honde vfr 750 rc 36, neprijatno je stajati na prstima pa me interesuje da li promeniti one dve ploče što povezuju šasiju, amortizer i kosku ili skraćivati oprugu.Ako se menjaju ploče zanimaju me dimenzije za spuštanje od 3 - 5 cm.Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Novembar 27, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan naspram original ploca max 6 mm duze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggi 1 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, u svakom slučaju ću da napravim ploče i nadam se da ću rešiti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 28, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Možes i napred malo da upustiš štapove ako ti je baš visoko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...