rboban 1038 Napisano Octobar 10, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da H4, pogresno sam napisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Octobar 10, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?t=221&v=yRC7SNV0tCQ hahahahahahahhahahahahahaha Kakav car Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Octobar 10, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma će ga i ja nabudžim silom, ako neće milom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 10, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko, mnogi su stavljali projektore u koje ide H4 ksenon i mislim da je to odlična stvar...Prvo manje se grije, drugo manje struje u konačnom troši, treće daje daleko ljepše svjetlo...Da sam na tvome mjestu razmislio bih o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Octobar 10, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljao sam o tome, nego mi se učinilo da je to malo komplikovanija operacija. Čitao sam kako je to Čarli radio. A ksenone sam sam 100 puta ugradio pa mi je to lakša i brža solucija. U svakom slučaju hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Octobar 10, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?t=221&v=yRC7SNV0tCQ hahahahahahahhahahahahahaha Kakav car haha budala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Octobar 10, 2015 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan kakav pajser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Octobar 10, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ali lik pobedio sa objasnjenjem za slavinu pumpe za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 11, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan U toku je mali UPgrade, javljam utiske kad zavrsim sve... Za sada kvacilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 11, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A prednja kociona pumpa, ceka izradu srafa za creva... Oba klesta idu direkt na pumpu, pancirna creva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 11, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda set, k. pumpa ima 4mm veci precnik klipa, pa uz pancirna creva mislim da ce biti potaman... Malo sam se zezao oko plastike prekidaca kvacila, ali reseno. Sutra cu do strugara da mu objasnim i pokazem kakav sraf mi treba, pa se nadam za koji dan ce uraditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 11, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Obojica vozite katane (USA verzija) koja ima oba fara h4.. gsxf (EU model) ima h1 i h7 jedan kratko jedan dugo.. nema neke mudrolije tu, lako se prevezhe al onda birash da nemash dugo. Reshenje je bixenon projetkor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 11, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Znaci to je u pitanju, moja je ustvari iz Kanade... ali ista prica. Gledao sam i sve je fabricko. Znaci o tome se radi... hvala kolega!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 13, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 13, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ti znachi imash stvarno kaliforniju, oni imaju zachepljene shrafove za smeshu i malo su slabiji jer im je smesha slabija zbog kontrole izduvnih gasova. ps, to se lako razbushi i dodjesh do shrafa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 14, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Znam tacno na sta mislis, i kako se radi, ali ne planiram... Hvala u svakom slucaju! Planiram samo da prekontrolisem ventile na zimu, eventualno prestelujem ako bude bilo potrebno, sinhronizujem tj. proverim sinhronizaciju karburatora i podesim TPS. I naravno "MALI" servis.... i onda cekanje na prolece, nisam neki ljubitelj zimske voznje. Osim u nekim posebnim prilikama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gentleman 11 Napisano Octobar 14, 2015 U prolazu, 22 postova Motocikl: F800r Prijavi odgovor kao problematičan Druze Bobane, oprezno samo sa stelovanjem karburatora,kada se ne usteluju lepo,motor posle jako tesko pali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 18, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan A i stelovanje ventila nije bas naivan posao, mislim da je Charlie to odradio. Kad sam rekao majstoru da ce se sa tim zezati naglo mu se pokvarilo raspolozenje Ja cu to na prolece da odradim, pa i svecice da zamenim o istom trosku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 18, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan A i stelovanje ventila nije bas naivan posao, mislim da je Charlie to odradio. Kad sam rekao majstoru da ce se sa tim zezati naglo mu se pokvarilo raspolozenje Ja cu to na prolece da odradim, pa i svecice da zamenim o istom trosku. kako se secham manuala, samo 600tke do 97god su imali plochice (shims) ovo resto je sve na shrafciger. nije nikakva mudrolija, samo pratish po manualu koji ventil se radi u kom polozhaju radilice. dodushe jedino smaranje je shto oklopi moraju da se skinu, to je uvek najgori deo posla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Octobar 19, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Kod kog majstora da vozim moji suzanu, stelovanje ventila i sinhronizacija karbova, skoro sam je pazario, nestabilno mi radi na leru i cini mi se teze pali ostalo je OK, inace ja sam u beogradu pa ako moE neki majstor iz BGa, i da da nema neko slucajno rucicu za sauh, pukla je tj. Takvog sam ga i dobio, unapred hvala kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 27, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je vrlo jednostavna tehnologija, da ne kazem zastarela... Tako da svaki iole ozbiljniji majstor ce ti zavrsiti posao! Nije moje da preporucujem, tj. reklamiram ovde, ali mogu na PP da ti dam preporuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Octobar 27, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Hajde pisi na PP, znam da tehnologija nije nova ali treba mi preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 5, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Novembar 5, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan hvala, jutros nisam uspeo da ga upalim , inace ja motor vozim cele sezone, sada ne neke duze voznje nego grad ,posao. Vozite jos ili ste parkirali svoje ljubimce ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 6, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vozim ja kad je preko 15 stepeni, a upravo takve dane imamo u najavi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...