nash 488 Napisano Septembar 3, 2007 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan sada imam mz 251 i ne mislim da ga menjam,ali osecam da ce mi trebati neki malo jachi i noviji motor pored mz-a.neki R ili naked da je vise od 400ccm pa do 600 ili 750ccm.neverujem da cu kupiti nesto skoro ali me interesuje sta mi preporuchujete!ne bi da smaram ili tako nesto, pa ko je raspolozen neka da predlog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 3, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Zar stvarno mislis da bi kasnije vozio MZ-a kada bi kupio neku novu zverku od 600-750 kuba ? ;D Pa ne znam za sta ti treba takav motor ? za Stra Bana ili za neka putovanja , uzivanja ... Koje su tvoje potrebe ? Koliko mislis para da izdvojis ? Ja mogu da ti preporucim fejzera , kojem jos nisam nasao zamerku .... Al znas kako kazu ... svaki cigo svoga konja hvali ;D Navedi neke tvoje zahteve , sta bi ocekivao od motora i verujem da cemo ti pomoci koliko mozemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Septembar 3, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan VFR je KEVA u voznji je ko bicikla...i to modeli od 93 god pa navise...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...