rboban01 0 Napisano Februar 14, 2016 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuje se u svim stupnjevima prenosa tj. brzinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Februar 14, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i pitanje za sve vlasnike dali neko poznaje ovaj motor iso bih da ga pogledam http://www.polovniautomobili.com/motori/6434878/suzuki-gsx750f Bio njegov http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/7475-paja021/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 14, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan cuje se i na leru kad dodje do 4000 obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 14, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedno podpitanje, da li se cuje kad je kvacilo stisnuto? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 14, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ga probao, isto se cuje i kada je kvacilo stisnuto, cuje se gore gde je poklopac motora, ili tu negde jer kada priblizim uvo tamo gde je ljuc za paljenje negde ispod se cuje taj zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 16, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Poslusao sam zvucni zapis koji si postavio u drugoj temi. Bas se cuje.... Ja bi skinuo rezevoar i bocne plastike i probao tako. Zvuci kao da nesto ulazi u rezonansu i stvara taj zvuk.... ProverI sve nosace.... Srafove. A i lakse ces da odredis tacno odakle se cuje. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani prijatelji. Pomagajte. Da li neko zna gde ima da se kupi migavac ( samo plastika ) za Suzuki GSX 750f? Pošto sam kreten uspeo da sa ugašenim motorom udarim u zgradu tj. Zgrada me napala . Upitanju je prednji desni migavac. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motobike Kisačka novi sad ili Kać ili poručiš na sajtu http://www.motobikeshop.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Motobike Kisačka novi sad ili Kać ili poručiš na sajtu http://www.motobikeshop.rs/ Hvlala puno. Poručujem što pre. Duša me boli na koju glupost udarim mašinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izlepi ako si pokupio delove i zalepiš foliju preko.Bude sasvim korektno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Đorđe Ako može jedno poređenje Suzukija sa TDM om.Čini mi se da bi ti mogao da nam daš objektivno gledište pošto si oba vozio u skorije vreme kao svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Izlepi ako si pokupio delove i zalepiš foliju preko.Bude sasvim korektno To sam već sve pokušao. Ali postoi jedan mali problem. A to je da je jedno parče rikošetiralo i zagubilo se i sada fali. Ali eto povoda da pazarim bele migavce. Mislim da će to biti dobra investicija i pored malera što mi se desi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Mart 6, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan posto nisam bio dovoljno brz( na pola puta do mesta mi jeftaNS javlja da je prodat motor) i prodao se motor u komsiluku tj.Titelu za dva dana koliko je bio u oglasima i sad ponovo gledajuci oglase naletim na http://www.polovniautomobili.com/motori/7743846/suzuki-gsxf-750 pa ako ima neko iz Pozarevca ko bi hteo da pogleda upali zagreje masinu provoza vidi dali nesto curi ili dimi i tako to standardno ili neko je bivsi vlasnik pa nek kaze sta ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 8, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao oglas, U opisu ima dosta gresaka, prvo nema 102 konja, drugo nema vodeno hladjenje, trece nema ABS i cetvrto ne verujem da je ugradio amortizer volana jer se ne vidi na slikama Pozdrav i srecna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Mart 8, 2016 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas termin " u savršenom stanju " obično znači - opran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 8, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema vodeno hladjenje? Vidi se oko njega voda kojom ga je ohladio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Mart 8, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste i meni je kompletan oglas sumnjiv jer se podaci ne poklapaju .Taman sam pomislio da su svi vlasnici gsxf prodali svoje motore kad ono odgovoraju ljudi. Hvala vam na odgovorima i misljenju idemo dalje izaci ce jos neki nigde ne zurimo moj me ceka tamo negde . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 8, 2016 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda stavio sve kad kucas pretragu da ga izbaci? Jedino daa ga pozoves pa pitas cisto sto nisu odgovarajuci podaci u oglasu Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Mart 8, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam coveka i ispricasmo se mi lepo, samo jos da nadjem vremena i novca pa da pregazim 250 x 2 km i uvericu se sam.Sve to je na laganom stand-bay jer sam skoro dva metra i vise mi leze enduro motori a gsxf mi najlepse izgleda iz njegove kategorije.Hvala na odgovorima potraga se nastavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Mart 9, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko vozio ove dunlop qualifier gume i kako su se pokazale za gsx600f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Mart 11, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Neko iskustvo preporuka,bilo sta ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Mart 11, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To su obični motori na kojima se sve gume dobro pokažu.Ako tražiš sportske karakteristike,promeni motor,ako tražiš gumu za van asfalta promeni motor.Za sve ostalo sve su dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Mart 12, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Mart 12, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napomenem. Po meni je bitnije(obavezno) zadovoljiti brzinski i težinski indeks nego bilo šta drugo u izboru guma za ovaj tip motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Mart 12, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Obraticu paznju na to .. Hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...