Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSX 750 F Vlasnici

Recommended Posts

• U prolazu, 98 postova
  • Motocikl: GSX600F

Jel neko stavljao upaljac i ksenone? Planiram uskoro da kupim neki upaljac koji ima i usb, pa da stavim ispod sedista da mogu da punim gps, mob u voznji na duze ture. I ksenone ne znam koje bih kupio, ne bih kineske a ne bih ni najskuplje. Pomoc  :jee:

pa tebi bi pomogli ksenoni, jer ti je kratko svetlo jedan far ,a mi koji vozimo amerikance nama su oba kratko oba dugo i nisu potrebni ksenoni :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F

Ja imam upaljač, kupio gde se prodaje oprema za čamce na keju. Mislim da je oko 300,400 din i 12v punjač sa 2 usb-a sa alliexpress-a cena oko3, 4$. Da budem iskren nikad ga nisam koristio, ali sam ugradio :-)

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Jel neko stavljao upaljac i ksenone? Planiram uskoro da kupim neki upaljac koji ima i usb, pa da stavim ispod sedista da mogu da punim gps, mob u voznji na duze ture. I ksenone ne znam koje bih kupio, ne bih kineske a ne bih ni najskuplje. Pomoc :jee:

pa tebi bi pomogli ksenoni, jer ti je kratko svetlo jedan far ,a mi koji vozimo amerikance nama su oba kratko oba dugo i nisu potrebni ksenoni :D

Moj je USA, katanaaaa

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Zar nije lakse da i mi ugradimo h4 u oba fara, sad sam gledao priljucsci za h1 i h7 imaju rupe za po tri pipka koji odgovaraju sijalici h4. Da li je neko to vec probao. Definitivno nam je slabo svetlo sa jednim farom. Da li se na USA iskljucuju kratka svetla kad se upale duga?

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

Ja svakako vozim stalno pod dugim svetlima danju, nocu ih naravno gasim mada nocu i ne vozim mnogo. A o ksenonima razmisljam vec duze vreme i cim nadjem malo slobodnog vremena u  narednih mesec dana ugradjujem obavezno. Na autu mi je to najbolja investicija. Ali obavezno sa projektorima jer tako em ne smetas ostalim vozacima (ne rasipas svetlo) em samo koriscenjem projetkora i biksenona dobijas i kratko i dugo u oba fara.

Cuo sam neke price da ksenon moze da smeta na motoru jer on pravi ravnu liniju i dole i gore i u krivini moze da se desi da kao imas neki deo puta neosvetljen. Ja ovo naravno nisam nikada video ali sam cuo neka iskustva. U svakom slucaju ja ugradjujem obavezno pa cemo videti.

Sto se tice projektora, Morimoto kazu da su dosta dobri kao odnos cena/kvalitet. Njih imas i kao mini projektore mada u nas far staje i klasican ceo projektor.

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

6cadb89d6bab64d2c6ee6545b805e63a.jpg

Ja sam pre neki dan provozao majku, ima 65 godina... Odusevljena sto nisam

vozio preko 100... Samo nije skopcala da je u miljama!!! ;)

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Ja sam kod mene pre 2god montirao projektore i odusevljen sam razlikom, jos uvek radi na "fabrickim" sijalicama iz projektora, razmisljao sam se o ksenonima ali odustao, nemam potrebu za tim jer je vidljivost sasvim zadovoljavajuca. E sad, kolega Charli je imao iste projektore samo sa ubacenim ksenonima i njegova svetla su za jos jednu klasu iznad bila, jer ksenon ima specificnu boju, pogotovo kada je vlazan put na otvorenom, tada se primeti razlika...

• MK Road Flyers, 195 postova
  • Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000

Za kratko svetlo mi je h7 a za dugo h1 cini mi se. Neki majstor mi je rekao da samo stavim ksenon u kratko i dugo mi nece ni trebati. Sta vi mislite koji ste stavljali ksenone? oko 3 3.5 ce kostati. Ako bih stavljao na dugo ksenone trebalo bi mu jedno 30 sekundi da se zagreje, i kad mi neko dolazi u susret onda gasim pa pali gasi i brzo bi crklo.

• U prolazu, 98 postova
  • Motocikl: GSX600F

A da probas samo da kupis night breaker sijalicu... Mslm da je nesto oko 800din komad. Ja ih imam na kolima i odlicne su

• U prolazu, 70 postova

Ajmo pomoc prijatelja, curi mi ulje niz copavu, pogledao odozdo i sve je masno. Sta je riknulo?

Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova
  • Motocikl: K1600GT

Skines oklope , operrs lepo masinu i posle malo vozanja ustanovis gde pusta ulje.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Obrati paznju da nije slucajno od spreja za lanac, jedan kolega je prskao nekim "manje lepljivim" dok mu je motor bio u brzini, i naguralo mu kod prednjeg lancanika centrifugalno, i kasnije slinilo i lepilo svega skroz dole niz copavu. Ili ako imas podmazivac lanca moguce da je i to.. Bilo bi dobro da je do toga,a ne da je negde propisalo  :takoje:

• U prolazu, 70 postova

Bilo bi dobro da je od spreja, ali nije, koristim isti vec nekoliko puta bez problema. Bice da je semering kvacila. Nista, pranje, pa zamena, idemo dalje. Hvala.

• U prolazu, 70 postova

Stajalo magare dve godine, pa kad sam ga " rastrčao" poceo da se buni na sve strane. Resavamo u hodu jedno po jedno.

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F

Koje ulje si sipao? Ako si prešao na retku sintetiku hoće da krenu da piške semerinzi.

Ja ću morati uskoro da menjam pogonski lanac, ako neko zna gde da jurim nek javlja.

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V

Imas u Kompp co kod arene. Mislim da lanac i lancanici izadju oko 17.000 din.

Ja menjao pre tri meseca i kupio kod njih. 

Bul. Zorana Djindjica 59

Tel: 060 18 19 203

• Hronični Motociklopata, 7343 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Koje ulje si sipao? Ako si prešao na retku sintetiku hoće da krenu da piške semerinzi.

Ja ću morati uskoro da menjam pogonski lanac, ako neko zna gde da jurim nek javlja.

Ja sam ovde uzimao lanac i jos neke stvari, korektne cene, ok ljudi

http://www.motodelovi.com/

• Svrati ponekad, 387 postova
  • Motocikl: Suzuki gsx 750f

Немања, код Гагија у Балосави најскупљи (и најквалитетнији) ланац и ланчаници који они уграђују је 135 уврића плус 15 еврића за уградњу. То је скроз ок. Мени је рекао да има јефтинијих ланаца, али да те потражим негде другде. И ја треба да мењам, али ћу изгледа мало морати да сачекам. Ово мора још да се тера.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja