Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSX 750 F Vlasnici

Recommended Posts

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Sad sam ga probao, isto se cuje i kada je kvacilo stisnuto, cuje se gore gde je poklopac motora, ili tu negde jer kada priblizim uvo tamo gde je ljuc za paljenje negde ispod se cuje taj zvuk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Poslusao sam zvucni zapis koji si postavio u drugoj temi. Bas se cuje.... Ja bi skinuo rezevoar i bocne plastike i probao tako. Zvuci kao da nesto ulazi u rezonansu i stvara taj zvuk.... ProverI sve nosace.... Srafove. A i lakse ces da odredis tacno odakle se cuje.

Sent from my iPad using Tapatalk

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Poštovani prijatelji. 

Pomagajte. 

Da li neko zna gde ima da se kupi migavac ( samo plastika ) za Suzuki GSX 750f? Pošto sam kreten uspeo da sa ugašenim motorom udarim u zgradu tj. Zgrada me napala  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(  >:( .

Upitanju je prednji desni migavac. 

Unapred hvala.

post-35579-0-94592600-1456159788.jpg

• Drug član, 2867 postova
  • Motocikl: strom 650

Đorđe

Ako može jedno poređenje Suzukija sa TDM om.Čini mi se da bi ti mogao da nam daš objektivno gledište pošto si oba vozio u skorije vreme kao svoje.

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Izlepi ako si pokupio delove i zalepiš foliju preko.Bude sasvim korektno

To sam već sve pokušao. Ali postoi jedan mali problem. A to je da je jedno parče rikošetiralo i zagubilo se i sada fali. Ali eto povoda da pazarim bele migavce. Mislim da će to biti dobra investicija i pored malera što mi se desi. 

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: BMW F 650 ST

posto nisam bio dovoljno brz( na pola puta do mesta mi jeftaNS javlja da je prodat motor) i prodao se motor u komsiluku tj.Titelu za dva dana koliko je bio u oglasima i sad ponovo gledajuci oglase naletim na

http://www.polovniautomobili.com/motori/7743846/suzuki-gsxf-750

pa ako ima neko iz Pozarevca ko bi hteo da pogleda upali zagreje masinu provoza vidi dali nesto curi ili dimi  i tako to standardno ili neko je bivsi vlasnik pa nek kaze sta ima

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Pogledao oglas, U opisu ima dosta gresaka, prvo nema 102 konja, drugo nema vodeno hladjenje, trece nema ABS i cetvrto ne verujem da je ugradio amortizer volana jer se ne vidi na slikama

Pozdrav i srecna kupovina

• U prolazu, 47 postova

U pravu ste i meni je kompletan oglas sumnjiv jer se podaci ne poklapaju .Taman sam pomislio da su svi vlasnici gsxf prodali svoje motore kad ono odgovoraju ljudi. Hvala vam na odgovorima i misljenju idemo dalje izaci ce jos neki nigde ne zurimo moj me ceka tamo negde .

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Mozda stavio sve kad kucas pretragu da ga izbaci? Jedino daa ga pozoves pa pitas cisto sto nisu odgovarajuci podaci u oglasu

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

• U prolazu, 47 postova

Zvao sam coveka i ispricasmo se mi lepo, samo jos da nadjem vremena i novca pa da pregazim 250 x 2 km i uvericu se sam.Sve to je na laganom stand-bay jer sam skoro dva metra i vise mi leze enduro motori a gsxf mi najlepse izgleda iz njegove kategorije.Hvala na odgovorima potraga se nastavlja

To su obični motori na kojima se sve gume dobro pokažu.Ako tražiš sportske karakteristike,promeni motor,ako tražiš gumu za van asfalta promeni motor.Za sve ostalo sve su dobre.

Zaboravih da napomenem.

Po meni je bitnije(obavezno) zadovoljiti brzinski i težinski indeks nego bilo šta drugo u izboru guma za ovaj tip motora.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja