soNee 46 Napisano Jul 4, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko stavljao upaljac i ksenone? Planiram uskoro da kupim neki upaljac koji ima i usb, pa da stavim ispod sedista da mogu da punim gps, mob u voznji na duze ture. I ksenone ne znam koje bih kupio, ne bih kineske a ne bih ni najskuplje. Pomoc pa tebi bi pomogli ksenoni, jer ti je kratko svetlo jedan far ,a mi koji vozimo amerikance nama su oba kratko oba dugo i nisu potrebni ksenoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 4, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam upaljač, kupio gde se prodaje oprema za čamce na keju. Mislim da je oko 300,400 din i 12v punjač sa 2 usb-a sa alliexpress-a cena oko3, 4$. Da budem iskren nikad ga nisam koristio, ali sam ugradio :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 4, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko stavljao upaljac i ksenone? Planiram uskoro da kupim neki upaljac koji ima i usb, pa da stavim ispod sedista da mogu da punim gps, mob u voznji na duze ture. I ksenone ne znam koje bih kupio, ne bih kineske a ne bih ni najskuplje. Pomoc pa tebi bi pomogli ksenoni, jer ti je kratko svetlo jedan far ,a mi koji vozimo amerikance nama su oba kratko oba dugo i nisu potrebni ksenoni Moj je USA, katanaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jul 4, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije lakse da i mi ugradimo h4 u oba fara, sad sam gledao priljucsci za h1 i h7 imaju rupe za po tri pipka koji odgovaraju sijalici h4. Da li je neko to vec probao. Definitivno nam je slabo svetlo sa jednim farom. Da li se na USA iskljucuju kratka svetla kad se upale duga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja svakako vozim stalno pod dugim svetlima danju, nocu ih naravno gasim mada nocu i ne vozim mnogo. A o ksenonima razmisljam vec duze vreme i cim nadjem malo slobodnog vremena u narednih mesec dana ugradjujem obavezno. Na autu mi je to najbolja investicija. Ali obavezno sa projektorima jer tako em ne smetas ostalim vozacima (ne rasipas svetlo) em samo koriscenjem projetkora i biksenona dobijas i kratko i dugo u oba fara. Cuo sam neke price da ksenon moze da smeta na motoru jer on pravi ravnu liniju i dole i gore i u krivini moze da se desi da kao imas neki deo puta neosvetljen. Ja ovo naravno nisam nikada video ali sam cuo neka iskustva. U svakom slucaju ja ugradjujem obavezno pa cemo videti. Sto se tice projektora, Morimoto kazu da su dosta dobri kao odnos cena/kvalitet. Njih imas i kao mini projektore mada u nas far staje i klasican ceo projektor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 4, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan @Surb Na USA modelu kad das duga iskljuci kratka. Kratka ostaju kad blicas naravno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jul 4, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da meni je kratko svetlo 1 far ali mi je kilometar sat zato u km/h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 4, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan provozao majku, ima 65 godina... Odusevljena sto nisam vozio preko 100... Samo nije skopcala da je u miljama!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan E, Bobane ti si kralj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 5, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod mene pre 2god montirao projektore i odusevljen sam razlikom, jos uvek radi na "fabrickim" sijalicama iz projektora, razmisljao sam se o ksenonima ali odustao, nemam potrebu za tim jer je vidljivost sasvim zadovoljavajuca. E sad, kolega Charli je imao iste projektore samo sa ubacenim ksenonima i njegova svetla su za jos jednu klasu iznad bila, jer ksenon ima specificnu boju, pogotovo kada je vlazan put na otvorenom, tada se primeti razlika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jul 6, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte na 1:04 sta je lik napravio od Katane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jul 6, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan hahahah kao traktor izgleda al zato 3:47 mmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jul 6, 2016 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kad je u pitanju disciplina "kako upropastiti motor" tu su Amerikanci broj jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jul 6, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za kratko svetlo mi je h7 a za dugo h1 cini mi se. Neki majstor mi je rekao da samo stavim ksenon u kratko i dugo mi nece ni trebati. Sta vi mislite koji ste stavljali ksenone? oko 3 3.5 ce kostati. Ako bih stavljao na dugo ksenone trebalo bi mu jedno 30 sekundi da se zagreje, i kad mi neko dolazi u susret onda gasim pa pali gasi i brzo bi crklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jul 7, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan A da probas samo da kupis night breaker sijalicu... Mslm da je nesto oko 800din komad. Ja ih imam na kolima i odlicne su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jul 7, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo pomoc prijatelja, curi mi ulje niz copavu, pogledao odozdo i sve je masno. Sta je riknulo? Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jul 7, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Skines oklope , operrs lepo masinu i posle malo vozanja ustanovis gde pusta ulje. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jul 7, 2016 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije ti je riknuo semering na kvacilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 7, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju da nije slucajno od spreja za lanac, jedan kolega je prskao nekim "manje lepljivim" dok mu je motor bio u brzini, i naguralo mu kod prednjeg lancanika centrifugalno, i kasnije slinilo i lepilo svega skroz dole niz copavu. Ili ako imas podmazivac lanca moguce da je i to.. Bilo bi dobro da je do toga,a ne da je negde propisalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jul 7, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da je od spreja, ali nije, koristim isti vec nekoliko puta bez problema. Bice da je semering kvacila. Nista, pranje, pa zamena, idemo dalje. Hvala. Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jul 7, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stajalo magare dve godine, pa kad sam ga " rastrčao" poceo da se buni na sve strane. Resavamo u hodu jedno po jedno. Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 9, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje si sipao? Ako si prešao na retku sintetiku hoće da krenu da piške semerinzi. Ja ću morati uskoro da menjam pogonski lanac, ako neko zna gde da jurim nek javlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jul 9, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Kompp co kod arene. Mislim da lanac i lancanici izadju oko 17.000 din. Ja menjao pre tri meseca i kupio kod njih. Bul. Zorana Djindjica 59 Tel: 060 18 19 203 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jul 9, 2016 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje si sipao? Ako si prešao na retku sintetiku hoće da krenu da piške semerinzi. Ja ću morati uskoro da menjam pogonski lanac, ako neko zna gde da jurim nek javlja. Ja sam ovde uzimao lanac i jos neke stvari, korektne cene, ok ljudi http://www.motodelovi.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jul 9, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Немања, код Гагија у Балосави најскупљи (и најквалитетнији) ланац и ланчаници који они уграђују је 135 уврића плус 15 еврића за уградњу. То је скроз ок. Мени је рекао да има јефтинијих ланаца, али да те потражим негде другде. И ја треба да мењам, али ћу изгледа мало морати да сачекам. Ово мора још да се тера. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...